reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ianka - i co znalazłaś coś ? Jeśli mają być zwierzaki to może agroturystyka ? ciężko znaleźć atrakcje dla tak małych dzieci , wszystko jest na większe. A burgery spokojnie możesz podać , fajnie wyglądają i na pewną są smaczne , zawsze to coś innego niż kiełbaska
Vinga - ja polecam Łebę i miejscowości obok , w tamtym roku byłam we Władysławowie i to nie był dobry pomysł :)
Wasila - u mnie na odwrót :) mam 100 km do Zakopanego :)
Dorcia - to może być plamienie owulacyjne
nie mam humoru dziś , mój mnie tak wk...ił , że mam ochotę spakować walizki i wyjść !

reklama
kurcze, trochę daleko ta Łeba, musimy jechać gdzieś między Gdańskiem a Krynicą (bo to w linii prostej od nas i jest najbliżej) pewnie znów nam zostanie Jantar, chociaż za nim nie przepadam

dziś mamy imieninowego grilla - mojego P :) karkówka od wczoraj w marynacie, sałatka zrobiona, kiełbaska pokrojona więc idę spać z małym hehe ale leniuch ze mnie

Dorcia, na owulkę też może być plamienie, a Tobie właśnie tempka podskoczyła. więc może owulacja?
Fuma, jak tam Twój cykl? była owulka?

A my mamy 15 minut samochodem do Karpacza i Szklarskiej Poręby, do Świeradowa trochę dalej :)
Kupiliśmy Tomkowóz :) Jestem taka szczęśliwa że szok, daliśmy 800 zł za wózek kupiony 28.02, lasce nie podoba się spacerówka i korzystała tylko z gondoli. Zaoszczędzone ponad 400 zł :) Jest piękny :) BABY DESIGN - wózek uniwersalny LUPO (3367076645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. my mamy niebieski.
Wróciliśmy przed chwilą z Rajdu Karkonoskiego bo odcinek był koło nas, żadna rewelacja ale mąż to lubi więc trzymałam się twardo.

Wasila ja chcę iść do szpitala żeby na rozprawę nie iść, będę w 31 tc i za bardzo się boję, a sąd nie pójdzie mi na rękę i nie przesunie terminu o 6 tygodni do przodu.
Vinga ja nic nie polecę w tych rejonach, od nas bliżej na zachodnie wybrzeże. A straciłaś coś na wadze przez te wymioty? Ja nie wymiotowałam, dzięki czemu mam już 9 kg na plusie :D
ianka z własnego doświadczenia powiem Ci, że tak małe dziecko ma w nosie atrakcje, pocieszy się jak zobaczy zwierzątko i tyle, przynajmniej tak Nela miała. Nawet rok temu zoo nie wywarło na niej większego wrażenia, ale może dlatego że byliśmy z kolegą i jego walniętym synem za którym ona biegała ciągle i nie zwracała na nic innego uwagi. Sądzę że właśnie jakaś agroturystyka byłaby najlepsza, wiocha jakaś i dziecko będzie miało raj :)
Tą ciążę przechodzę gorzej niż z Nelą póki co, bo z nią na końcu miałam rwę kulszową i nie miałam jak chodzić.
Amelia nie pakuj się, czasem porządna kłótnia jest potrzebna żeby atmosferę oczyścić więc wywal co na sercu Ci leży.
Dorcia jakie 2 miesiące, to jeszcze niecałe 4 miesiące :) Mam termin na 29.10 :) Młoda jak wroci to w ramach relaksu sobie pokój posprząta, Ty odpoczywaj!
Tesiak oby szybko skończył się ciężki okres. U mnie skończyły się nudności, ale bóle brzucha się zaczęły :/
Aniołek chciałabym zobaczyć Bukowinę, ponoć jest tam fajnie.

Carla, ładny ten Was Tomkowóz :) ja chcę kupić łóżeczko turystyczne z Baby Design
co do kg to wręcz przeciwnie, jestem 2kg na plusie. nie wiem jak to możliwe. a najlepiej jak gin na mnie spojrzał jak na głupią jak powiedziałam, że codziennie wymiotuję, a przytyłam przez 3 tygodnie 1kg. on w ogóle jest jakiś porąbany na punkcie wagi :/

Hej kobitki

Carla ale ja walnięta jestem...zasugerowałam się tym sierpniem i palnęłam jak gołąb na parapet...SORRY !!! Tak czy siak połowa za Tobą ...teraz będzie z górki...szybki i bezbolesny poród i będzie Tomuś jeździł w swojej furze...wózek naprawdę ładny !!!:tak::-D

Vinga my byliśmy w zeszłym roku w Łebie...mnie się bardzo podobało...byłam z końcem sierpnia i dzięki temu zaoszczędziłam bo i nocleg i jedzonko było tańsze :tak: Ale droga była koszmarna....z małopolski nad morze kawał drogi :eek:

Tesiak dobrze że się odezwałaś...martwiłyśmy się !!! Trzymam kciuki żeby złe samopoczucie minęło !!!

Amelia ja tez ostatnio miałam mega spięcie z M...wiesz oni są z marsa !!!

Aniołek hmmm ciekawe czemu się nam tak dziwnie pocudowało...plamienia,hmmm ciekawe ??? Kochana ważne że niedługo owulka !!! Ja już tempek nie mierze...nie chce mi się :(

Fuma jak tam u Ciebie ???

Na lipcowe "działania" zapisują się
Ja
Aniołek
Fuma ??? mam nadzieję że NIE !!!
i ..... ??? ja mam sklerozę !!!

Ostatnia edycja:
kurcze, kusicie tą Łebą. może w następnym roku się wybierzemy.
Dorcia fajne powiedzenie "jak gołąb na parapet" :-D uśmiałam się hehe.

Mówiłam że mam sklerozę...zapomniałam się pochwalić
POSPRZĄTAŁAM MŁODEJ POKÓJ !!!
1 karton poszedł do kontenera a 2 odłożyłam i jeszcze worek pluszaków ....oddam do Domu Dziecka bo na strych już nic nie wcisnę :eek:
Szok jak się nagle pokój powiększył !!!
Nie uwierzycie ale znalazłam 34 malowanki !!! w których tylko jedna lub dwie strony były pomalowane ( tzn wyrwałam co nie pomalowane...dam szwagierce dla chłopców)

to córa pokoju swojego nie pozna :) gratulacje, że dałaś radę :) no dużo rzeczy się znajdzie jak się porządki robi :)
ja też muszę zrobić takie generalne porządki ale siły nie ma.

mąż się urobił % i leży i kwiczy. że kręci mu się. a ja na to, że trza było więcej wypić. ehh te chłopy.

Nadal mam neta...może już nie wyłączą ???

Właśnie wróciłam od znajomej o której pisałam kilka postów temu...ma półtora miesięcznego synka-chora "na głowę"...jej mama też i ojciec alkoholik...pamiętacie ??? No i obydwie bierze choroba...gadają od rzeczy...tańczą i śmieją się z byle czego...szok...chyba leków nie biorą !!! Jak mi strasznie żal tego dziecka...jest taki śliczny !!!
Płakać się chce !!!

Oliwka wróciła...zadowolona z ekstremalnych przeżyć !!! Ale pusto było bez niej !!!

reklama
Dorcia - jednak się zmobilizowałaś :) a neta może w nocy robią ? . Powiem Ci , że strasznie siedzi mi w głowie ten chłopczyk . Nie znam do końca sytuacji i nie chce nikogo oceniać pochopnie, ale z tego co piszesz nie wygląda to dobrze , zastanowiłabym się nad powiadomieniu odpowiedniej placówki , tak małe dziecko potrzebuje przede wszystkim odpowiedzialnej osoby obok siebie , a matka nie biorąc leków wg mnie nie zalicza się do takich , reszta domowników jak piszesz także nie . Może zmuszą ją do leczenia ? , ktoś będzie przychodził sprawdzał czy z dzieckiem jest ok ?
Carla - fajny wózek , i fajna okazja , oby się dobrze jeździło
Vinga - olej go ! lekarza . Ja słyszałam różne teksty np : co pani jadła że tak dużo przytyła , albo trzeba było mniej jeść to by dziecko było mniejsze...pełna kultura

TESIAK - pamiętam że kupiłaś fotelik rowerowy , nie pamiętam jaki model ale na stronie Decatlona jest ostrzeżenie o fotelikach STEPPY
www.decathlon.pl/ecpl/static/siodelka-dla-dzieci.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry