reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Vinga - nie płacz kochana , płakać co najwyżej można nad głupotą ludzką !Swoją drogą nigdy bym na to nie wpadła , szkoda że usunęłaś fotkę , dałaś jej satysfakcje , ja bym się nie zniżała do jej poziomu i nie odpisywała , bez sensu ciągnąć dyskusje z kimś kto uważa że Twoje dziecko to nie dziecko ! Ja też miałam kiedyś nieprzyjemną historie na portalu , może dlatego nie mam f
Carla - mam nadzieje że to nie cukrzyca ! Przez neta też czasem zamawiam i w empiku odbieram :)
Dorcia - Jeżdżę do Plazy bo mam w miarę blisko , w Bonarce rzadko bywam bo to na drugim końcu miasta . Co fajnego ? wyprzedaże :) kupiłam parę rzeczy za połowę ceny , dla starszych dziewczynek też fajne rzeczy są .
No idiotów na drodze nie brakuje niestety , dobrze że masz refleks.
Aniołek - spokojnie, doczekasz się :)

reklama
Vinga Amelia ma rację ...nie ma sensu odpisywać ....źle doradziłam:no: Ale znając moje nerwy zaraz bym odpisała albo zadzwoniła...co za wredota !!!

Amelia.Wstyd się przyznać ale w Plazie byłam może raz :baffled:najbliżej mam do Bonarki...będę we wtorek w Krk to looknę do Smyka i H&M....dzięki !!!
A myślisz że w sklepie stacjonarnym jest to samo co na stronce Smyka ??? Bo znalazłam na stronce dużo fajnych ciuchów...ale boje się że rozmiaru nie trafię :(

Ostatnia edycja:
ona zobaczyła moje zdjęcie z konta swojego syna, więc synowi zablokowałam dostęp do moich zdjęć i wszystkiego innego. nie będzie mnie jędza inwigilować!
Mój małż mówi żebym się nie przejmowała, jakoś średnio tak potrafię. może jutro trochę ochłonę po tej nagonce ehh

Carla, zapomniałam napisać, mam nadzieję że to nie cukrzyca. powtórz badania i trzymamy kciuki żeby tym razem były dobre.

Dorcia -No Plaze daleko masz i w sumie nie ma nic ciekawego tam , połowa sklepów się pozamykała ale smyk na szczęście się trzyma , ciężko powiedzieć czy jest to samo , nowe kolekcje tak ale te na promocji to czasem w necie możesz znaleźć coś co w stacjonarnym już np sprzedali , w stacjonarnym też są większe zniżki z tego co patrze. Jak zamówisz zły rozmiar to zawsze można oddać , tylko nie wiem jak jest z zwrotem kasy wtedy
Vinga - ja bym go w ogóle wyrzuciła z f , mąż dobrze mówi ale wiadomo że siedzi w głowie i wyjść nie może.

cześć dziewczynki

Ja znowu w biegu ale mam chwilkę ,żeby tu zajrzeć.

Vinga- współczuję przeżyć.Co za wredna baba. Chyba ma za dużo wolnego czasu,że się wtrąca w czyjeś sprawy. Między innymi dlatego nie mam fb.Nie martw się już tym babusem.

Carla-trzymam kciuki,żeby się jednak okazało,że jest ok.

Vinga- az brak słów co za paskudna baba...a czy ona Ciebie chciaż dobrze zna że Ci wydaje polecenia co masz a czego masz nie wrzucać na fb..? I jeszcze przekazała co miala do powiedzienia w tak prostacki sposob ze az mnie zatkało jak to przeczytałam..

Carla oby kolejny test wyszedł dobrze, moja szwagierka miała cukrzyce ciążową, musiała diety trzymać. Teraz odpocznij, jak długi ten wyjazd?
Dorcia miałam parę razy zapalenie pęcherza, pij dużo wody z cytryna, zakwaszaj mocz, mi pomagał furagin , ale jest na receptę albo urosept. A tych wariatów na drodze to cała masa :( ja chodze z niunią na spacer to czasem w rów wchodzę, bo się boję że nas nie zobaczą!
Amelia ja jak wejdę po skarpetki do dziecięcego to nigdy tylko z tym nie wychodzę, zawsze jakiś nadbagaż muszę wziąść, no ale jak nie ulec? jak takie piękności są w tych sklepach.
vinga no szkoda słów to tych ludzi, nie wiem czy to są babki które są starymi bezdzietnymi pannami? którym żal dupę ściska? no szok, Amelia dobrze mówi żeby się nie zniżać do ich poziomu, ale z drugiej strony, powiedziałabym grzecznie cioci" żeby się odpier...A przy kolejnym usg fotke dawaj na portal bo to powód do dumy ! ehhh jak ja nie lubie ludzi którzy ze swoimi łapskami wchodzą w życie innych!

Heyy!!!

Cały dzień czytałam co tam napisałyście i nic jużnie pamiętam, napiszę tylko:

Vinga CO TO ZA BABSKO JEST??? Co za sucz, jak ona śmie po 1. pisać ze to wnętrze macicy i NIE DZIECKO, po 2. dyktować Ci co możesz a co nie! Normalnie mnie zatkało! Tylko nie płacz przez nią! Głupoty ludzkiej nie wyleczysz! Wiem, że zrobiła Ci przykrość, ale spróbuj się nie denerwować. BRAK SŁÓW!

Carla mam nadzieję, że to tylko błąd w laboratorium!!!!

reklama
Witam! Tesknił ktoś tu za mna?

Ktoś pisał o porodach- ja swój wspominam jako najpękniejszy dzień w wsoim życiu. Rodziłąm bez znieczulenia, 15 godz, po całonocnych skurczach i nieprzespanej nocy urodziłam o 14,miałam nacinane krocze, ból był momentami nie do opisania ale szybko o mim zapomniałam. Za drugim razem nie będę taką bohaterką, zewnotrzoponowe bedę brała ;) i porod naturalny jak Bóg da

Ianka- współczuje Twoicm teściom wypadku, ja po każdej kolizji/ stłuczce nawet jesli nie prowadze mam lekką traumę, poi takim wypadku pewnie długo nie wsiadłabym do samochodu.

Carla- ja nosze większe rozmiary nie będąc w ciąży, a Twoim stanie nosiłabym pewnie już "namioty". Zazdroszcze figurki:)

Aniołek- myśle, że Twoj przechodzi kryzys. Mo mąż też tak miał 2 lata temu, teraz to ja uciekam:) Mój ma teraz 32

Vinga- co do mieszkania myslę, że cena okazyjna. U mnie cena za taki metraz 2 razy większa wieć na pewno bym zorwazała kupno tego mieszkania. Ja pracuje w firmie, która zarządza nieruchomościami więc radze Ci sprawdzić skad wynika ta okazyjna cena- jaki czynsz, sposob ogrzewania, sasiedztwo, czy to wspolnota mieskzaniowa czy społdzielnia okolica, czy jest zadłużone, jakie remonty sa wykonane w buynku a jakie planowane jesli jest to już strasze budownictwo. O wszytskim powinni Cie poinformować poprzedni właściciele. Bierzecie kredyt na mieszkanie jesli można zapytac?
Co do smsa- osoba która go piała nie ma za grosz uczuć ludzkich a przede wszytskim kultury. Dziecko jest od chwili poczęcia. Kazda kobieta widząc na usg plamkę widzi swoje dziecko, najpiększniejsze, najcudwoniejsze. Zazdrosna i zgorzkniała baba. Zdjęcie widziałan, piękne i zazdroszczę. Sama oglądałabym non stop;)

Samosia- życzę, aby wszytsko się ułożyło po Twojej myśli:) Kredyt i kupno mieszkania pochłąnia zapewne dużo czasu,ale już lada chwila będziecie na swoim

Dorcia- co to za dekadenckie myśli? Będzie dobrze, zajdziesz w ciąze razem ze mną czyli za miesiąc najpóźniej. Jeszcze wspomnisz moje słowa;)

U mnie się nic nie dzieję, stagnacja.Tylko pieniędzy ciągle brakuje;) Mam teraz trochę więcej możliwości być z Wami na bieżąco bo kolezanka z pokoju poszla na urlop a tak często zaglądała mi w komputer i donosiła,że niektórzy w naszej firmie za duzo z internetu korzystają:) ach tak ludzka zyczliwość.

Moje dziecko chce być samodzielne, ucieka , w sklepie zaczyna wymuszać, chce jeść metalowym widelcem tak jak my. Oczami wyobraźni widzę jak to będzie z dwójką:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry