reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hejka - ja tylko na chwilkę, melduję się po wizycie, dzidzia zdrowa, przezierność karkowa ok, kość nosowa też, serduszko pięknie biło, rączki i nóżki na swoim miejscu :) Mężuś był ze mną, był w szoku, że już tak dzidzia paluszkami w rączce rusza :) hehe wrzucam fotki
CAM00027.jpgCAM00026.jpgCAM00029.jpgCAM00028.jpg

Załączniki

• CAM00027.jpg
    CAM00027.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 115
  • CAM00026.jpg
    CAM00026.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 112
  • CAM00029.jpg
    CAM00029.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 107
  • CAM00028.jpg
    CAM00028.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Aniołek superowo !!! Ale cudna dzidzia...jakie foty wyraźne !!! WOW !!!
Czy lekarz wspomniał cos na temat " sterczącego czegoś" między nóżkami lub jego braku ???

Ianka - to już teraz zaciskam &&&& , Majka spała 2 h , w tym czasie zazwyczaj ćwiczę i ogarniam wszystko a teraz dupa :( nawet umyć się jest mi ciężko , dziś poszłam pod prysznic a ta w tym czasie zdążyła mi wysmarować całą pościel kremem bambino .....

Aniołek
- ale fajnie rączki na trzecim zdjęciu widać :)

Muffi - no rwać bez znieczulenia raczej nie da rady , nie jest to przyjemne ale da się przeżyć :)

Carla - to cwaniaczek jeden wiedział gdzie postawić , a na lawecie nie da rady go zabrać? Ja dzieliłam pokój ze starszym bratem przez 22 lata , jak sobie przypomne jak po nocy ciupał w te głupie gierki to mnie trzepie :) , łatwo nie było , szczególnie wtedy jak przychodził do mnie chłopak a on nie chciał wyjść :)

Vinga - z tym siusiakiem to cieżka sprawa , też myślę że lepiej teraz delikatnie niż później na siłe ktoś miałby to robić
Dorcia , Gabryska - trzymam kciuki za kolejny cykl i mam nadzieje że i u mnie będą wreszcie te dwie kreski

Amelia ale córa pomysłowa z tym kremem :) Wiesz, po co mam brać lawetę i płacić kilka stów, jak i tak nic z autem nie zrobię (czyli nie sprzedam), a i nie mam za bardzo gdzie postawić. Jak zostawię gdzieś pod blokiem i on go znajdzie to mi go jeszcze rozwali, a po co mi kolejny problem? Zrobię umowę darowizny i mam go w doopie, auta nie odzyskam nawet na drodze sądowej, a nie stać mnie na opłacanie OC.
22 lata? O jaa, mam nadzieję że my szybciej zmienimy mieszkanie na większe :) Niby teściowie mieli się z nami zamienić, bo oni mają 3 pokoje 70 metrów, a my 2 pokoje 50 metrów, ale ja i tak bym nie chciala tam mieszkać, 3 piętro to dla mnie za wysoko. Daję nam max 10 lat na wyprowadzkę, bo nie chcę żeby dzieci mi się pozabijały :)

Carla - rodzice mają dom ale tylko 2 pokoje w nim więc nie było wyjścia , odzyskałam spokój dopiero jak brat się ożenił :) póki dzieci są małe to nie ma wielkiego problemu , sama mam teraz 3 pokoje i jestem bardzo szczęsliwa że moje dziecko ma swój kącik .

Aniolek- super, ze wszystko wporzadku, swietnie moc tak podgladac bobasa na usg :tak:

a pomyslec ze jak nasze mamy z nami w ciazy chodzily to nie bylo takiej mozliwosci

Dorcia- hihi jedna kreske zawsze przyjme, dodam jedna moja i dwie beda :)

Amelia- ja nie wiem co te dzieciaki maja do obsmarowywania wszystkiego kremami, moj tez takie akcje mi urzadzal- z sudokremem ;). U Alexa w przedszkolu co jakis czas daja im sie na maksa wybrudzic, wtedy wszystkie dzieciaki zadowolone, jakis czas temu odbieram go a on pachnie jak ogolony facet, okazalo sie ze pianka do golenia sie bawili ;)

No i zapomnialam co reszta dziewczyn napisala, chyba cos na koncentracje musze sobie kupic,lecytyne czy cus :-D

milego dnia!!

reklama
Ale dziś pospałam- do 11:40!! Obudziłam się o 6:30, nie spałam przez kolejne 1,5 h bo M. jechał do lidla bo buty i spodnie do biegania, później Nelę do przedszkola szykowałam, no i padłam :)
Wczoraj wyszłam z koleżanką na kawę, później przyszłyśmy do mnie bo mąż chciał pobiegać, a jak Nela spać poszła to oczywiście kłótnia... Dziś po jego pracy to samo. Kurcze mam już dość. W dodatku powiedziałam mu w końcu, co czuję odnośnie posiadania syna... To kazał mi do psychologa iść, wkurzył się potwornie. Dziś mamy niby jeszcze rozmawiać na ten temat, ale co ja poradzę że nie potrafię się cieszyć, że będziemy mieli syna? Nie miałam pojęcia, że moja niechęć do chłopców aż tak na mnie wpłynie... Wydaje mi się, że ja nigdy nie chciałam mieć syna ze względu na mojego ojca- zawsze widziałam w nim ucieleśnienie najgorszego wychowania, wiedziałam że dziadkowie zrobili z niego takiego człowieka, przez co ja od zawsze mam w głowie, że synowie są tacy do niczego...

Amelia ja też bym chciała chociaż te 3 pokoje, a najlepiej to 4 żeby sypialnię mieć :) Osobiście uważam, że te nasze 2 pokoje to za mało dla 3 osób. Ciężko się pomieścić ze wszystkim.
Gabryśka fajny pomysł dla dzieci pozwolić im się tak wybrudzić. Nela na szczęście nie miała nigdy takich faz z kremami.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry