reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołek u mnie w mieście jest strasznie dużo Julek, Majek, Oliwek, Lenek. A z chłopięcych Kubusiów, Wiktorów, Alanów, Fabianów, Stasiów, Jasiów (Jaś- mam alergię na te imię).
Gabryśka to miałaś taki tydzień jak ja, Nela też dopiero dziś poszła do przedszkola a ja odetchnęłam z ulgą :)
Fuma Foch nie dziwię się, że trochę było Ci smutno... Mam nadzieję, że słowa Twojego męża szybko się spełnią.
Dorcia szczerze Ci powiem że chciałabym urodzić za 3 tygodnie, w połowie miesiąca żeby znowu na rozprawę nie iść. Z drugiej strony mam takie wqrwienie na starego że najchętniej w tej chwili bym się z nim spotkała na sali sądowej.

Jutro Wam napiszę jakie jaja z tym osobowym samochodem co on mi zabrał... Teraz oglądam avatara...

Amelia ja bym stadko dzieci wykarmiła moim pokarmem, ale to uwiązanie było straszne. Kurcze z jednej strony fajnie, bo masz pokarm pod bluzką i karmisz gdzie chcesz, a z drugiej jesteś niewolnikiem dziecka :/ Przynajmniej ja tak miałam...

Ostatnia edycja:
reklama
HEj laski ;]

Jeeeeeej jakie tu fajne tematy... wyprawka dla dzieckaa ;))

Aniołek imiona b. ładne, ale dla mnie za bardzo popularne ;)

Wasila 3mam kciuki za to twoje tsh !!!

Wszystkie staraczki 3mam za Was kciuki !!! :) Która pierwsza teraz testuje ???

No właśnie...która testuje pierwsza ???

Ja oczekuję na @...plamię od kilku dni a @ nie widać...obawiam się że Castagnus mi namieszał...chciałam dobrze a wyszło jak zwykle !!! Trudno !!!

Fuma moja przygoda z BB zaczęła się od "jak zaplanować płeć.." bo marzył mi się chłopczyk...za pierwszym podejściem...ale jak widać mija 9 miesięcy a ja nadal bez fasolki !!!
Tam zaprzyjaźniłam się z jedną z dziewczyn...której niedawno udało się zajść w ciążę, więc może dlatego mam teraz takiego powera do starania !!! Ja nie stosuję diety i nie łykam tych wszystkich suplementów...ze względu na nerki po prostu się boję. Ile mogę tyle zrobię żeby w końcu zostać mamą po raz drugi !!! A płeć jest mi obojętna...choć z lekkim sentymentem na siusiaka :tak:
Jest tam masa serdecznych kobitek ( jak i tutaj) A Piranha i Elmo, Ewelin to moje dobre dusze !!! Piranha ma niesamowitą wiedzę !!!

Carla chciałabym mieć magiczną różdżkę...pierwsze co, to bym "zniknęła" tych dwoje "pseudoludzi" a później zafasolkowała nas wszystkie !!! Ot takie marzenie mam :-D

Amelia masz już @...czy dopiero wypatrujesz cioci z Ameryki w czerwonym cabriolecie ???

Ostatnia edycja:
Muffi hejj, w sumie to nawet nie wyprawki dla dziecka, ale zbędnych pierdół :)
Dorcia dzięki, zostań wróżką i czaruj!! Podziwiam kobiety, które z takim zapałem planują płeć dziecka. Czytając troszkę na ten temat to wychodziłaby nam druga córa, a jest chłop :/

