reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej babeczki
ale dziś parno , a jak wietrznie! Moja niunia standardowo 1,5 godz się zdrzemnęła i teraz rozrabia w łóżeczku. My wrócimy za miesiąc do Danii i chyba zrobimy jej już swój pokoik ,sami się wyniesiemy do drugiego, ehh a niedawno kupiliśmy takie łoze wielkie i nei ma gdzie go wynieść . A my jak Muffi usypiamy "na łyżeczki" (u nas = na puzelki ) a potem tyłkami do siebie hehe
Wasila moja spała parę razy w łóżku z nami i nawet nie drgnełam , bałabym się spać z nią że zrobię lub mój jej krzywdę, ale szybko przeniosła się do łózka swojego , super
Aniołek podziwiam tą Twoją koleżankę, nie wiem czy bym miała odwagę na kolejne dziecko po takiej stracie, ale super że ma kolejne
vinga i po tym odczulaniu możesz małemu podawać wszsytko już?
Amelia w jakie regiony chcecie jechać? My też planowaliśmy ale teraz zajełam się wyborem drzwi, prezentu niuni na roczek, o i kase musimy pożyczyć teściom, ale mam nadzeję że na te 3 dni możemy pojechać
Muffi komoda fajna i tania ! , też mi się udało raz na wielkiej przecenie kupić szafę, zwykłą białą ale wszsytkie ubranka małej weszły i jeszcze pare innych rzeczy. Lubię Ikea, można np w małej łazience umieścić wszsytko
trzymam kciuki za was wszystkie

reklama
Aniołek oooo rowerek powiadasz...super prezent !!! Naprawdę moja na trójkołowcu dłłłługo jeździła !!! Z tym mieszkaniem to lipa faktycznie...nie pomyśleli !!! Będzie checa jak przyjdzie kolejna dzidzia !!! Za to Ty niebawem drugi pokoik w Waszym mieszkaniu będziesz meblować...dla dzidzi oczywiście !!!

Ja nie mam wielkiego mieszkania ale nam wystarcza...nawet jak spełni się moje marzenie o dzidzi to się pomieścimy...ale dzidzia będzie z nami w sypialni spać bo trzeciego pokoju nie ma...chyba że w salonie sypialnię urządzimy !!!

Witam przed wyjazdem!!
Wątpię w laboratorium jakaś pomyłka zaszła, bo oni od razu robią wyniki bo to w szpitalu. Mam nadzieję że ten wynik taki wyszedł z powodu tak długiego czasu bez jedzenia, pójdę po urlopie i powiem pani w rejestracji że mają mnie wpuścić pierwszą, bo jest podejrzenie cukrzycy i jak wygladało poprzednie badanie.

Aniołek ja strasznie żałuję, że mamy tylko 2 pokoje, ale jak szukaliśmy mieszkania to byłam tak onieśmielona że teściowie pomagają że nic się nie odzywałam. Ale Nela z Tomkiem bez problemu się pomieszczą razem w pokoju, więc o zmianie mieszkania będziemy myśleć za kilka lat. Na przykładzie kolezanki widać, że warto walczyć o szczęście.
Vinga mnie się bardzo podoba wnętrze Twojej macicy :) A ta baba to typ Dorotki mojego "ojca"- wszędzie się wpier... i najlepiej żeby każdy robił co ona chce. A z sexem na początku ciąży też było słabo, ale teraz można poszaleć więc korzystamy :)
Dorcia nie strasz, ja mam takie lęki przed jazdą samochodem że szok, boję się jutra i już panikuję... Kiedyś tak nie miałam...
Amelia ja też w empiku odbieram, fajnie że jest taka opcja.
Fuma Foch też mam nadzieję że będzie ok :)
ianka wracamy w przyszłą niedzielę :)
Wasila po tak długim porodzie to ja już w ciążę bym nie zaszła ;) Też bym chciała zzo, ale u nas nie ma niestety...
Samosia nawet w ciąży dałabyś radę, ale do września już niedaleko :)
Muffi komoda super, bawcie się dobrze!

Pisałyście o zasypianiu.. Nela spała zawsze sama i po ciemku, nie wyobrażam sobie spać z nią- rano jak przychodzi poleżeć z nami to ciasno mi :) A z mężem zawsze zasypiamy na łyżeczkę, najpierw on mnie, a później ja jego przytulam i tak zasypiamy. Jeszcze walnę na niego nogę, wcisnę w kąt i jest bosko :)

Nooo Ikea jest super, lubie sobie robić wycieczki do niej ;) Zawsze coś fajnego mają i często na przecenach ;)

Aniołek no to nie pomyśleli z tym mieszkaniem... mogli kupić nawet podobny metraż ale 2 pokojowe. Skoro brali kredyt to moim zdaniem i tak nie jest to duża różnica czy wezmą 30 tys. więcej czy nie. Teraz będą musieli czekać aż ten kredyt spłacą i dopiero wtedy myśleć o większym.

Aniołek- dziwni ludzie, skoro takie kupili to niech teraz kombinują. Teraz dziecko mają malutkie, ale jak bedzie miało z 7 lat to cih zycie intymne umrze. Wiekszosc ludzi szuka mieszkania na przyszlośc i bierze pod uwagę dzieci. Ja wielkiego nie mam,ale z dwójką dzieci się spokojnie pomiscimy i jeszcze kącik dla nas się znajdzie. Rowerek to dobry pomysł, ale moja w ogole nie chce na nim jeździć, każde dziecko inne.

Carla- samochodem się boisz jezdzic? dobrze zrozumiałam?

Pojechałam do mamy z nadzieją że się troche poopalam i ledwo się na leżak wyłożyłam a słońce zaszło :) wyszło dopiero jak do domu wróciłam , to się nazywa szczęście :)
Wasilia
- nie mogę wyciągnąć szczebli , mogę ściągnąć jeden bok i musiałabym dokupić barierkę
Muffi - a ta promocja to na wszystkie komody ? bo taka biała by mi się przydała :)
Ianka , Aniołek - no ja napaliłam się na Chorwacje ale to jednak długa podróż , chyba wykupimy jakąś wycieczkę , choć nie lubie jeździć z biurem , Cypr albo jakaś grecka wyspa , sama nie wiem , mam paraliż decyzyjny :/
Aniołek - a nie mogą sprzedać tej kawalerki i kupić 2-óch pokoi ? Jak Maja była mała mąż wynajmował kawalerkę z aneksem w wawie , naprawde ciężko było nawet garów nie szło umyć bo się wybudzała , szybko zmieniliśmy na dwa pokoje no a teraz siedzi tam sam ...ech. Moja dostała rowerek biegowy na roczek , jeszcze nie potrafi równowagi utrzymać ale każe się wozić :)
Carla - a nie masz kogoś z glukometrem by sprawdzić jaki cukier?

Wasila tak, boję się jeździć samochodem poza miastem... Rok temu znajoma wraz z mamą, siostrą, ciocią i kuzynem zginęli, i od tego czasu mam paraliż przed takimi wyjazdami...
Amelia nie mam nikogo, poczekam tydzień i zrobię ponowne badanie. Chorwacja najblizej, więc ja bym tam pojechała.

Carla - zapowiadają super pogodę na północy :) , chyba jednak na samolot się zdecydujemy , mniej męcząca podróż .
Oglądałam Uwagę , była o tym jak ojciec skatował 3 -miesięczne dziecko ....normalnie jak spotkałabym tego skurw..... to bym mu jaja wyrwała , matka nie lepsza , po dwóch dniach dopiero poszła do pediatry ! noż ku..a w jakim świecie my żyjemy ? i jeszcze pieprzenie że dziecko powinno się ojca bać ..zatłukłabym !

Witam wieczorkiem :)
Carla - Zazdroszczę wyjazdu, pogoda na północy w te wakacje dużo lepsza niż u mnie na południu, codziennie patrze na kamerki na oognet.pl i w lipcu może dwa dni deszczu tylko były nad morzem, życzę udanej pogody i wypoczynku.
Amelia - Ja takich rzeczy nie mogę oglądać, bo mnie normalnie szlag trafia, wszystkim takim rodzinom pozabierałabym dzieci i wykastrowała co by więcej ich nie robili. Ja to dzisiaj troszke poleżałam na słonku, no i znowu troszkę opaliło :)

Co do mieszkania brata, to ich problem i tyle, tylko wkurza mnie jak na pytanie co kupić Mai na roczek mówią M3...... wrrrrrrrrrrr

Miłego wieczorku.

reklama
Aniołek Wy się opalacie a ja nie cierpię !!! Jestem biała jak ściana...jak tylko jestem dłużej na słonku zaraz głowa mnie boli :no: Hmmm a może kup tej małej M3-dla lalek ????

Carla to trzymamy kciuki za piękną pogodę !!! i WYPOCZYWAJ !!!
A drogą się nie stresuj ...pomału do celu !!! Ja uwielbiam jeździć...cały Kraków i Tarnów objeździłam sama...a to lekarz, a to dworzec a to lotnisko...czuję się dobrze za kierownicą...ale jak wyjedzie jakiś dooopek na ulice to mnie trzęsie normalnie !!! Zabrać takiemu prawko i łapy obciąć co by już za kierownice nie wsiadł, tyle nerwów przez pacana !!!

Amelia ja mam taką podobną patologię dwa domy dalej...włos się jeży czasami na głowie :no::szok: a cierpią zawsze tylko dzieci !!!
Mama chłopczyka o którym pisałam wylądowała w szpitalu !!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry