Hej! Czy tylko ja mam czasem chęć udusić własnego męża? Jeju, normalnie mam go dość! Ta ciąża mnie już dobija, nad nerwami nie potrafię zapanować i wychodzę na potwora, Nela przychodzi i mówi że mam nie krzyczeć na jej tatusia :/
Czekam na kasę z zusu... Co prawda żadnych zakupów dla dzieci już nie planuję, poza butami dla Neli i opłaceniem jej baletu, ale lubię mieć pieniądze na koncie

Do piątku się dowiemy, czy mąż zaczyna studia w naszym mieście, jak nie uruchomią to idzie do Wrocławia

Sama go namawiałam, kazałam wręcz iść na podyplomówkę, ale jak pomyślę że może go nie być co drugi weekend to już mi się to nie podoba...
Aniołek ale jestem ciekawa czy płeć lekarz dojrzy
Muffi dobrą uczelnię kończysz, ja dopiero niedawno zrozumiałam jakie szkoły czy kierunki warto kończyć, szkoda że tak późno

Przy dwójce dzieci robienie studiów będzie pewnie ciężkie ze względów finansowych, bo parcie na naukę mam okropne!
Dorcia stomatolog- koszmar :/ Z tym dowodem to nie jest tak łatwo, jak już pisałam jak zgłoszę coś takiego a ojciec powie, że on mam mój dowód, to sprawa karna ze strony urzędu mnie czeka.
Nie wiem kto tańszy w utrzymaniu. Z jednej strony dziewczynka chce się stroić, kupować kosmetyki, ale z drugiej synowi trzeba dawać kasę na randki żeby dziewczynie stawiał

Ja mam zamiar szybko gonić do pracy dzieciaki, sama szybko zaczęłam pracować na promocjach w marketach, moja siostra też dorabiała gdzie mogła. A nic mnie tak nie drażni, jak leniwe dzieciaki.
Kazimiera witaj!! Tak, cała wyprawka już jest i czeka

Uważam że syn zawsze powinien brać stronę żony

A relacja matka- córka jest ciężka czasem, chociaż ja mam nadzieję, że ja z moją księżniczką nie będę drzeć kotów.
Vinga no wlaśnie, o co chodzi z tym siusiakiem!!?? Dla mnie czarna magia. Ja uważam, że rodzeństwo tej samej płci lepiej się dogada, nie wyobrażam sobie jak Nela będzie dzieliła pokój z bratem :/ Dlatego dla mnie to nic fajnego, że będziemy mieć parkę, dlatego jak po raz setny słyszę "ale fajnie, będziecie mieć parkę" to wyć mi się chce, bo to wcale nie jest fajne.
Amelia myslałam o spaleniu

Ale tam gdzie auto stoi są kamery, a ja nie chcę mieć sprawy o podpalenie
Gabryśka u mnie rozczarowanie niestety nie mija, czym jestem przerażona.
ianka o tak, spanie dziecka w dzień to błogosławieństwo

Dlatego życzę Ci, aby córa spała jeszcze długoooo w ciągu dnia.
Jestem padnięta jak nie wiem, nic nie robię, mam lenia. Z Nelą w ciąży remontowałam pokój, miałam siłę i chęć na sprzątanie, a teraz nie mam syndromu wicia gniazda...