Pisałam że mój mąż ostatnio wyczaił, gdzie ten dziad trzyma moj samochód (do tej pory nim jeździł, bo nawet go ubezpieczył). Auto stało bez ksenonów, więc myśleliśmy że zaczął go rozbierać na części i sprzedawać. Wczoraj pojechaliśmy odkręcić z niego tablice rejestracyjne, okazało sie też, że ksenony są zapakowane w karton i leżą w środku, więc je też zabraliśmy :) Facet z formy, na terenie której auto stało przyszedł i się pyta o co chodzi, zdziwiony był jak jemu powiedziałam, a on że stary lata po lekarzach bo chory- to ja mówię że chorego na głowę udaje żeby kasę ode mnie wyciągnąć :)
Pojechaliśmy do wydziału komunikacji. Wiecie że nie ma sposobu żebym wyrobiła nowy dowód rejestracyjny??!! Naczelnik z mordą do nas że co on ma nam powiedzieć, że do sądu i na policję mamy iść- myślałam że go śmiechem zabiję! No to mój mąż zadzwonił do tego dziada, a on mówi że złożył jakieś zażalenie do sądu w sprawie auta :D M. się pyta do jakiego, a on się motać zaczął, po czym stwierdził, że do okręgowego :) Moja pani adwokat mówi, że pierwsze słyszy żeby takie sprawy do takiego sądu składać, ale ja się przejadę i zapytam czy mam jakąś sprawę założoną- normalnie czuję się jak kryminalistka :)
I niestety jedynym wyjściem żeby się pozbyć problemu jakim jest płacenie OC za auto jest spisać umowę darowizny i oddać jemu samochód... Bo sąd karny kazał założyć sprawę cywilną, a takie ciągną się latami, tym bardziej że jesteśmy blisko spokrewnieni...
Co za cudny kraj z tej polski :)

Hej dziewczynki!
Dorcia-przejrzałam ten wątek o planowaniu płci ale chyba nie byłabym na tyle wytrwała,żeby stosować sie do wszystkich zaleceń ;P Ja bym wolala miec dziewczynke a nawet dwie ale mój mąż stwierdzil,że jakby mial miec takie 3 Zośki w domu to by zwariował :D
Carla-taaa..Polska cudny kraj..:confused2:|
Muffi-fajnie,ze juz jestes:)
Fuma-no i mąż ma rację :)
My nadal remontujemy a ja juz mam po kokardy tego kursowania na lini castorama-leroy:/ ale mam nadzieje ze niedlugo bede mogla wrzucic na grupe zdjecie w maire ogarnietego mieszkania:D

wlasnie zadzownilam do dentystki i idę dzis na 19.30! jestescie ze mnie dumne?bo ja z siebie bardzo chciaz mam takiego cykora,ze na sama myśl mam gęsią skórkę :-D Muffi Twoja kolej! :P

Samosia normalnie nie wierze, jaki postęp... :)
Carla - Polska i nasze zasrane prawo...
a mi coś dzisiaj nie dobrze, więc wybaczcie, ale nie będe się rozpisywać czytam na bieżąco.

Dorcia - @ mam od piątku więc powoli się z nią żegnam , niech idzie w p.... u więcej się nie pokazuje ;)

Carla - a nie możesz powiedzieć że zgubiłaś dowód ? nie wyrobią wtedy nowego ?

Samosia - czekam na fotki :)

Mam jakiegoś wewnętrznego nerwa dziś ? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi :) , do tego Majka mi chyba rezygnuje z południowej drzemki buuuuuuu:( , ja wiem że to prędzej czy później nastąpi ale nie ukrywam że wolałabym później

reklama
Samosia gratulacje, brawoooo!!
Muffi nie poczułaś wewnętrznej potrzeby zarejestrowania się :D ??
Amelia to nie takie proste, bo jeśli samochód sprzedam, a stary pójdzie do urzędu i powie, że on ma dowód, to urząd mi sprawę karną wytoczy za składanie fałszywych oświadczeń. On jest zdolny do wszystkiego.
Maja szybko rezygnuje ze spania, ja do tej pory potrafię Nelkę nakłonić do drzemki :) ale to tylko przy takiej pogodzie sennej...
Aniołek uuu oby szybko Ci przeszło. A dajesz radę w pracy, ktoś już wie?

A ja sobie dogodziłam- zjadłam wielkiego eklerka i popijam caffe latte waniliowe :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry