reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karola jak się chce dziecka to fajnie, gorzej jak nie jest planowane, wtedy taka płodność jest przekleństwem...
Aniołek Lupo Comfort jest boskie!! Nie jest to wersja ulepszona, ma tylko wygląd nieco zmieniony, ale o wiele bardziej mi się podoba od tego co my mamy.
Ja tam wolałabym żeby do stelaża pasował fotel Recaro, jestem do tej firmy bardziej przekonana, bo robią fotele rajdowe i znają się na rzeczy. Ale skoro cabriofix pasuje do stelaża i niby jest z tych bezpieczniejszych to padło na niego.

Ale dziś pogoda do niczego... Dobrze chociaż że krople za 27 zł działają i Nela już nie ma takich glutow w oczkach, może w końcu pójdzie do przedszkola w poniedziałek a ja się polenię :)

reklama
Dorcia dobrze że tylko jeden dzień chorowała. Za buziaka dziękujemy i również przesyłamy :) Nela tak lubi kropić oczy, że krzyczy że ona chce być jeszcze chora, że na balet i do przedszkola nie chce, byleby tylko tych kropli nie przyjąć :/

Ja siedzę na stronie Smyka i wybieram zestaw podarunkowy od teściów dla małolata. Jak skończę to się pochwalę.

Carla moim zdaniem super :-D Ośmiorniczka słodka...pieluchy i suszarka użyteczne !!! Taką suszarkę ma moja psiapsiółka...chwali sobie.
I jeszcze bardzo chwali Baeba Babycook...chyba tak to się pisze ??? Ale to dal osób antysłoiczkowych !!!

Głodna jestem...czas pomyśleć o kolacji...szkoda że pomidorki koktajlowe się skończyły...zjadła bym ...buuuu

Dorcia maskra jaki ten robot drogi, 500 zł!!!! Szok, lepiej kupić normalny robot kuchenny za połowę ceny! Są takie ekspresy do mleka, ale też głupota kupować Bib Expresso Beaba - cena: 369.00zł - Akcesoria / MALUCH W KUCHNI :: Tublu.pl sklep mamy, taty i dziecka kurcze a ludzie takie rzeczy kupują :)
A ja mam ochotę nie na pomidorki, ale na alkohol :) Jejuuu, ale bym się szampana albo radlerka napiła... Ale mój mąż dyktator zadecydował, że mam karmić co najmniej pół roku, więc jeszcze trochę sobie pomarzę :)

Dobry wieczór:)
Carla - Fajne rzeczy powybierałaś :) ta suszarka do butelek też mi ostatnio wpadła w oko :)
Dorcia, ślę milion fluidów :) oby szybko udało Ci się ujrzeć te upragnione dwie kreseczki.... :)

A my byliśmy u moich rodziców na herbatce:) i się zrobiło z tego 3 godziny:) trochę mnie głowa rozbolała, ale to chyba ta jesienna pogoda tak na mnie działa.
W drodze powrotnej chwilkę pogadaliśmy z A no i na 99% imię dla maluszka wybrane, będzie Julia lub Jakub, miałam rezygnować z Juli bo kuzynka tak daje na imie córce którą urodzi w listopadzie, ale ja to imie też od dawna mam upatrzone i doszłam o wniosku, że chyba nie będe z niego rezygnować :)
Miłego wieczorku.

reklama
Aniołek Julia ... Jakbub...super...mnie też się podobają :tak::tak::tak:
Jak samopoczucie ???

Carla
ten babycook kupiła we Fr używany bodajże przeliczając 150 zł...używała przez 1,5 roku ... teraz jest w trzeciej ciąży i nie wyobraża sobie funkcjonować bez tegoż urządzonka. Widziałam ten robocik, robiłam Młodemu rybkę w nim...dla mnie super !!!
Zmykam do ślubnego bo "pan wzywa " :-D

Dobrej nocki !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry