reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karola zapraszam na nasz wątek.

Ja jestem na Euthyroxie (to podobno to samo co Letrox).
Z tarczycą do tej pory było już ok i mam nadzieję,ze tak zostanie. Prolaktyna mi skakała ale wygląda,że już z nią lepiej.
To fajnie,ze u Ciebie lepiej z owu,może nawet HSG nie będzie potrzebne.
Ja też przestałam robić testy owu bo faktycznie szkoda kasy a tez czuję jak się zbliża.Biorę castagnusa drugi cykl i po nim tempkę mam jak ta lala.

Wasila i Vinga - jak wizyty?

reklama
fuma a jaką masz dawkę leków?

ja biorę na zmianę, Letrox 25, Letrox 50. (tzn, raz pół tabletki, raz cała).

niestety jednak bez HSG chyba się nie obejdzie bo pomimo tych moich potwierdzonych 5 owulacji w ciągu roku (szał nie? w dodatku wszystkie z lewego jajnika, prawy dziad nadal się nie obudził) ciąży nie było, czyli jest podejrzenie, że jajowody mogą być niedrożne i owulacja nic mi nie da . :confused2: :-(

Karola ... WITAJ...My też się znamy :-D
Faktycznie Straczki 2013... lecą z koksem kobitki...ciężko się połapać !!! Ale czasami tam zaglądam i kibicuje wszystkim!!!

Carla normalnie kobitko jak mnie ten typ denerwuje...co za ...nie mam słów !!! Ale wcześniej czy później ... dostanie za swoje...debil jeden !!!
Ty się przez tego typa nerwicy normalnie nabawisz !!!
A Nelusia biedna z tym paluszkiem...najbardziej boli właśnie taka zerwana skóra...a jeszcze na zgięciu to już w ogóle ... a myślisz że nie trzeba by pokazać tego lekarzowi ???

Ja dzisiaj mam rewelacyjny humor...moja znajoma z "jak zaplanować płeć dziecka" zobaczyła dzisiaj dwie kreski...cieszę się jak głupia...jakby to mój test pozytywem był !!!

Amelia zawsze mi się ten kombinezonik podobał...widziałam go u którejś z moich koleżanek ... i kolorek super zarówno dla chłopczyka i dziewczynki

Wasila Ty sobie kochana przytrzymaj kombinezonik dopóki płci nie poznacie ...może się przyda...a jak myślisz kto Ciebie zamieszkuje ???

Tesiak dobrym wyjściem jest też taki specjalny kombinezonik do nosidełka...wygodny bardzo...ale tylko do fotelika się nadaje !!!

Wasila Vinga...odezwijcie się !!!!!!!!!!!!!!

Nie ukrywam że Młody daje popalić...szkoda gadać...gdyby to było moje dziecko musiałabym się przyznać do wychowawczej porażki !!!
Może trafi się jakaś "normalna" robota ???

Ostatnia edycja:
Tesiak -Maja miała 60 cm , kupiłam taki jak na aukcji 62/68 były jeszcze 50/ 56 http://allegro.pl/kombinezon-hm-50-56-spiworek-cieply-wygodny-i3550709727.htmli , ten byłby lepszy bo h&m ma zawyżoną rozmiarówkę dziecięcą ( teraz już wiem :) ) , niestety sprzedałam go już . Są cały czas dostępne w sprzedaży bo widziałam ostatnio, także jak masz h&m niedaleko to sobie zobacz

Fuma i jak to body ? wyszczupla coś ?? bo też się zastanawiam ....

Karola - w takim razie zapraszamy do nas :) powodzenia :)

Dorcia - trzymam kciuki byś znalazła szybko nowe zajęcie

Ostatnia edycja:
no i Moj mnie wyprosil od kompa bo cos tam do pracy tworzy.Musze znowu popylac na tablecie.Mam nadzieje,ze szybko skonczy bo ja mam wobec niego pewne plany:cool2:.
Karola -ja biore Euthyrox 50 od poczatku.Bardzo ladnie mi zbil TSH i teraz utrzymuje.
Tez mnie zaczyna nawiedzac mysl o HSG.Slyszalam wiele historii o tym jak dziewczyny zaraz po HSG zachodzily w ciaze.

Dorcia-ja minal dzien? Maly rozrabiaka bardzo Cie umeczyl?

Amelia-no sama nie wiem czy to body daje taki super efekt.Moze taki,ze jak usiade to jestem taka bardziej jednolita.Faldek nie widac ale specjalnie szczuplejsza nie jestem.

Ostatnia edycja:
Fuma niestety Młody to daje popalić ... dzisiaj był baaardzo grzeczny...naprawdę !!!
On do szkoły nie pójdzie..ma obowiązek szkolny...ale rodzice chyba będą uczyć go w domu !!! Robią mu wielką krzywdę !!!
Jak go pytam czemu nie idzie do szkoły...odpowiada-po co? Przecież tata powiedział że ja już wszystko umiem !!!
Jakie teraz po lekach masz TSH ???

Muffi przykro mi
Tesiak moja w sierpniu urodzona tak że zimowy kombinezon ma już większy rozmiar, ale pamiętam jaki to i tak był koszmar, pakować w takim kombinezonie w auto, a teraz udało mi się kupić już na zimę kombinezon używany za 40 zł, a cena w sklepie 300 , tak że zadowolona jestem
Carla ty to masz z tym tatuśkiem przejścia, skoro auto jest na Ciebie to nie możesz zgłosić kradzieży? przywłaszczenia? , chyba coś takiego pisałaś raz ale nie pamiętam. Zdrówka dla Neli i niech paluszek się szybko goi,biedna mała
Wasila , Vinga czekamy na wieści od gina
Fuma hehe bo to faceci nie w takich tematach jak body wyszczuplające :-D, też mam jedne już długo ale jakoś jeszcze ich nie uzywałam. Ja mojego już wykorzystałam :) tak że spokojnie sobie siedze na kompie on na drugim gra hehe, u mnie już dziś 14 dzień i dalej owu nie ma :(
Amelia Ciebie to w tyłek kopnąć za to pytanie o body , tak Ci są potrzebne ! :)
karola1986-21 witaj
Dorcia ja miałam jeden taki kombinezon do fotelika od siostry, ale ta dziurka na pas była mała, trzeba było trochę poprzeciskać:) Ile lat ma ten Twój podopieczny?

aa pisałyście o tym jak wam posty wcina, mi też jak wysyłam to już się nie pojawia, ale teraz zanim zatwierdzę odpowiedź kopiuję sobie moje wypociny jak są dłuższe i w razie gdy mi wcina tylko wklejam i mam

ianka przywłaszczenie było zgłoszone w marcu, przeszłam przez wszystko- policja, prokuratora, sąd karny. Wszyscy pokazali mi środkowy palec. A ubezpieczenie płacić muszę dalej, normalnie chory kraj, chore prawo. Muszę pomyśleć komu by auto (i jak) sprzedać bez dowodu rejestracyjnego, bo nie wyrobię nowego jak auto nie ma przeglądu (a bez reflektorow nie przejdzie, zresztą jest w takim stanie że szkoda gadać).
Ten szmaciarz mi życie umila na każdym kroku, jestem zła bo mecenaska cały dzień telefonu nie odbiera i nie mam się kogo poradzić! Miała mi też powiedzieć jakich nowych świadków ten cep powołał na sprawę o alimenty... Jakbym mogła, to bym zabiła, ciągle mam takie fantazje :/ :/ :/
Jeszcze mnie choroba rozwala, Nela jest okropna, zachowuje się paskudnie, z M. się kłócę bez przerwy, już kuźwa mam dość!!!!!
Dorcia jutro idę z nią do pediatry, a paluch się goi. M. jej zmienia opatrunki bo ja nie potrafię się na takie coś patrzeć... A Twój podopieczny jest bombowy, widać że ma durnych rodziców.
Zebyś wiedziała że nerwicy się nabawię, fajnie jakbym miała wsparcie w mężu. Dziś się poryczałam to szybko mnie uciszył, że po co ja płaczę, taki kuźwa jest czuły że ryczeć mi się odechciało. Za to chętnie wyszłabym z domu w cholerę, bo i dziecko i on doprowadzają mnie do szewskiej pasji ostatnio!!

Carla czyli sposób Twojego M. na płacz działa...przestałaś płakać !!! Oj faceci... pociesze Cię ...mój nie jest lepszy !!! Delikatny jak papier ścierny !!!
Podobno są faceci czuli , serdecznie i pełni miłości na tym świecie ???
Mnie się dostał ten lekko wybrakowany model !!!
Trafnie określiłaś rodziców Młodego ... ale ich dziecko,ich sprawa...ja nie mam zamiaru maczać w tym paluchów. Oni wiedzą że jeśli jeszcze raz mnie kopnie , uderzy albo opluje to od następnego dnia ja się już nie pojawię !!! Z drugiej strony mi żal dzieciaka...bo mądry jest i czasami słodki !!!
Każde dziecko niestety wie jak matce za paznokcie zaleźć...ja mam tylko jedną Młodą a i często wysiadam nerwowo... z tym że ja jestem z tych mamusiek co się drą...i muszę się hamować bo mnie całe osiedle słyszy :no:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry