reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny ależ się wpieniłam...Tesiak mnie też zeżarło całego posta....:wściekła/y:
Ależ jestem wściekła ........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No nic idę zrobić może coś do jedzenia...M naprawia rodziców samochód...wróci głodny więc mu zaserwuję ...hmmm...tosty z serem ...hihihi

Aniołek dobrze że poniedziałek minął bez problemów !!! Jaki poniedziałek taki cały tydzień !!! Tzymam kciuki za jutrzejszy dzień...oby był jeszcze lepszy niż dzisiejszy !!!

cześć

Ale się wrobiłam z ta umową zleceniem. Jak chodziłam do pracy to po 17 miałam spokój a teraz szef do mnie dzwoni z każdym pierdołem do późnej nocy:wściekła/y:.

Muffi przykro mi z powodu babci.

Aniołek trzymaj się biedulko.Jeszcze trochę i poczujesz się lepiej.

Wasila-biorę fluidki nawet z pakiecie ze złym samopoczuciem.

Dodałam zdjęcie na grupie ale nie wiem czy go nie usunąć.Czasem Wasila,Aniołek i Tesiak będę na mnie złe.Może zobaczcie je jak będziecie się lepiej czuły i mdłości nie będą Was męczyć.

Hej laski! Jestem padnięta- ta pogoda + bezsenna noc + chora córa w domu z bardzo rozwalonym palcem = brak mocy...
Wasila, Aniołek to ja Was nie pocieszę, skończą się mdłości i wymioty to na ich miejsce może się pojawić mnóstwo innych cudeniek :/ Ja się ruszać w nocy nie mogę, spojenie tak boli że ledwo chodzę, rano zmieniałam pozycję to wyłam z bólu tak mnie coś w pachwinie ciągnęło... Jak kuźwa usłyszę od kogoś mądrego że ciąża to nie choroba i żeby nie przesadzać to się poświęcę i walnę w łeb z półobrotu!!
Moja waga 72 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Modlę się o poród za maks 4 tygodnie, bo już mam serdecznie dość!!!!
Sorry za taką prywatę, ale nie mam siły odpisać każdej, tym bardziej że weekend nas nie było...

Mimo paskudnej pogody za oknem życzę miłego dnia i zdrówka!!

Wasila trzymam kciuki!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&

Ojjj Carla nic mnie tak nie wkur..a jak ktoś mówiący "ciąża to nie choroba" albo "ciąża nie boli ". tak mówią tylko faceci i babki nieródki...tylko !!! Już niedługo kochana będziesz śmiać się z tego bólu i z uśmiechem wspominać te posty !!! Już niedługo przytulisz Tomusia i zapomnisz o całym bólu !!!
A co Nelusia zrobiła w paluszek ??? !!!!

Wasila trzymamy....trzymamy mooocno &&& odezwij się po wizytowaniu !!! Ale fajowo !!! Może usłyszysz serducho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja zaraz zbieram się do pracy...najprawdopodobniej pracuję tylko do końca września...chyba że nie znajdą nowej niani !!!??? Ale ja mam już dość !!!

Miłego dzionka...choć pogoda nie nastraja optymistycznie !!!

Carla potwierdzam, jak nie urok to sra.czka za przeproszeniem, mi się mdłości i wymioty skończyły z tydzień temu ale za to od tygodnia mam skurcze... i teraz od dwóch dni nie mogę chodzić bo biodro boli :-(
dziś mam wizytę więc zobaczymy co gin powie na te moje skurczochy...

Ale pogoda, masakra nic tylko spać:) drugi dzień w pracy przeleciał bez żadnych niespodzianek, teraz troszkę mnie mdli, tak sie zastanawiam, czy to już ustąpi na zawsze.... :)
Carla - wiem, że przyjdą następne dolegliwości, ale musimy przez to przejść.
Vinga, Wasila, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty...:)

Ja czekam na A jak wróci z pracy z zakupami i biorę się za gotowanie zupy koperkowej, tak mnie jakoś naszło:)
miłego popołudnia;)
aaaaa i jutro idę na badania....ciekawe jakie będą wyniki.

Ale pustki...Czy to ta pogoda tak na wszystkich działa?:(

Franko zalicza drzemkę więc korzystam z sytuacji i buszuję po allegro. Myślę już powoli o zimie i rozglądam się za kombinezonem dla młodszego bąbla. No i mam pytanie do mam dzieci urodzonych zimą lub późną jesienią. Jaki kombinezon jest lepszy? Czy taki a la śpiworek czy z nóżkami? Lepszy jest taki cały polarkowy czy z polarkiem tylko w środku? Nie będę szaleć z tym kombinezonem bo pewnie niewiele z niego skorzystamy. Chyba że któraś z Was ma coś fajnego na zbyciu?;)

reklama
Tesiak nooo pogoda daje popalić ...leje...leje...leje...mam serdecznie dość już tej jesieni ( której jeszcze nota bene nie ma )
Co do śpiworka to się nie wypowiem...młoda urodzona w sierpniu i na pierwszą swoją zimę miała taki z nóżkami...Mothercare..bawełniany z polarkiem od spodu...pamiętam jak dziś bo dostaliśmy go od ś.p. prababci,która zmarła niedługo po poznaniu Młodej.

Aniołek ... mdłości miną już niebawem...a może już od jutra nie będzie mdlenia, żyganka itp. ??? Trzymam kciuki...na pewno badania wyjdą dobrze !!!
Ale bym zjadła koperkową...mniammmmm :-D

Vinga kurcze kobito jakie skurcze ??? Za wcześnie chyba ??? A może mówisz o przepowiadających ??? Oby bioderko przyzwyczaiło się do nadprogramowych kilogramków !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry