Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Muszę się jakoś zmobilizować, ale jak
Witam,Polecam probować jeśli ci zależyKrowkabordo puchna miss sutki czasem I boli , samo przechodzi. Mam tak po pierwszej ciazy.Lekarz mowil ze mogepprubowac karmic ale odradza. Zreszta mam wklesle sutki
Ja też się nasłuchałam jakie to mam nieodpowiednie sutki i karmie pół roku nie bez problemów oczywiście ale warto było
zwłaszcza że jest to również ekonomiczne hehe
Co do więzi zgadzam sie w 100% moja córa jest tak za mna że z tatą zostaje tylko jak ma dobry humor niestety i do spania tez krzyczy za mną wtula sie niesamowicie także sa plusy i minusy juz powoli ma nasza cycoholiczka odwyk(nie gwałtownyAmelia- nie bój się :-) Szwagierka przy pierwszym synu wręcz wyła z bólu, brodawki krwawiły. A drugi synio od samego początku ssał pięknie i bezproblemowo. Ja niestety karmiłam tylko 3 miesiące, okazało się że syn ma nietolerancję laktozy. Jeśli mi się uda zaciążyć i urodzić dziecko to chciałbym co najmniej te zalecane 6 miesięcy karmić. To jest niesamowita więź między matką a dzieckiem
Pam- zawsze możesz spróbować. Na piersi poleca się nakładki sylikonowe, które ułatwiają karmienie nie tylko przy wklęsłych brodawkach ale też przy bolących przy karmieniu![]()
) i robi sie lepiej i czasem moge na dłużej wyjść z domu
ach i przez te nakladki mi sie nie za dobrze karmiło a i moja pyza nie chciała silikonu do ust wziąść
ale wiele mam sobie chwali znam jedna ktora do dzisiaj ich używa a to już pół roku
U mnie przygotowań wielkich brak choinka stoi bo mąż gonił i tyle.Z resztą my wigilie spędzamy we trójkę wiec bedzie tylko obiad dla nas i tyle bo Zofia to za mała jeszczeJa tez mam nadzieje ze z drugim łatwiej pójdzie karmienie bo z pierwszym karmiłam 4 miesiące i nie było łatwo jedynie co to sprawdziły sie nakładki silikonowe i liście kapusty. Jak u Was przygotowania do Świat macie juz wszytsko ogarniete ?
mnie to cieszy bo się nie nagotuje a nie przepadam.Bardzo dobry pomysł z obserwacja cyklu ja tez bym tak wolała ale na razie okresu brak ech o córe staraliśmy się pół roku mam nadzieje że teraz pójdzie szybciej.No i oczywiście poród zimą też bym wolała albo conajmniej jesienia....latem nie polecamU nas przygotowania jako tako.... choinke dzisiaj będziemy ubierać, a święta i tak spędzamy u rodziców przynajmniej wigilię i pierwszy dzień swiat - w drugi jedynie chyba posiedzimy sobie w domku....
ja dzisiaj mierzyłam temperaturkę i poszła znacząco do góry, wczoraj niestety zapomniałam, ale wszystko wskazuje na to że owulka tuż tuż...
Postanowiłam obserwować sobie cykle przez najbliższe 3/4 miesiące tak by potem było łatwiej się wstrzelić w te dni i nie czekać długo na fasolkę.... marzy mi się dzidziuś zimowy styczeń/luty/marzec 2014
ale zobaczymy jak to będzie w rzeczywistości
![]()
cieżko w te upały było oj i to bardzo..
Drugie dziecko na pewno będę karmiła do roku czasu (o ile będzie chciało oczywiście), a później? Później się zobaczy..Cóż jedyne co moge stwierdzić to że w sumie im więcej człowiek myśli i się zastanawia tym więcej widzi przeciw;-)ja uważam i tak że jak już choćby się tli w głowie myśl że jest się gotowym to ten dzidziuś i tak przyjdzieAh u Nas staranka chyba zostaly przelozone na wakacje 2014 a moze na swietami 2013...zaczynam myslec ze to jeszcze nie czas....a z drugiej strony tak bardzo chce
przykładem jest moja siostra która chciała ale jeszcze nie teraz..i co w styczniu rodzi
ninex
Moja bratowa w tym roku rodziła w sierpniu - niby nie narzekała jakoś bardzo na upały, przytyła tylko 10 kg ale stopy jej bardzo puchły..... i ja sobie powiedziałam nie chce rodzić w lecie... wiec chce się wstrzelić na zime lub wiosne![]()

ja to cała byłam jak balon,ciężko się oddychało i ogólnie chodziło
a mieszkam na trzecim pietrze dodam to w mieszkaniu sauna

Ja tak troche glupio licze ze jak odstawie antykoncepcje to @nie przyjdzie. ..czyli ze juz wciazy bede. Glupie wiem. No coz zobaczymyjak to bedzie. ...pogadamy jak bede z moim w domu bo teraz jestesmy osobnoCóż jedyne co moge stwierdzić to że w sumie im więcej człowiek myśli i się zastanawia tym więcej widzi przeciw;-)ja uważam i tak że jak już choćby się tli w głowie myśl że jest się gotowym to ten dzidziuś i tak przyjdzieprzykładem jest moja siostra która chciała ale jeszcze nie teraz..i co w styczniu rodzi
: