reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wasila no już myślałam że o nas zapomniałaś !!!

Mówisz że córcia "dorośleje" -ja swoją uwielbiałam jak była taka malunia...taka słodziachna była że szok. A teraz-pyskulec jeden wyrósł !!!
A "oczy wyobraźni" przymykaj często...będzie super i tyle !!!
Piszesz "tylko pieniędzy ciągle brakuje" kurde u Was też złodzieje byli, u mnie są co miesiąc...zawsze tak z 10 dni przed wypłatą...a kyyyyszzz
Koleżanka niech się urlopuje a Ty "urlopuj" się z nami !!!
Który masz dzień cyklu ???

Vinga Wasila podpowiedziała dużo ciekawych rzeczy...ja chyba bym nie wpadła żeby o to pytać i nie wiedziałabym na co zwrócić uwagę...jak dobrze że jesteś Wasila

Aniołek widzisz...Wasila ma "sexoholika" ( nie obrazisz się za to sformułowanie ??? ) co ma 32 lata...mój też w tym wieku zaczął "szaleć" :-p;-):-p;-)

Dzisiaj zapowiada się upalny piąteczek !!!
Hmmmm co ja dzisiaj miałam zrobić ????

Wasila dopisz się kochana...z datą testowanka jak możesz
Fuma Ty się nie dopisywałaś ????

1.Aga ?????
2.Aniołek 24.07
3.Dorcia 27.07
4.Amelia 30.07
5.Fuma ?
6.Kurczak ?

Samosia a jak u Ciebie ze starankami ???
Mnie się już troszkę miesza...a tak bardzo bym chciała o Was wszystkich pamiętać !!!

Kto był tu jeszcze z nami !!! ???

Ostatnia edycja:
hehe to czyli mojemu jeszcze tylko rok został :) ciekawe czy się zmieni jak wybije mu 32 :)
Ja nerwówka w pracy od rana, wszyscy na raz coś o de mnie chca...... wrrrrrr teraz sobie robie 5 minut relaksu z Wami :)

Aniołek mnie się wydaje że na każdego mężczyznę przychodzi taki czas ( zazwyczaj po 30 ) w którym stwierdza że sex jest mu potrzebny częściej !!!
Nawet czytałam o tym jakiś artykuł w necie !!!

No tak... im libido po 30 wzrasta a Nam pewnie maleje :) i bądź tu mądry, nie no jakoś strasznie nie narzekam na rzadki seks, :) czasem to że zasypiamy przytuleni i splątani nogami ma dla mnie większe znaczenie :)

A widzisz ...tu mnie masz...my nigdy tak nie śpimy !!! A bardzo bym chciała !!! Mój M się baaardzo poci,jemu zawsze gorąco,wiecznie wyrozbierany chodzi !!! Więc tą bliskość czułość mam tylko podczas sexu !!! Ale fakt że temperament się zmienia...i nasz i facetów !!! Kochana 5 dni do testowanka...jak samopoczucie ???

Miłego dzionka !!!

samopoczucie raczej dobre :), nogi praktycznie nie bolą, wyspać sie wyspałam :) kurcze tylko 5 dni???? ale ten czas leci ... :) czyli jeszcze jakieś 6-7 dni i @ powinna przyjść no chyba, że cykl będzie dłuższy niż poprzedni.
A Ty jak się czujesz??

Aniołek- zobaczysz, że po 30 będzie lepiej. Ja po ciązy libido mam mniejsze,ale i tak teraz jest dobrze bo jak karmiłam piersią było zerowe;)

Dorcia – u mnie była wczoraj owulka, starnka odłożyliśmy do sierpnia więc w tym miesiacu jeszcze nie testuje. Ale wczoraj uległam mężowi więć może już wkrótce i ja wykorzystam test ciązowy:)

My tez czesto zaspypiamy przytuleni. Teraz dziecko spi w swoim pokoju wiec w koncu sypialnia spełnia swoją funkcję. Wcześniej maleństwo spało pomiędzy nami-ale to tez miało swoje plusy. Teraz zasypia u siebie a przychodzi nad ranem do nas i spi do 6. uwielbiam ten tupot małych stópek w nocy.....

Aniołek leci czas...leci...ale dobrze że o tym nie myślisz codziennie...że masz dystans !!!

Ja czuję się ok...nie licząc mojego stanu zapalnego :(
Ale na pewno nie czuję się ciążowo :(

reklama
dzisiaj wesoła nowina u mnie firmie. Koleżanka urodziła dzisiaj synka, a radośc tym bardziej ogromna bo ta koleżanka 2 lata temu urodziła synka, ale był bardzo chory (wada serduszka, rozszczep podniebienia)i zmarł w 3 tygodniu życia, koleżanka od dziecka choruje na cukrzyce i to taką ostrą, więc jest dodatkowo obciażona ale nie poddała się, i to jest dowód na to, że trzeba walczyć do końca, dzidzia dostała 10 pkt.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry