reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Vinga super wiadomość, gratuluję pozytywnej decyzji!!!!!!
Dorcia wyrozumiałych masz rodziców, ja nie jestem zbyt tolerancyjna i na dzień dzisiejszy nie pozwoliłabym Neli na takie szaleństwa :)
lotos gratulacje :)
Muffi mnie się zdaje że Ty nie masz czego zrzucać...
ianka nie ma to jak zabawa kupą hehe :)
Amelia musiałaś być straszna chudzina przed ciążą skoro teraz nie wchodzisz w stare spodnie.
Aniołek jeszcze trochę i powinno minąć, ja jak miałam mdłości to pomagało tylko niejedzenie... A zgagę mam, połozyć się nie można bo zaraz wszystko mi podchodzi, blee.
Wasila i dobrze że powiedziałaś, może teraz nie będzie się darł bez powodu! Ale atmosfery współczuję, wiem jak to jest pracować w nie fajnych warunkach... Pomyśl że jeszcze trochę i odpoczniesz :)
Samosia włoski masz śliczne, figurę też, ale wiadomo że każda zawsze coś tam znajdzie u siebie do poprawki. Ja marzę o dużych cyckach bo jestem płaska jak deska :)

reklama
1184782_339126486224368_781673268_n.jpg Patrzcie jaki fajny pomysł ;]

Załączniki

• 1184782_339126486224368_781673268_n.jpg
    1184782_339126486224368_781673268_n.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 60
Muffi hehe dobre! ja w połowie mieszkania mam wykładzinę, ale po reszcie niunia mogła by buszować
vinga a to kły nie wychodzą gdzieś na końcu? już już Twój berbeć ma ząbków?

Kurde a mnie bierze zapalenie pęcherza! święcie przekonana że mam jakieś tabletki w szufladzie, znalazłam tylko furaginum z datą ważności do sierpnia 2013 :-(, co myślicie przejdzie to? narazie pije wodę i wit c, Dorcia czym ty się jeszcze ratujesz?

Ale pogoda.... buuuu, a ja pół nocy nie spałam, przez komara w pokoju, za cholere nie szło go zabić, jestem cała pogryziona na dodatek boli mnie głowa i czuje sie do dupy.
Muffi - niezły pomysł :) może kiedyś wypróbuje, mam w całym domu panele :)
Carla - patrze na Twój suwaczek i nie mogę uwierzyć, że tak to przeleciało, za 1,5 mc-a rodzisz :) a może nawet szybciej Cię weźmie:)
miłego dnia, bo dzisiaj 13 piątek:)

Ianka ja ratuję się UROVAL MANOSA ( ziołowe żurawina +d-manosa )
Przeciwzapalnie piję też zioła-znamię kukurydzy . Jeśli jest krwiomocz to zrób nasiadówe z rumianku. Z "domowych cudów" to tylko cytryna...ale to musiałabyś pić dużo i przez dłuższy czas niestety
Ale tak naprawdę jeśli nie ma ciąży to pomaga tylko Furaginum !!! Jeśli masz Furaginum do końca sierpnia a mamy 13 września...to ja bym zażyła żeby sobie tylko ulżyć !!! A najlepiej leć do apteki po Urofuraginum (bez recepty) i się szybciutko ratuj !!!

Muffi no nie...wymiękam !!! Takie cudo to założyłabym kotu...gwarancja polerki pod meblami !!!

Carla mówisz że rodziców mam wyrozumiałych...hmmm...póki moje cuda nie przeszkadzały nauczycielom jakoś bardzo tego nie negowali...ale zawsze swoje zdanie wyrazili !!! Choć w sumie o wszystkim się dowiadywali po fakcie ...hihihi.

Noi mam zmyware...stanęło na Bosch smv59 ( 60 cm)...nie miałam nic do powiedzenia...mój M wybrał i kropka. Nawet komentować mi się nie chciało jak rodzice stwierdzili "na co Wam taka droga ?" Ja się cieszę ( choć nawet nie wiem czy mam czym) że ją nareszcie mam. Teraz czekamy na blat i bok szafki , bo żeby się zmieściła to musimy meble przerobić lekko...ale jak się chce 60 cm wstawić w 56 to niestety trzeba się natrudzić !!! Pewnie zapytacie czemu 60..a nie 45( o jakiej mówiłam od początku) bo M stwierdził że jak będą bliźniaki to....kurde no nawet w ciąży nie jestem a on mi z bliźniakami wyjeżdża !!!

Ok...zmykam ogarnąć mieszkanie...bo wczoraj cały dzień nas nie było !!! A na 11 do Młodego znów idę !!!
Pochwalę się że Młoda będzie mieć aparacik drugi-na dolne zębiska !!! Dobrze że za free !!! Zrobię jej kiedyś fotę !!!

P.S. co myślicie o butach Clara Barson z CCC ??? Kupiłam Młodej trzewiki zimowe...dość fajne ale zastanawiam się czy obejdzie mi w nich choć cały sezon ???
Inspiration - Woman Fall/Winter 2013 te całkiem z lewej-ale czarne !!!

Dorcia - No to gratuluję nowego sprzętu :) Fajnie, że córcia ma nowy aparat, niech prostuje zęby za młodu, bo czym szybciej tym łatwiej je wyprostować :), co do Clary Barson, mam chyba jedne czółenka z tej firmy, tylko, że bardzo rzadko w nich chodzę, wolę na płaskim :) jakość wykonania ok, no i są wygodne.

ianka też tak myślałam ale ewidentnie to kły teraz mu wychodzą :no: kuzynkowi Nataniela kły wyszły jeszcze przed dwójkami...
Muffi heheh dobre :P
Dorcia gratuluję zmywarki! :) ja chcę tą mniejszą 45

Dorcia mając dwójkę dzieci to ta 60 cm jest akurat, my w trójkę mamy 45 cm i czasem tylko 2-3 zmywania się wstawia, a teściowe we dwójkę mają 60 cm i jest o wiele za duża... Najwyżej będziesz gary też wstawiała, mój leń czasem pustą zmywarkę kilkoma rzeczami potrafi załadować :/
Co do butów z CCC to ja miałam kilka par, raczej porządne robią, tylko jeśli chodzi o skórzane na zimę to jakość skory jest do dupy. Mam 2 pary skórzanych kozaków i niestety nie nadają się na zimę, ale nie wiem jak z innego materiału spisują się zimą. Na szczęście mam trepy z Salomona, najdroższe buty w moim zyciu (coś koło 600 zł) i mam je już kilka ładnych lat. Ładne może i nie są, ale na spacery idealne.
Muffi Nela miała też funkcję odkurzania :) Gorzej jak kiepy z chodnika zjadała, bleee
ianka ja nigdy nie biorę leków po terminie, ostatnio robiłam porządek w lekach i muszę wynieść do apteki całą reklamówkę leków!! Ile to kasy... A najgorzej mnie wkurza jak syrop za 15 zł jest ważny 28 dni po otwarciu, jak np. flegamina którą Nela od dziś dostaje...
Aniołek za miesiąc to ja będę po schodach biegać żeby go wygonić z brzucha. Przeraża mnie wizja urodzenia dużego dziecka, więc wolę trochę wcześniej (wiem wiem, głupie to). To pewnie ostatnie chwile z moją ukochaną luteiną i nospą, ciekawe jak ja funkcjonować bez tego będę, chyba z łózka się nie ruszę wtedy...
Vinga o masakra zapomniałam że dzieciakom zęby wychodzą! Kurcze kolejny powód nieprzespanych nocy...
Oby Nataniel dzielnie to przeszedł.

Moje dziecię zostało dziś w domu, zasmarkana jest trochę, zaraz zrobię jej inhalacje z soli fizjologicznej. I mam dylemat, bo dziś są zajęcia z baletu na które ona chce chodzić, i nie wiem czy ją zabierać na próbę czy nie...

Nooo Dorcia gratulujemy zmywary ;] To co, teraz bedzie: "idę powrzucać gary do zmywary" ?? ;]

Carla kurcze faktycznie ty niedlugo na porodowke bedziesz jechac ;] Wyprawka skompletowana???

reklama
Muffi mamy już wszysciutko poza fotelikiem, ale w weekend przekonam się czy przyjaciółka z Niemiec przywiozła, a jak nie to koleżanka z pracy mojego męża nam sprzeda. A tak to wszytko jest, chusteczek do pupy 30 opakowań nazbierałam :) Torba do szpitala spakowana, zaraz dorzucę resztę rzeczy bo mam przeczucie że i tak wcześniej wyląduję na porodówce...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry