reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Heyy laski ;)

Podczytałam Was wstecz ale już nic nie pamiętam ;] Tyle co:

Carla wózek fajny !!!

Lotos81 witam i życzę powodzenia!!! Czy to badanie to HSG??? O tym mowisz?

Aniołek 3mam kciuki za owulkę!!!

Vinga !!! Jantar to moja ukochana miejscowość, rodzinka mojego M ma tam domek i jezdzimy tam w prawie kazdy wolny weekend !!! Uwielbiam ta miejscowosc, bo jak ide na plaze to najbliższy koc jest kilkadziesiąt metrów dalej!!! Można spokojnie wypić piwko, puścić psy i nawet opalać się topless na wydmach ;) Choc to jest kwestia gustu i wymagan... JA na codzien mieszkam w miescie z totalnie zatloczona plaza i deptakami, wiec uciekam w bezludne miejsca. Ale rozumiem, że niektórzy szukają jakiś atrakcji itd a w Jantarze tego za bardzo nie ma... fakt ;]

Ehhh co ja to jeszcze mialam napisac... nie pamietam...!!!

Pozdrowienia dla wszystkich :) Kciuki za lipiec!

Jutro moze wrzuce jakies fotki z weekendu :P

reklama
Muffi no jesteś... fotki mile widziane !!!!!!!!!!!!!!!!!! OOOO niecały miesiąc macie do rocznicy Ślubu !!! Jaka to będzie...kartonowa ???

Lotos co wynikło z kontroli...dostała nakaz sprzątania, mycia butelek i wyparzania i ogólnie tylko jakieś "dobre rady"-wczoraj był wtorek a oni gary z niedzieli mieli nie pomyte .... nic specjalnego nie powiedzieli. Z jednej strony to dobrze że ma ktoś nad nimi piecze ale z drugiej kurcze ja zostałam niesłusznie posądzona !!!

Muszę się położyć bo mi łeb pęka...chyba coś mnie bierze bo i gardło mnie boli :(

Dorcia - A nie myślałaś, żeby po prostu odizolować się od tej rodziny, przynajmniej nie będe cię osądzać o coś, że coś komus powiedziałaś doniosłaś itp. ??
Lotos - Womanlog - to aplikacja na telefon, inaczej kalendarzyk, oblicza Ci dni cyklu, owulację itp mozesz notować temperaturę, objawy itp.
A ja dalej walczę z moim telefonem, nie mogę nadal odbierać ani wysyłać mms-ów, skonfigurowałam go tak jak napisane w necie, internet działa ale mms-y nie chyba będe musiała znowu jechać do salonu, <wnerw>

w robocie luuuzzzzyyyyy, wręcz nuda :) pewnie do czasu aż kolejna koleżanka z biura nie pójdzie na urlop:) a potem moja kolej:) jeszcze 1,5 mca :)
pozdrawiam i miłego dnia

Aniołek ta rodzina mieszka 30 metrów ode mnie...szlag mnie trafia jak widzę jak sobie rady nie mogą dać...sami chcieli pomocy...wcale bym się tam nie pchała...ale teraz powiedziałam dość...zaniosę ciuszki które załatwiłam i tyle (koleżanka po synku dała cały wór ciuchów :tak:)
Jestem zła,wściekła, wkur....
A najgorsze jest to że one wszystko rozgadują po całej wsi !!! WSZYSTKO !!!

Dorcia jak to mówi moja Mama "każdy dobry uczynek musi zostać ukarany" chciałaś dobrze a wszystko obrocilo sie na Twoja niekorzysc..i jeszcze rozgadują ludziom dookoła..ehh..mam nadzieję,że sytuacja szybko sie wyjasni ale rozumiem,ze mozesz byc wkurzona..A co one na to,kiedy im tłumaczysz,ze to nie Ty zrobiłas?
Vinga-ludzie sa czasami beznadziejni..dobrze ze ta aptekarka sie zreflektowala,szkoda tylko ze po 30 minutach..:/
Lotos-witaj,milo,ze nasza grupa sie powieksza:)
Muffi wrzucaj fotki koniecznie:)
Dziewczyny wczoraj bylam z mężem i z tesciami pokazac im nasze mieszkanie bo wczesniej byli 3 tygodnie na wakacjach i dopiero teraz ogladali je pierwszy raz..No i po okolo 8 minutach tata mojego męża powiedział cytuje "nooo to my zaraz bedziemy leciec bo w sumie nie ma co tu ogladac" a kiedy W.spytał czy mu sie podoba powiedział !UWAGA! 'szczerze mowiac to tylko okolica mi sie podoba"..jako ze rodzice mnie dobrze wychowali ugryzlam sie w jezyk a po ich wyjsciu poszlam na balkon i normalnie sie poryczałam..no cholera wiem przeciez ze to mieszkanie jest małe bo 40m2 ale zeby zaraz po paru minutach mowic ze nie ma co ogladac a pozniej jeszcze skrytykowac w tak bezposredni sposob nasze pierwsze wlasne mieszkanie z ktorego sie cieszylismy jak dzieci no masakra jakas..ono faktycznie jest w stanie do remontu i odswiezenia ale mimo wszystko zabolalo jak cholera kiedy to powiedzial..ehh..

Samosia...są ludzie i parapety...klamki i klozety !!!
Czasami ludzie się nie zastanowią co mówią i jak bardzo może to ranić !!!
Ja wychodzę z założenia że "ciasne ale własne"... zobaczysz ile rodochy będziesz mieć jak będziecie malować, aranżować, meblować !!!!!

Ja się nie tłumaczyłam i nie mam zamiaru...jej siostra wie że to nie ja...ale co to da ??? Kiedyś wyjdzie na jaw kto to zadzwonił i będzie im głupio wobec mnie !!! Już dzisiaj mam mniejszego nerwa !!!

Samosia - Ja też wychodzę z założenia, że "ciasne, ale własne" tak wiec słowami teściów się nie przejmuj, od moich też nigdy dobrego słowa raczej nie usłyszałam, nasze mieszkanko też jakieś wielkie nie jest bo jak każdy słyszy że w szeregówce a tylko 60 m to się za głowe chwyta, a jeszcze 1,5 roku temu to o takim nawet nie marzyłam, masa pracy pieniędzy, ale jest pięknie.
Dorcia - No to dobrze, że emocje już opadły, może zrozumieją, że pochopnie Cię osądzili.

Heloł Babki!!

Haha Dorcia nie wiem jaka to rocznica :D:D:D A tymi sąsiadami się nie przejmuj... zrobiłaś co w twojej mocy...

Samosia nie przejmuj się... wiem, że to przykro, bo rodzice M. powinni się cieszyć, że syn się usamodzielnia, zakłada rodzinę. No ale trudno się mówi... tacy są i nic z tym nie zrobisz. A może oni są zazdrośniii??? Zazdroszczą Wam Waszej młodości... że wszystko jeszcze przed Wami, całe życie, a oni już tego nie mają.

A co tu dziś tak pustoooo????

Poniżej fotka wspomnianych burgerów ;]

DSCN2061.jpg

Załączniki

• DSCN2061.jpg
    DSCN2061.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 38
Hej:)

Rano Was nadrobiłam a teraz w końcu mam moc żeby coś napisać...Znów Wam trochę ponarzekam. Teraz oprócz mdłości jeszcze męczy mnie przeziębienie. A tu wyjazd na wakacje za pasem...

ianka nie wiem czy to jeszcze aktualne ale pytałaś o ciekawe miejsca w małopolsce. Mogę Ci polecić Inwałd i Zator.
Mini Zoo Inwałd k/Andrychowa. Imprezy integracyjne małopolska, imprezy firmowe na świeżym powietrzu, swojskie biesiady, pikniki rodzinne -byliśmy tam z Frankiem jak miał ok 13 miesięcy i podobało mu się (to jest w pobliżu parku miniatur); Inwałd Park - Lunapark i Warownia w Inwałdzie. Odwiedź Nas! ; Park Dinozaurów i Rozrywki Dinolandia w Inwałdzie ;
Może coś Ci się spodoba...W każdym razie życzę udanego wyjazdu:)
Amelia na szczęście kupiliśmy fotelik firmy Hamax. Jest genialny:) Ale dzięki za informację:) A Wy zdecydowaliście się w końcu?

Kochane, trzymam za Was mocno kciuki w tym miesiącu:)

reklama
Tesiak niech mdłości i przeziębienie niech idą precz !!!!!!!!!!!!!:tak:
Ja też smarkata :dry:
Dodałam do sygnatury moje tempki...mierzę nadal choć obiecałam sobie że już daję spokój,że już dość rozczarowań-wiem słaba jestem :-(
Ale działamy, działamy
A wy owulujące dziewczęta jak tam ?????????????????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry