reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hello witam sie we wrześniu jak zwykle mnie trochę nie było :/ ale chciałam tylko dać znać ze będę testować ale jakoś nie czyje sie ciążowo :( zaczęliśmy starania ale w pierwszym cyklu chyba nie wypaili :)
Dorcia za 3 zeby zaplacilas 150 to nie dużo ja ostatnio za jednego zapłaciłam 100 plus drugi leczenie kanałowe 300 zł ale juz mam zrobione . Ja to jak byłam ostatnio u ginekologa to poczułam sie jak w muzeum tak jak ty u tego dentysty szok wiecej mnie tam nie zobaczą za Chiny :/
Aniołek ładne imiona wybraliście :)
Carla u Ciebie to prawie końcówka masz juz cała wyprawkę ?
Chyba mało nas staraczek zostało ? Ja Dorcia i Muffi ?

reklama
e tam, tańszy w utrzymaniu??? pierwsze słyszę. wydaję na niego tyle kasy co wydawałabym na córeczkę. a czy prostszy w "obsłudze" też bym nie powiedziała. dalej nie wiem czy mam ruszać napletek czy nie :sorry: dodam, że znam "obsługę" dziewczynki, mam 6letnią siostrę i dużo rzeczy przy niej malutkiej robiłam.
ja pierwsze dziecko chciałam chłopca, teraz chciałam dziewuszkę ale to wiecie. ale jak dla mnie super się ułożyło, że jednak będzie drugi chłopaczek, zawsze lepiej będą się bawić, lepszy język mieć ze sobą :)
Dorcia chyba nie miałabym siły stosować się do tych wszystkich zaleceń z "planowania płci" dla mnie za bardzo skomplikowane ;)

Vinga ja już kiedyś pisałam że jak się ma niewielką różnicę wieku to lepiej jak są dzieciaczki takiej samej płci...lepiej się dogadują !!! Ale w moim przypadku czy będzie chłopczyk drugi czy dziewczynka ( o ile kiedykolwiek będzie ) to i tak będzie się chować jak jedynak. A co do "obsługi" chłopca...to faktycznie te siusiakowe sprawy są ciężkie do ogarnięcia...ale chłopiec Ci z brzuchem do domu nie przyjdzie...no nie !!!

Kazimiera no hellloł !!!!! Już myślałam że nas na dobre opuściłaś !!! Ty niedobra !!!
Co do mojego uzębienia to nie dużo 150 zł za jedną sporą i dwie małe plombki...ale...no kurcze te warunki...szok !!!

Ostatnia edycja:
Samosia - wow :) czekam na wieści czy dotarłaś ;)
Carla- Też bym sobie takim eklerkiem dogodziła haha chociaż tak . Strasznie to skomplikowane , ja myślałam że skoro auto jest na Ciebie a on nie chce oddać to można zgłosić kradzież . Wolałabym go spalić niż mu oddać ....
Vinga - zazdroszczę Ci :) , ja też tak chcę ;)
Muffi - teraz to nie masz wyjścia :) , musisz iść . Ale temat , Politechnikę kończysz ?:)
Dorcia - ciekawe te sposoby na płeć ,ale chyba bym się nie mogła się nastawić tak konkretnie na daną płeć , wiadomo coś można przeoczyć a później rozczarowanie wielkie , choć widzę że 100% skuteczność jest .
Vinga - jak nam dziewczynki zaczną wybrzydzać w ubraniach i podbierać kosmetyki to wtedy może się okazać że chłopak tańszy haha
Kazimiera - trzymam kciuki &&&
Dorcia - o ja bez rękawic ?? chyba bym wyszła

Hej Laski,

Samosia- powodzenia u dentysty-sadysty :-p

Carla- wspolczuje Ci problemow z autem, niestety w polskim prawie, po moich doswiadczeniach nic mnie juz raczej nie zdziwi, chore to

Kazimiera-
kciuki zaciskam, ja w sumie tez moglabym testowac juz jutro ale poczekam

Aniolek - to dobrze, ze sie nie nastawiasz na okreslona plec, ja w ciazy z Alexem czulam, ze jest dziewczynka :-D jak gin potwierdzil plec to normalnie przez dwa dni rozczarowana chodzilam, glupia ja, najwazniejsze to zdrowko, chociaz niepowiem, marzy mi sie corcia..

Dorcia- a u ciebie jak sytuacja?? testujesz czy czekasz na rozwoj wydarzen??

Gabryska ja plamię od niedzieli...ale wiem że to @ się rozkręca...pewnie niebawem mnie krew zaleje !!! Test robiłam w sobotę-tak pięknej jednej kreski dawno nie widziałam :-p Łykam Castagnusa to on mi chyba przesunął o 3 dni cykl...z 29 zrobiło się 32 dni !!! Ale ponoć to normalne !!! Nie wiem jak ja sobie teraz owulkę oblicze...chyba nie będę nic obliczać i tak będzie najlepiej !!!

POZDRAWIAM

Dobrej nocki 4 all of U !!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dorcia jakże bym mogła Was opuścić :) czasu trochę brakowało bo to goście pózniej byliśmy na urlopie w Pl teraz I'm back :)ty masz zle wspomnienia od dentysty ja od ginekologa :/ &&&& za tescior a nóż sie udało :)
Gabryska &&&& za twego testa :) ja
nie mam przeczucia ciazowego teraz :( jak zaszłam z synkiem wiedziałam ze sie udało chyba ze przeczucie mnie myli .
Vinga tez mi sie wydaje ze kasy tyle samo idzie co na chłopca co i na dziewczynkę :) choć teraz chciałabym mieć córeczkę ale czy sie uda ? Mi sie wydaje ze córka zawsze jest bliżej z matka bo syn to zawsze bierze stronę zony :)
Muffi twarda jesteś z tym dentysta ;) ja to miałam traumę z dzieciństwa ale jak weszły znieczulenia itp przeszło mi :)
Amelia dzieki za &&&

Dorcia ja bym wyszła od takiego dentysty, bałabym się, że mnie czymś zarazi ;/

Amelia tak kończę Politechnikę

Kazimiera najgorsze jest, że ja sobie nie dam wkłuć igły bo mam fobię na tym punkcie ;/

Muffi u mnie w podstawówce była dentystka terminator :/ dosłownie :/ nie miała wogole podejścia do dzieci .Kiedy byłaś ostatnio ? Ja nawet nie zwracam uwagi na igle bo to nawet strzykawki nie przypomina ;) musisz sie przełamać dasz radę !
Dobranoc wszystkim :)

reklama
samosia no wreszcie !! i jak już po bólu?
Amelia ja testuję za 1,5 tygodnia, mam złe przeczucia, no ale zobaczymy. O jejku ja się kiedyś załamie jak moja już nie będzie sypiać w dzień :( zero czasu na nic nie zostanie, tak to teraz ona śpi ja ogarniam wszystko,obiad a potem kawka przed kompem :) A patrząc na nią to parę miesięcy i pewnie przestanie spać w dzień'. A takie nerwy to ja mam zawsze przed @ oj chodzę taka nabuzowana że tylko ściany rozwalać
Muffi a Ty tu się nie usprawiedliwiaj tylko szuruj na wizytę.Uwierz mi że zastrzyk znieczulający jest pikusiem do usuwania 8, ale rozumiem Twój strach, ale może nie masz aż tak popsutych zębów że trzeba znieczulenie? Ale masz temat zakręcony, ja już zapomniałam co to nauka :), tak że owocnego pisania pracy a w listopadzie wszystkie będziemy trzymać kciuki.
Vinga 2 razy śpi? to super, jacie moja jak miała gdzieś koło 10 msc zaczęła spać tylko raz, ale niech Ci da odetchąć. A jak jest u Ciebie z noszeniem małego? to jest moja małą obawa jak ja z brzuszkiem gdzie nie powinno się nosić za dużo wezmę małą w jedną rękę wózek w drugą, i może jeszcze zakupy :confused2:
Dziecko jak jest małe to koszty myslę są takie same, dopiero jak jest już nastolatkiem to też myślę że dziewczynki więcej na siebie wydają, wkraczają w wiek kosmetyków, ciuchów itp
Kazimiera ja też się do testujących zapisuję:) trzymam kciuki za Ciebie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry