reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lotos moja była pod namiotami przez tydzień...ależ mi się tęskniło !!!
Dostała niezły wycisk...szkołę przetrwania zrobili !!!
Korzystaj kochana z "wolnego czasu " męcz męża codziennie !!!
A jak Twoja córa zapatruje się na rodzeństwo ???
Mogę zapytać skąd jesteś i ile masz lat ???
Ja miałam z poprzednimi cyklami tak jak Ty...przecież kurczę byłam w ciąży i wiem jakie są objawy...miałam je chyba w każdym cyklu,ale później przychodziła @ pozczarowanie, łzy i nadzieja że może następny cykl będzie tym owocnym !!!

Fuma odezwij się co u Ciebie...ale trzymasz w niepewności !!!
Carla , Tesiak,Vinga jak się czujecie ????????

reklama
Dostała niezły wycisk...szkołę przetrwania zrobili !!!
Dlatego też wysyłam swoją ;) niech wie, ze u mamusi najlepiej ;-) mąż sam chce codziennie próbować, czasem mi go szkoda, jednak on ma większą presję ;-)przynajmniej do czasu zapłodnienia, potem my mamy niestety presję.

Jestem ze Szczecina, mam 32 lata (zadziwia mnie to, ze po 30-tce zawsze musze się zastanowić i przeliczyć:-D )

Moja Paulinka od jakichś 2 lat wspomina na temat rodzeństwa, najpierw jak urodził się kuzyn, niedawno kuzynka, i widzę, że bardzo fajnie się z nimi bawi, myślę, ze to fajny plus w tak dużej róznicy wieku.
Chciałaby miec, a ja jakoś się staram jej wytłumaczyć jak to jest, ze próbujemy, a dziecka nie ma:no:

Jedno mi się marzy, poznać przyczynę tego, bo inaczej błądzimy we mgle

a Ty skad jesteś Dorcia? i ile masz lat?

Lotos81- Witaj, fajnie że do nas dołączyłaś :) Piszesz że masz skierowanie na czyszczenie jajowodów , czyli są niedrożne tak???)
Dorcia - też oglądałam wczoraj Szczyta i zastanawiałam się czy miałabym odwagę pokazać swój goły tyłek w tv :) , a Ty do słusznych wniosków doszłaś , rodzina ponad wszystko !

lotos ja z małopolski...mam 30 lat...jeeeeeejus jak to brzmi...już 30...a czuje się nadal na 22 :-D
Mnie się wydawało że jak Młoda wróci to wreszcie doceni mamusinie śniadanka , obiadki, zawsze posprzątane, poprasowane ułożone...a tu doooopa !!!
Ledwo wstała po pierwszej nocy w domu i "gdzie jest śniadanie ??? " No myślałam że mnie rozerwie !!! Tam nie mieli ciepłej wody, toalety...śniadania robili sobie sami. Jak widać chyba za krótko była !!!

Mój M nie napiera na dzidzię...choć widzę że jest w szoku że się jeszcze nie udało.A ja już nie wiem co mogę jeszcze zrobić żeby zaciążyć ???

Idę się poopalać...nad rzeczką !!!

Amelia ja chyba aż tak odważna nie jestem żeby całemu światu pokazać mój brzuch, tyłek, cyc....oooo NIE !!!

Ostatnia edycja:
dziewczyny ale mnie brzuch boli, leże i kwiczę. byłam z małym w aptece, koleja na kilometr. a że byłam samochodem to wózka nie miałam i Nata trzymałam na rękach uwaga pół godziny! a brzuch bolał jak by mi noże wbijali. nikt mnie nie przepuścił z brzuchem i wrzeszczącym dzieckiem. dosłownie wrzeszczał ok 5 min non stop, nikt nawet się nie obejrzał. ludzie za mną zwracali uwagę, żeby mnie przepuścić ale ci przede mną nawet okiem nie mrugnęli. dopiero aptekarka wstrzymała kolejkę żebym podeszła... no ale po 30 minutach! mąż już w domu ale woli iść i robić sobie coś przy samochodzie niż mi pomóc, żebym mogła poleżeć. mały jęczy non stop - teraz chwilkę się czymś zajął. także czuję się okropnie i jestem z tym sama.

Piszesz że masz skierowanie na czyszczenie jajowodów , czyli są niedrożne tak???)
no własnie nie wiem, chyba będą właśnie sprawdzać tym płynem. dopytam w szpitalu. dobrze ze to skierowanie na 1 dzień, nie cierpię szpitali, jak każdy pewnie

vinga no niestety, jak się sama nie wepchniesz to nikt Cię nie przepuści. szkoda, że mąż taki nieużyty, ale z drugiej strony, facetowi trzeba głośno i wyraźnie bo oni sami nie domyślą się. załaduj mu dziecko na ręce i oddeleguj się do pokoju obok ;-)

Dorcia ja też nie wiem i przytłacza mnie to trochę. i wkurza. a każdy lekarz ma to gdzieś, jak nie wydusisz, nie doczytasz w necie, to nic nie wiesz!

Witam :)
Lotos - Witaj i powodzenia:)
Vinga - Normalnie co za znieczulica społeczna z tych ludzi w aptece, a męża porządnie opieprze, należy Ci się odpoczynek.
A ja dzisiaj w końcu odebrałam telefon z serwisu, oddałam go na gwarancji ponad miesiąc temu, no i w końcu wymienili cały panel dotykowy i po paskach na ekranie ani śladu, jedyny minus w tym, że jest wgrany nowy soft i wszystkie moje aplikacje zostały usunięte, no ale co nie co już powgrywałam na nowo i mogę sie cieszyć Womanlog:) uwielbiam ten kalendarz, według niego owulacja już w ten piętek, ciekawe hehe.... bo póki co czuje, że ten cykl też jakiś taki bezowulacyjny będzie, sorry za wyrażenie ale do zajścia w pierwszą ciąże pływałam w śluzie i mocno czułam jajniki a teraz się coś poprzestawiało i dupa :((((((.....
oki nie zanudzam, zmykam pod prysznic, zajrzę później.

Aniołek...owulka będzie na pewno !!! Działajcie !!!!!!!!!!!!!!

Ja mam dzisiaj doła...ta koleżanka chora o której pisałam miała kontrol z opieki...ktoś doniósł na nich...i one myślą że to JA !!!!!!!!!!!!!!!!!! Szlag mnie chce trafić !!!!!! Oddałam serce i co mam ??? Szkoda gadać

Idę spać !!!!!!!!!!!!!!

reklama
Aniołek ja też przed pierwszą ciążą zawsze czułam kiedy mam owulację, miałam bolesne, a teraz też dooopa. Co to Womanlog? warto ściągnąc?

Dorcia ale coś złego wynikło z tej kontroli? w sensie czy mają jakieś kłopoty?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry