Chciałam Wam powiedzięc ze @ nie przyszła, wczoraj powtórzyłam test dwie mega grube krechy więc ciążą na 100%. Mąż wczoraj cieszył się bardzo, tak jakby podczas pierwszego testowania to było oszukane....Umówiłam się w końcu do doktorka, ide w 7/8 tc,
Carla, a przy pierwszej ciąży tez chodziliście na szkołę rodzenia? Ja nie byłam i teraz na pewno się nie wybiorę bo malej ze sobą na takie zajęcia nie zabiorę.
Dorcia- zyczę Ci kochana dużo zdrówka i oby w przyszłym roku udało się za pierwszym razem!
Moja królewna dziś pierwszy dzień w żłobku. W czwartek i piątek była się zaprzyjaźnić z grupą,ale większość czasu przesiedziała mi na kolanach. Zaraz mój P. ja odbierze.Ja dziś w prcay conajmniej do 18
Spać mi się chcę,ale coż mam zrobić
Ja tez tylko o sobie- przepraszam dziewczyny. Mam problemy z kojarzeniem ostatnio.
Nadrobie wkrótce!
Carla, a przy pierwszej ciąży tez chodziliście na szkołę rodzenia? Ja nie byłam i teraz na pewno się nie wybiorę bo malej ze sobą na takie zajęcia nie zabiorę.
Dorcia- zyczę Ci kochana dużo zdrówka i oby w przyszłym roku udało się za pierwszym razem!
Moja królewna dziś pierwszy dzień w żłobku. W czwartek i piątek była się zaprzyjaźnić z grupą,ale większość czasu przesiedziała mi na kolanach. Zaraz mój P. ja odbierze.Ja dziś w prcay conajmniej do 18
Ja tez tylko o sobie- przepraszam dziewczyny. Mam problemy z kojarzeniem ostatnio.

ale zadnych niedogodnosci ciazowych nie mialam, wrecz odwrotnie, czulam sie bardzo dobrze, pracowalam do 8 miesiaca i tak spokojna i opanowana jak podczas ciazy to nie bylam chyba nigdy :-) w ostatnich miesiacach tylko strasznie dokuczal mi upal- rodzilam w sierpniu i lato bylo upalne tamtego roku. Co do porodu, to przez 5 godzin rodzilam synka silami natury a i tak skonczylo sie na cesarce, gdyz malemu zaczelo tetno spadac. Mial wysoko prosto ulozona glowke i nie chcial sie wstawic w kanal ale polozna i lekarz usilnie probowali aby udalo sie sn. Ja bralam znieczulenie PDA, w sumie jak sie okazalo to dobrze ze sie na nie zdecydowalam gdyz ja z kolei strasznie boje sie ogolnej narkozy. Ogolnie po cc bardzo szybko doszlam do siebie ale jesli bedzie mi dane byc mama po raz drugi to chcialabym rodzic naturalnie
Mój w domu nie robi prawie nic...chyba że mu powiem i pokaże co jest do zrobienia...ale nim ja mu wytłumaczę co ma zrobić to wolę to sama zrobić...i tak koło się zamyka...ehhhh