reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorcia-mój mąż mnie już namawia bardzo,żebysmy zaczeli sie starac..i bardzo bym chciala ale ....:
a)tak jak Muffi-czekaja mnie jeszcze conajmniej 2 wizyty u dntysty
b)musze się troche doprowadzic do porzadku bo ostatnio z badań wyszło mi,że mam anemię wiec od wczoraj sie witaminizuję intensywnie :P
c)najwazniejsze..musimy ogarnac choc troche ten bajzel w mieszkaniu..a czekaja nas pewnie 2 miesiace intensywnych remontow..
wiec mysle ze we wrzesniu wystartujemy:) ale do tego czasu bede Wam wszystkim kibicowac bardzo:)

reklama
Wasila, z mężem już rozszyfrowałyśmy czemu taka cena i mieszkanie niestety odpada. to jest nowsze budownictwo, partycypacja w MTBSach więc hmmm. okolica znakomita, ale te mtbsy, ciekawe czy, kiedy i za ile byłaby możliwość odkupienia mieszkania od miasta. Kochana, jak mała śpi teraz u siebie to zostawiacie jej zapaloną lampkę? zamierzam małego eksmitować z naszej sypialni :P
Aniołek, mój ma 33 lata i też za sexem przepada, ale teraz ze mną przechlapane ma bo ja nietykalska od początku ciąży jestem.
dziś znów z małym na odczulanie, ostatni raz! i rundka po sklepach, chyba buty sobie kupię ;)

Vinga- mieszkanie w Towarzystwach budownictwach społecznego jest forma najmu lokalu, włascicielem jest Gmina a Ty byłabyś jedynie najemcą. W tej chwili nie można takich mieszkań wykupić na własność, czynsze są raczej dość wysokie, ponieważ sa to nowe mieszkania wiec trzeba odzyskać pieniądze które zostały włożone w powstanie budynków. do tego dochodzi partycypacja w kosztach budowy, która może wynosić do 30% wartości lokalu. Chyba dobrze ze rezygnujecie. 120 tys. zł to dużo za mieszkanie, które nie jest na własność. Zycze Wam, żebycie szybko znalezli włąsne gniazdko:)

Kornelia spi przy zgaszonym świetle, w ciemnosci tez ja uspypiam. W nocy wychodzi z łóżka i idzie do nas po ciemku:) Przy lampce nie spała może z miesiąc dwa po urodzeniu.

Hej :) tak czytam o tym spaniu i powiem wam że ja chyba się przyzwyczaiłam do samotnego zasypiania :(, czasem ciężko mi zasnąć jak mąż jest .... Siedzę na necie od rana i szukam wakacji , nie mogę się zdecydować a ceny powodują u mnie ból głowy :/

Wasilia - Kornelka śpi w' normalnym' łóżku ?
Aniołek - gratki dla koleżanki:)
Vinga - ja też bym się nie pakowała w tbs , mam nadzieje że znajdziecie coś równie atrakcyjnego

no więc właśnie jest tak jak piszesz. szukamy dalej, nie spoczniemy dopóki nie znajdziemy. u teściowej do końca życia mieszkać nie chcę, bo co to za mieszkanie, że nie możesz robić tego co chcesz.

Wasilia - moja śpi w łóżeczku , zastanawiałam się właśnie czy by jej nie uwolnić :) ale boje się że zanim dotrze do mojego łóżka ,zahaczy o kuchnie i zrobi rozróbę :p

Heyy laski!!!

Ooooo Wasila witaj! Dawno Cię nie było!!!

Vinga TBS przerąbane, ja bym się w to nie ładowała :)

Samosia może się jakoś razem zmobilizujemy :P

Co do zasypiania to ja z M. zasypiamy "na łyżeczki", ale w trakcie nocy i tak się obracamy dupami do siebie :P

A ja właśnie wróciłam sobie z Ikei, dziś była promocja na fajne komody. Przecenione z 299 na 99. Poniżej wklejam link ;) Fajna jest, bo lite drewno. Jak M. wróci z pracy to będziemy składać!!!

SKOGHALL Komoda, 3 szuflady - IKEA

Byłam też w kwiaciarni bo moja teściowa ma dzisiaj urodzinki i w weekend będziemy balować!!!

Muffi- oj dawno,ale czytałam was czasem przed snem na telefonie:) wiec na bieżąco bylam. Komoda świetna, przecena udana .załuje ze u mnie w miescie nie ma Ikei.

Amelia- tez się bałam, że ze mogą być upadki a mała sobie świetnie daje radę. Czasem się uderzy ale nie płacze i idzie dalej. Może wyjmij jej 2 barierki z łóżeczka jeśli masz taką możliwość?

Samosia-bierz te witaminki bo w ciazy anemia się może pogłębic Dziecko zabiera mamusi wszystko co dobre;)

reklama
Muffi komódka rewelka...i ta cena !!! SZOK !!!
Zazdroszczę...ja najpierw muszę zmusić M na remoncik a później nowe mebelki będę szukać :-)

Moja córa "dostała" swój pokoik ze "swoim" łóżkiem i mebelkami jak skończyła 3 latka...ale jeszcze kilka miesięcy przybiegała rano "na przytulaski" :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry