reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carla - No to widzę, że wszędzie znieczulica społeczna jeśli chodzi o ciężarne. Powtórz ten test obciążenia koniecznie, ale może po prostu się pomylili w laboratorium.
Ianka - pewnie policzyli same opłaty abonamentowe skoro zużycia nie było, ale kwota lekka przesada, więc musisz to wyjaśnić.
Amelia - Oj takie zakupy są super, ja już nie mogę się doczekać jak będe mogła dla mojego brzdąca kupować ciuszki, zabaweczki itp.
Jeszcze pół godzinki i zmykam, podjadę do CH na szybkie zakupy i do domu odpoczywac bo jestem strasznie słaba a na dodatek mnie coś brzuch pobolewa, wzięłam no-spe może przejdzie.
Miłego popołudnia.

reklama
hej kochane, poskarżę się wam trochę :(. tak jak pewnie większość z was wie umieściłam jedno zdjęcie okruszka na FB, chcąc się po prostu pochwalić. wiem że jedne tak robią a jedne sią przeciwne, w każdym razie każda zachowuje swoje zdanie dla siebie prawda. więc dostałam wczoraj (dziś dpiero przeczytałam) sms od nieznajomego numeru - jak się potem okazało od ciotki mojego Pawła o treści " dziewczyno usuń to zdjęcie czy zastanowiłaś się co robisz, wykasuj to, pokazujesz światu swoją macicę wewnątrz a nie dziecko". wiecie co, no zamurowało mnie i od tamtej chwli siedzę i płaczę. jak dla kogo moje dziecko może być "wnętrzem macicy" no kur.wa, zero gratulacji tylko coś takiego.

Szok Vinga - co za prostaczka, jak mogła w ogóle coś takiego napisać, a w ogóle to Twoja sprawa jakie dajesz zdjecia na FB, moze jej żal dupe ściska ??
I widzę, że dałaś jej tą satysfakcję i usunęłaś fotkę :(

Ostatnia edycja:
Vinga nie usuwaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dopisz pod fotką...to nie wnętrze mojej macicy...to mój SYN...dziękuję wrednym osobą za opinię której w ogóle nie potrzebowałam !!!!!!!!!
Ja pier...ole !!!! Co za baba !!! H..j ją obchodzi co dajesz na FB. Twoja sprawa !!! A fakt że zdjęcie masz cudowne..może o to jej chodzi...i zazdrości !!! Ale mi ciśnienie podniosłaś !!!!!!!

Mówię Ci nie usuwaj !!!

Dorcia, już usunęłam rano :( nie wiem czemu, chyba zbyt wzburzona byłam i pochopnie to zrobiłam. nie będę jeszcze raz dodawać. ja pół dnia przez to przepłakałam, zadzwoniłam do mamy która stwierdziła że rodzina mojego męża jest nienormalna. i chyba ma rację :no: napisała jeszcze "to przykre, że pokazujesz swoje wnętrze. bo to nie jest jeszcze dziecko".
kochane, to pytam co "to" jest? krowa? świnia? żyrafa?

Wiesz Vinga ostatnio na FB ktoś rozpowszechnił zdjęcie dziecka urodzonego chyba w 19 tygodniu z przetłumaczonym na język polski opisem porodu i uczuć matki...ja się popłakałam jak to czytałam...ale zdjęcie mogło być dla niektórych szokujące...pewnie ta baba by to samo tam napisała...co za piz..a ( nie mam na myśli pizzy)
Dobrze że się już uspokoiłaś i wiesz że to ona ma coś nie teges z głową
Miałam myśl żeby napisać na Twojej tablicy
"czemu usunęłaś tak rewelacyjny dowód na to że nosisz pod sercem największy dar Boży-dziecko !!!" Ale się powstrzymałam...jeśli chcesz mogę dodać ???

Ja objechałam z mamą do laryngologa i o mały włos nie miałam wypadku...jakiś debil jechał 180 km/h , wyprzedzał na podwójnej ciągłej i przed zakrętem...gdybym nie przyhamowała to byłoby po nas !!!

dostałam od kogoś jeszcze jednego smsa, podobno od kogoś kto dobrze mnie zna. dobre sobie. czy ludzie nie mają swoich spraw? ona by nie umieściła usg i co? czy ja jestem tą kobietą ?- nie wiem kto to ale jak się dowiem to kilka miłych słów jej powiem
Dorcia, nie pisz, już mam dość całej tej sytuacji. ludzie są okropni naprawdę.
jejku to miałaś szczęści, naprawdę czasem to trzeba i za innych myśleć :no:

Vinga bez Twojej zgody nie napiszę nic...chyba że znowu zobaczę pufki na drodze Natanielka :-D:-D:-D Ale ja bym odpisała na tego smsa...poważnie !!!

Dzisiaj kolejny dzień..żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce !!!

reklama
Vinga - Koszmar jak można być takim człowiekiem, zero jakichkolwiek uczuć....
Dorcia - Ja jak widzę tych debili na drogach to połowie z nich odebrałabym prawa jazdy, zero wyobraźni normalnie. Dobrze, że nic Ci się nie stało.
Ja miałam strasznie odpoczywać, a tu zakupy, pranie, i jeszcze na rower poszłam się kawałek przejechać.... ale zaraz zmykam pod prysznic i będe odpoczywać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry