A my mamy 15 minut samochodem do Karpacza i Szklarskiej Poręby, do Świeradowa trochę dalej
Kupiliśmy Tomkowóz

Jestem taka szczęśliwa że szok, daliśmy 800 zł za wózek kupiony 28.02, lasce nie podoba się spacerówka i korzystała tylko z gondoli. Zaoszczędzone ponad 400 zł

Jest piękny
BABY DESIGN - wózek uniwersalny LUPO (3367076645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. my mamy niebieski.
Wróciliśmy przed chwilą z Rajdu Karkonoskiego bo odcinek był koło nas, żadna rewelacja ale mąż to lubi więc trzymałam się twardo.
Wasila ja chcę iść do szpitala żeby na rozprawę nie iść, będę w 31 tc i za bardzo się boję, a sąd nie pójdzie mi na rękę i nie przesunie terminu o 6 tygodni do przodu.
Vinga ja nic nie polecę w tych rejonach, od nas bliżej na zachodnie wybrzeże. A straciłaś coś na wadze przez te wymioty? Ja nie wymiotowałam, dzięki czemu mam już 9 kg na plusie
ianka z własnego doświadczenia powiem Ci, że tak małe dziecko ma w nosie atrakcje, pocieszy się jak zobaczy zwierzątko i tyle, przynajmniej tak Nela miała. Nawet rok temu zoo nie wywarło na niej większego wrażenia, ale może dlatego że byliśmy z kolegą i jego walniętym synem za którym ona biegała ciągle i nie zwracała na nic innego uwagi. Sądzę że właśnie jakaś agroturystyka byłaby najlepsza, wiocha jakaś i dziecko będzie miało raj

Tą ciążę przechodzę gorzej niż z Nelą póki co, bo z nią na końcu miałam rwę kulszową i nie miałam jak chodzić.
Amelia nie pakuj się, czasem porządna kłótnia jest potrzebna żeby atmosferę oczyścić więc wywal co na sercu Ci leży.
Dorcia jakie 2 miesiące, to jeszcze niecałe 4 miesiące

Mam termin na 29.10

Młoda jak wroci to w ramach relaksu sobie pokój posprząta, Ty odpoczywaj!
Tesiak oby szybko skończył się ciężki okres. U mnie skończyły się nudności, ale bóle brzucha się zaczęły :/
Aniołek chciałabym zobaczyć Bukowinę, ponoć jest tam fajnie.