reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Muffi-przykro mi z powodu Babci ;( mam nadzieję,że się trzymacie..
Carla- za kazdym razem jak piszesz o tym czlowieku to aż mi ciśnienie skacze..serio..aż sie nie chce wierzyc,że własny tata potrafi zrobić takie paskudne rzeczy swojej córce..i jeszcze ten cios ponizej pasa z wzywaniem na świadka Twojego byłego..Wspolczuję Ci kochanie bardzo tych wszystkich stresów!
Dorcia-to ten Młody taki nieokrzesany,ze nawet pluć i kopac potrafi??tragedia..Podziam Cie szczerze za cierpliwoc!
U nas dzis caly dzien leje..jak tak ma być od teraz z pogoda to ja dziekuje..:(

hej sorrki, że tak o sobie tylko, wieczorem postaram się was nadrobić.
wczoraj zaliczyliśmy wizytę na urazówce. mały rozciął sobie łuk brwiowy..... pudełkiem od danonków! ale rana była tak głęboka, że pojechaliśmy do szpitala, zobaczyć czy aby szycie nie potrzebne. na szczęście lekarz przykleił tylko taką tasiemkę, żeby ładnie się zrastało.. ale co ja przeszłam to już moje :no:
nie wiem czy jest się czym chwalić ale wczoraj podpisaliśmy umowę kredytową. czyli praktycznie mieszkanie jest już nasze :)

vinga a takie niepozorne się wydaje, przecież to tylko pudełko po danonkach, ile razy moja niunia się bawi takimi rzeczami :szok: i chodzi z nimi i się przewraca , strachu się najadłaś, ale niech już się wszysko ładnie goi. No to kiedy przeprowadzka ?:) I co do Twoich skurczy to masz przystopować ze wszystkim, zajmuj się dzieckiem a obiad... no trudno nie będzie, ale masz odpoczywać bo jeszcze za wcześnie na porodówkę
Tesiak a właśnie, a ty nie masz fotelika po Franusiu?

Położyłam niunię spać, a za oknem, centralnie POD oknem kłuja drogę,a mieszkamy na parterze , zmieniają asfalt czy coś tam, nieważne, ale tak się nie miłosiernie tłuką! jeszcze jakby to był jednostajny łomot a tu cisza i zaraz bah cisza i bach ! czekam aż sie obudzi,już śpi godz, chociaż tyle, tak że lecę skończyć obiad bo nie wiem ile mam czasu jeszcze

Vinga biedny Nataniel...aleś się udenerwowała !!! Ale jak tylko stripsy założyli to ok...oby się trzymały !!! Ucałuj bąbla !!!

Tesiak fotelik bomba !!! I cena też superowa....ja jeśli kiedyś będę potrzebować fotelik to muszę kupić maxi cosi albo Mutsy...bo mam wózek MUTSY

Samosia Młody jest naprawdę fajnym dzieciakiem...mądrym,ale miewa napady złości. Śmiać mi się chce bo odkąd się Wam poskarżyłam to Młody grzeczny jest jak nigdy...poważnie !!! Oby już tak zostało !!! Rozmawiałam z jego rodzicami i chcą żebym jak najdłużej była z nim...ale jak tylko znajdę "normalną " pracę to uciekam !!! Albo jak mnie znowu skopie to nie przychodzę do pracy od dnia następnego !!!

Miłego dnia...choć u nas pogoda do niczego ... leje,wieje !!!

vinga wychodzę z założenia że takie zakupy lepiej sobie rozłożyć w czasie. Ale z grubszych rzeczy to został tylko ten kombinezon zimowy.
To fajnie że ten koszt Wam odpada. Fotelik który mieliśmy dla Francia niestety się nie sprawdził i szybko się go pozbyłam. Tym razem lepiej to przemyślałam:)

ianka łączę się z Tobą w bólu;) mój tata dzisiaj też pod domem wymienia beton na kostke brukową...Mam podobne odczucia co Ty...
No niestety musiałam kupić "nowy" fotelik.

Dorcia te cybexy też pasują do wielu wózków tak jak mc ale to za każdym razie trzeba sprawdzić. Nam ta funkcja nie jest potrzebna bo nie przewidujemy zmiany wózka, mamy Espiro GTX.
A w jakim wieku jest Twój podopieczny bo nie pamiętam? Bo przecież w pewnym wieku takie napady złości to normalne i wtedy rodzice powinni uczyć dziecko jak radzić sobie z emocjami...

Jeszcze czaiłam się na ten fotelik http://allegro.pl/maxi-cosi-cabrio-fix-100-bezwypadkowy-i3544479820.html ale nie ma kontaktu ze sprzedającym a brakuje mi tam kilku informacji i zdjęć. Ale wygląda super i póki co ma fajną cenę.

Ostatnia edycja:
moja już nie śpi! wysłałam posta wcześniejszego i się obudziła z płaczem, teraz juz bawi się w łóżeczku, oj ciężko będzie do wieczora wytrzymać.. zawsze do 13.30-14 śpi a tu lipa.
Tesiak za kombinezonem to na allegro lukaj, pewnie tak robisz :) ja na szczęście fotelik i w ogóle wsyzstko mam jeszcze świerze :) no ale najpierw muszę zajść potem kompletować wyprawkę
Dorcia moja sisotra ma 5 latka , jacie jaki on jest okropny czasem! ma młodszą sisotrę (2 lata) i tylko by ją przewracał , popychał kopał! pewnie że potrafi być grzeczny ale to rzadko bywa, i napewno to nie wina mojej siotry ona naprawdę próbuję wszystkiego, nie rozpieszcza itp. Ale jego tata jest za granicą :( jak dla mnie brakuję mu taty przede wsystkim

reklama
ianka tak, przeglądam allegro i tablice. Bardzo podoba mi się ten kombinezon co Amelia miała. Nie chce kupować nowego bo od połowy lutego już dużo tej zimy nie będzie. A tak poza tym to wózki, łóżczko, ubranka mamy po naszym pierworodnym więc nie ma źle:) Noo a jak Twoje staranka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry