reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mój mąż znalazł mój samochód, bez reflektorów ksenonowych!! Kuźwa ten szmaciarz rozbiera moje auto na części, a sąd karny pokazał mi środkowy palec i napisali, żebym sobie założyła sprawę cywilną (ciągnącą się latami, a ubezpieczenia ciekawe z czego mam płacić). Muszę jakoś pozbyć się tego auta, ciekawe czy uda się bez dowodu rejestracyjnego...

Dorcia wsadziła palucha w takiego orbitreka który stoi na dworze u mojej przyjaciółki i ma na zgięciu sporo zerwanej skóry.
Szkoda że nie udało się znaleźć innej roboty, ale może jeszcze coś się wykluje...?
Vinga ja biorę luteinę dopochwowo i nospę, ciekawe kiedy lekarz powie że mam odstawić... Szczerze mówiąc bardzo mi te tabletki pomagają, bo z rana mam straszne bóle podbrzusza, takie zakwasy jakby... Mam nadzieję, że u Ciebie te skurcze są niegroźne.
Aniołek ale wymyslasz, zupa koperkowa ;) Że Ty masz moc do gotowania, ja wczoraj ledwo co rosół zrobiłam. Wyniki będą dobre, a jak będą złe to na wszystko są jakieś tabletki, więc nie ma co się martwić :)
Tesiak ja dla Neli miałam kombinezon z nóżkami, coś takiego dokładnie http://sprzedajemy.pl/sliczny-kombinezon-cherokee-dla-niemowlaka-lodz,285421
Teraz dla młodego mam ten sam, a jak z niego wyrośnie to mam 2 kurteczki, zresztą wozić go będę w wózku w śpiworze. Myslę, że jak dziecko nie biega po dworze to obojętnie jaki to będzie dobry, później to można myśleć o nieprzemakalnych itp. Ale jak już to ja bym na Twoim miejscu kupiła z polarkiem w środku.

Ostatnia edycja:
reklama
A to przepraszam, nie wiem skąd mi sie wziął ten chłopiec. Mam małe problemy z koncentracja i kojarzeniem! To chyba przez ciążę, Tesiak a Ty masz jakieś przeczucia co do płci?
Jeszcze godzina do mojej wizyty, pierwszy raz w zyciu mam tak późno i mam nadzieję że ostatni!

Hej , mnie też pogoda dobija , leje cały dzień , masakra !

Muffi - przykro mi z powodu babci :(

Carla - ostatnia prosta przed Tobą :) , biedna Nela , aż mi ciarki przeszły .

Dorcia - to młody tak daje w kość ?

Vinga - dobrze że masz wizytę dziś bo na skurcze jeszcze za wcześnie , daj znać

Aniołek - cieszę się że samopoczucie lepsze i apetyt dopisuję:)

Tesiak - ja miałam taki śpiworek Kombinezon/śpiworek Zima__H&M__62/68 (3542568737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. , można z niego zrobić kombinezon z nogawkami . Nie sprawdził mi się do końca bo był za duży i ciężko było zapiąć w foteliku samoch. , kupiłam większy bo myślałam że starczy na dłużej i w rezultacie kupiłam drugi ... z nogawkami :) Kupiłabym z polarem w środku.

Wasilia - trzymam kciuki za wizytę :)

Wasila nie ma sprawy:) Całkowicie Cię rozumiem. Jak byłam w ciąży z Frankiem to jeszcze studiowałam i pamiętam jak czasami ciężko było mi się czegoś nauczyć. Co do płci mojego małego lokatora to nie mam jednoznacznego przeczucia. Może jeszcze z czasem to się zmieni... Czekam na wieści powizytowe:)

Amelia to znaczy jaki kupiłaś rozmiar i jak duża była Twoja córcia jak się urodziła? Fajny ten kombinezon...Masz go jeszcze?

Cześć

U mnie tez ciemno i zimno.Paskudna pogoda.Kupiłam sobie dzisiaj body wyszczuplające a Mój myślał ,ze to strój kąpielowy:crazy:.Jeszcze się dziwił co ta za zimowy strój.

Wasila,Vinga-kciuki za wizytę.

Tesiak-ale to Wy tak z założenia nie chcecie znać płci?

Aniołek -a możesz wrzucić przepis na zupę koperkową? Bo zainteresowała mnie ta potrawa.

Carla mnie tez ciarki przeszły jak przeczytałam co się stało Neli.Biedna.Niech się szybko goi.

Dorcia-już tu kiedyś pisałam ,że też się kiedyś opiekowałam takim chłopcem,ze liczyłam dni kiedy pójdzie do przedszkola.Powodzenia w szukaniu nowej pracy.

cześć Karola.

A ja właśnie do Ciebie pisałam na enpr:-D.
Ja teraz mam miesiąc odpoczynku a od października zaczynam znowu starania. W piątek lecę krew oddać na badanie hormonków a potem do endo.Widzę,ze zbliża się u Ciebie owu. To powodzenia w starankach.Będę trzymać kciuki.

Moze chcesz się tu przyłączyć do forum? Super tu jest.

reklama
no patrz, chyba ściągnęłam Cię myślami, albo Ty mnie :-D

jakie hormony będziesz robić?
do endo powiadasz, a jak tam Twoja tarczyca? bierzesz jakieś leki?
ja jestem od lipca na Letroxie, za miesiąc powtarzam TSH i do tego mama zrobić antyTPO i coś tam jeszcze.
od momentu gdy zaczełam brać Letrox nie mam cykli bezowulacyjnych, juuupi, mam nadzieję, że ten też będzie owulacyjny, jak dwa poprzednie cykle, teraz owu mi się przesunęła bo miałam dużo stresów i nieprzespanych nocy na początku cyklu, stąd te zawirowania temperaturowe (generalnie długa historia) no ale mam nadzieję, że jednak owu do mnie zawita, testów owu nie robię, strata kasy bo od jakiegoś czasu mocno czuję zbliżającą się owulację, jajnik aż chce mi eksplodować momentami, nie da się nie zauważyć. :-D

jak się nie uda, a zapewne tak będzie to idę w końcu na to nieszczęsne HSG, całe wakacje mi zleciały i ciagle coś wypadało, a to Gin na urlopie a to ja nie mogłam no i klops.

chyba zacznę tutaj częściej zagladać bo nie ogarniam tego wątku Staraczki 2013, za dużo tam dziewczyn, piszą po 20 stron dziennie, nie da się tego nadrobić :confused2: te fora miesięczne jakieś fajniejsze były, mniej dziewczyn, przynajmniej można było zapamiętać kto jest kto i co się komu chce odpisać... łatwiej się było zakolegować i być nabiezaco co u kogo słychać :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry