reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tesiak ten fotelik MC fajny...ale mało zdjęć !!! Ja wózek Mutsy mam od koleżanki ... tylko dzidziusia brak :-(
A kombinezonik H&M naprawdę wygląda rewelacyjnie !!! Mnie się szalenie podoba !!!
Młody ma 5 lat...tutaj ewidentnie jest wina wychowania...przy mnie jest inny-lepszy ale nadal mega tajfun !!! Jemu po prostu wszystko wolno...wszystko !!!

Która ma na dniach dostać @ ?????? Będziemy kciuki trzymać co by wredna małpa nie przylazła !!!
Czy my miałyśmy jakąś listę???...hehehe zaginęła w akcji !!!

Ianka...może Niunia wytrzyma do wieczora...może wystarczy jej godzinka na regenerację sił ??? A zawsze możesz mi ją podrzucić ...jestem chętna !!!

reklama
Vinga - jeju współczuje , pewnie strachu się najadłaś , biedny mały , oby szybko się goiło .Moja dziś tak cuduje że z łóżka spadła i guz na pół czoła .Gratuluje mieszkanka :) , to kiedy planujecie przeprowadzkę ?

Tesiak - fajnie że udało się kupić fotelik w dobrej cenie , a kombinezon musisz polować , plus jest taki że jak kupisz to bez problemu sprzedaż go za podobną cenę

Ianka - co prawda sezon już minął ale ja jak kładłam małą to zazwyczaj kosili trawę pod oknem :wściekła/y: ..,a wczoraj ktoś trzepał dywan ..przez godzinę , miałam ochotę wyjść i sama go trzepnąć

Dorcia - ja mam @ dostać , tak mnie na buzi wysypało że wyglądam jak nastolatka :eek:

Samosia - a jak tam u Was ? działacie już coś ?

Słyszałyście że w Tatrach śnieg wczoraj spadł ? a tu lato jeszcze ...

Tesiak- fajny fotelik, bezpieczny- a to dla najważniejsze!

Vinga- biedny synek- moja tez ma sto pomysłów na minutę. Kiedy nauczyła się chodzić a raczej biegać to nie patrzyła pod nogi tylko za siebie. Kończyło się to pozdzieranymi kolanami a i czasem na buzi nie wyglądała ciekawei. 3 dni temu poślizgnęła się w łazience tzn nie zdażyła wyhamowac i ułamała sobie kawałek ząbka (1). Na szczęście skończyło się na strachu i troszkę krwi też się polało. AAAAAAAAAAA I gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! teraz już na swoim:)

Dorcia- mam karte ciąży, teraz załozono mi w 6tc, w poprzedniej ciąży koło 10tc. To zależy od lekarza.

Amelia- zima zbliża się do nas wielkimi krokami. Mój pies ma mega apetyt a on jest dla mnie wyznacznikiem rychłej zmiany pory roku:) na 9 maja mam termin

Muffi - przykro mi z powodu babci.

Carla- bardzo Ci współczuje takich przeżyć z własnym ojcem.

ianka- o ciązy wiedzą tylko u mnie w pracy i moja siostra , w weekend dowiedzą się teściowie i rodzeństwo męża. Potem moja rodzina.

Dziewczyny przepraszam, że nie piszę. Mam bardzo nieprzyjemną sytuację w pracy, moja ciąża jest "problemem" i to mnie jakoś dobija.

Nat własnie się przebudził i zerwał sobie opatrunek... ale ładnie rana wygląda to może nie będę mu niczym zaklejać, wietrzona szybciej się zagoi.

Tesiak ja też najczęściej szukam rzeczy na tablicy :) jakoś niektórych rzeczy szkoda mi kupować nowych. teraz kupiliśmy stelaż do wanienki i kosz na pampersy z TT, wszystko jak nowe wygląda a cena ze 4 razy mniejsza ;)
Amelia do przeprowadzki jeszcze trochę czasu ;) trzeba remont zrobić. tak myślimy, że może na święta będziemy już u siebie. mam taką nadzieję przynajmniej

dobra lecę spać bo ostatnio nie mogę się wyspać :(

Tesiak staramy się staramy :) testować będę dopiero na początku października. Z fotelika ja jestem zadowolona:)
Dorcia z chęcią Ci moją małą czasem podrzucę:-D nie będę ukrywała że marzy mi się czasem całą niedziela spędzona przed tv
Wasila przykro mi z powodu problemów w pracy :( ehh gnojki nie dadzą przejść spokojnie ciąży

Ostatnia edycja:
Hejka
wasila - współczuje sytuacji w pracy :) ale dobrze, że idziesz na L4 przynajmniej będziesz miała święty spokój:)
Tesiak - super ten fotelik, i jeszcze za taką cene, kurcze w internecie to naprawde można fajne rzeczy pokupować.
ianka - trzymam kciuki za testowanko :)
vinga - gratuluję kredytu :) wiem, że to dziwnie brzmi, ale jak mi przyznali kredyt to skakałam z radości :) hehe, życzę szybkiego remontu i przeprowadzki.

Ja odebrałam wczoraj wyniki, krew chyba ok, ale ten mocz nie za fajny, zobaczymy co na to lekarz, wczoraj obchodziliśmy z A 6 rocznicę związku, niby dużo niby mało, ale i tak przeleciało nie wiem kiedy, za miesiac 2 rocznica ślubu :) JESZCZE 5 DNI I WIZYTA.... NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ.

oki wracam do obowiązków, pozdrawiam i miłego dnia.

Wasila wiesz, szkoda że ciąża jest problemem w pracy. Podejrzewam, że jakbyś siedziała w robocie do końca ciąży, to i tak mieliby to w nosie. Mój były szef chciał pozwać lekarza co l4 wystawił koleżance na miesiąc przed porodem, bo co to za "konował"!! Nerwy nie są Ci teraz potrzebne, więc skoro uważasz, że zwolnienie będzie lepszym wyjsciem to nie zastanawiaj się!! Maluch wszystko czuje... Mój synek tak się szarpał w brzuchu jak przeczytałam pismo od adwokatki tego gnoja że aż się wystraszyłam, biedne niewinne dziecko, a od małego ma takie stresy i spokojnie rosnąć nie może :(
Dorcia zapytam tesciowej czy zawsze było tak kolorowo, bo kontakt mam z nią rewelacyjny. Mój mąż mówi, że nie pamięta żeby jakieś kłótnie między nimi były, ogolnie oni są świetnymi rodzicami w mojej ocenie, ja takiej rodziny nie miałam.
Aniołek dobrze że chociaż poleciał po nowe ogórki :) Gratuluję rocznicy, a wynikami moczu się nie przejmuj, na wszystko są tabletki :)
Samosia nawet swoją byłą powołał na świadka, z którą był z 6 lat temu. Ona jest policjantką, podwładną brata tej szmaty mojego ojca!! Kurcze to jakaś paranoja!! Jak oni byli ze sobą ja miałam 20 lat, a ona ma zeznawać wg adwokatki że ja ojca pieniądze przewalałam na prawo i lewo!!
Vinga ała, biedny Nataniel... No i gratuluję podpisania umowy!!!!!!!
ianka kurcze może temu młodemu faktycznie ojca brakuje? Właśnie dlatego nie lubię chłopców, wydaje mi się że z każdego jest łobuz :/
Amelia wieść o śniegu na Kasprowym obudziła mnie dziś :/ A pierwszy raz od kilku nocy spałam bez problemu i rano chciałam jeszcze pospać...

Wczoraj byłam u gina, młody waży 2209 g, wszystko w porządku, dostałam skierowanie na wymaz w kierunku gbs. Z Nelą nie miałam tego bo nie wytrzymała i wyszła wcześniej :)
Spotkałam w szpitalu laskę ze szkoły rodzenia, szła na oddział bo dopiero co jej wody odeszły :) Kurcze w naszej grupie poza nami zostały tylko trzy stare pary, reszta to nowe osoby...
Do pediatry nie mogę się dostać już trzeci dzień!!! Nela od tygodnia w domu na lekach, a poprawy nie ma!! Dobrze że chociaż paluch się goi...

reklama
Carla dobrze że paluszek ma się lepiej...a ogólnie jak zdróweczko Małej ???
Co to za badanie ??? Gbs???
Nie miałam chyba czegoś takiego przy Oliwii !!!???

Aniołek jeszcze nie spotkałam ciężarnej która miałaby idealny mocz...spokojnie jak pisała Carla...na wszystko jest lek !!!
To świętujcie kochana ...świętujcie ...6 lat to kawał czasu !!!

Wasila ja bym poszła na L4 i miała ich w doopie...naprawdę !!! Moim zdaniem robisz dobrze !!!

Ianka
możesz mi małą podrzucać na każdy weekend...uwielbiam takie maluszki !!! Trzymam kciukasy &&& i dmucham żeby @ do Ciebie już nie przylazła !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry