reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wasila ...montujemy zmywarkę .... nie ukrywam że ciemno to widzę !!!
Pochwalę się...mąż kupił mi buciki i torebeczkę jesienno/zimowy zestawik !!!!!!
ZMYKAM...będę wieczorkiem !!!

oj tam oj tam, ja zawsze powtarzam że jak mam mojego w domu to mam mniej czasu! :szok: a chyba powinno być odwrotnie
Dorcia daj znać czy Ci się spodobało mycie naczyń:) Ehh ja mogę pomarzyć narazie o jakimś ciuszku/butach nowych, pożyczyliśmy teściom więcej niż mieliśmy i jesteśmy pod kreską.
Fuma nie raz zjadłam coś przeterminowanego, ale od kąd zaszłam w ciąże zawsze sprawdzam :) no prawie dziś zjadłam budyń z datą do lipca 2013 i żyję :) A mi się przypomniało jeszcze jak byłam w podstawówce (czyt. dawno dawno temu) zjadłam z kupelką po batoniku przeterminowanym, obie rzygałyśmy jak koty
Wasila napewno pisałaś ale tyle was już jest zaciążonych:), kiedy idziesz do gina ? A w pracy wczoraj szef coś komentował? było dobrze?
Aniołek a próbowałaś z tym imbirem? wiem to są tylko pomocne środki ale warto spróbować
a mój pęcherz już ok ...chyba , piłam wczoraj tylko hektolitry wody i siedziałam na elektrycznej poduszce i narazie odpukać ok

Ianka idę do gina że wtorek i już sie nie mogę doczekać! W pracy temat ciąży omijają, ale wiem że za moimi plecami myślą nad zastępstwem. A ja mam wielką ochotę iść na zwolnienie, ale nie jest to w moim stylu zostawic niezakończone sprawy z dnia na dzień

Aniołek u mnie mdłości na szczęście okresowe,co sie Wam pożale to mijają, pojawiła sie zgaga

Wasila może mówią o zastępstwie bo myślą że pójdziesz na zwolnienie niedługo, bo da się pracować i do 8 miesiąca jeśli tylko ktoś Cię nie gnębi, nie stoi nad Tobą, jak jest praca bezstresowa to tak. To wizyta tuż tuż :) to czekamy wszystkie na wiadomości.

A ja teraz kopiuję zdjęcia z aparatu , dobre 800 tam mam i grupuję, oczywiście 99 % to zdjęcia mojej małej, i tak sobie przypominam jak to ja byłam dzieckiem, i w aparacie była klisza 24, 36 sztuk i trzeba było się ustawiać do zdjęcia bo żal zmarnować, jacie jak ta technologia idzie do przodu, ja za nią nie nadążam

reklama
Czy dzisiaj na pewno jest 14 a nie 13... wszystko nam się pierdzieli...najpierw strzelił wąż, później trójnik...tak że mam rozpierdziel , sodomę i gomorę...koszmar.Jutro M też będzie z tym walczył...więc być może jutro uda mi się nie zamoczyć rączek myjąc gary ???

Ianka mój M zawsze oszczędza , zawsze mu żal...ale teraz to ja nie wiem co mu się stało...może to po to żebym odpuściła z tym badaniem żołnierzyków...sama nie wiem !!! Ale w CCC było mi tak miło...jak sam od siebie wybierał mi torebkę...i wybrał tą która mnie się najbardziej podobała...no normalnie rozpłynęłam się !!!

Aniołek bidulko...ratuj się kobieto czym tylko możesz...nie ukrywam że zazdroszczę tych mdłości !!! Ślij fluidy bo się przeterminują !!! Choć i takimi nie pogardzę-jak to ja !!!
Idę oglądać....Mam talent !!! Nic nie pomyliłam chyba ???
A mój M nadal się męczy...ależ mi go żal :no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry