reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołek opcja wózka 3 w 1 nie jest zła ale foteliki są do niczego, ją szybko kupowałam drugi, bezpieczniejszy, my dużo jeździmy i nie ufałam tamtemu, odsyłam Cię na stronę foteliki.info, decyzja należy oczywiście do Was.

Dziękuję dziewczyny za wszelkie info na temat tsh,dostałam receptę na eurothyrox od gina

reklama
Cześć
No weekend nareszcie.Postanowiłam,ze od tej pory jestem głucha i nieczuła na telefony od szefa.

Wasila-już Ci dziewczyny wszystko napisały o TSH.Jak gin Ci zapisał Euthyrox to spoko ale jeszcze dla pewności idź do endo i to jak najszybciej.A dostałaś L4?

Karola-widziałam,że owu u Ciebie była. To teraz zaciskam kciuki&&&&&&.

Ja dzisiaj odebrałam wyniki i TSH mam nie najgorsze bo 1.14 ale prolaktynę 20. Niby w normie się mieści bo norma do 23 ale wedle mojej ginki to najlepsza jest ok 11.

Carla,Vinga i Dorcia- zdrowia dla dzieciaczków.

Ianka-Ty jesteś w trakcie starań.To trzymam Kciuki &&&&&.

A wyobraźcie sobie,ze wtedy co się czaiłam na Mojego to nic nie wyszło.Bo zasnęłam czekając na niego:-(. A to niefart.Wczoraj też padłam jak kawka. Ale dzisiaj już nie jestem śpiąca:cool2:;-).

Hej:)

Ja tak na szybko...

Wasila ja też nie miam wiedzy odnośnie tarczycy ale trzymam kciuki żeby wszystko się ustabilizowało:)

Aniołek ja mam podobne doświadczenia jak Wasila. Fotelik który kupiliśmy razem z wózkiem się nie sprawdził. Teraz stawiam tylko na testowane foteliki. Wiadomo że są droższe ale pewne...o ile są dopasowane do samochodu i poprawnie przypięte. Ja polecam jeszcze stronkę www.foteliki-pod-lupa.pl , tam jest wyjaśnione dużo ważnych kwestii. Ale kupując fotelik np Maxi Cosi wcale nie rezygnujesz z funkcji montażu na stelażu wózka. Teraz nawet wózki Espiro można kupić z adapterami do MC.

Miłego wieczoru:)

Ostatnia edycja:
Wasila piękny widok? Hehe ja tam wolę jak jest okrąglutki a nie taki dziwny :)
Amelia ojj jak tylko zacznę rodzić to zaraz dam Wam znaka :) Przeżywajcie razem ze mną, a co!
Dorcia sprawia ból młody niestety... Ma mocnego kopa, czasem idę i nagle zaliczam zgięcie w pół...
Karola mam nadzieję że szybko zajdziesz w ciążę :)
Aniołek my mamy wózek Baby Design Lupo, po zakupie odpowiednich adapterów fotelik będzie pasował na stelaż. Za adaptery daliśmy mniej niż 70 zł. Zresztą patrz na allegro, tam w zestawach dają fotele danej firmy, albo te droższe.
Fuma dzięki, po wizycie u lekarza mamy dawać tylko krople do oczu bo ma zapalenie spojowek... A Tobie życzę udanej nocy :)

Jak młodej te zaropiałe oczy nie przejdą to do przedszkola w poniedziałek ma nie iść :/ Kurka a ja mam już dość szpitala w domu, buuu....

reklama
Carla - no to nieźle :) chociaż u nas z płodnością też nie najgorzej, marcowa ciąża za pierwszym cyklem starań, no ale niestety, szybko się zakończyła, a ta teraz w 2 cyklu starań po poronieniu.
bardzo mi się podoba wasz wózek, teraz też wypuścili nowszą wersje lupo comfort, niby troszkę ulepszoną i widziałam na all że sprzedają je również razem z fotelikami maxi cosi, tylko nie wiem czy stać mnie na wózek za 1800 zł

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry