reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
takie są kobiety, że zawsze znajdą coś do poprawy w urodzie ;) ja mam ogromną nadzieję, że szybko schudnę po porodzie, specjalnie odchudzać się nie będę, bo zależy mi na karmieniu piersią

a przypomniało mi się, na mdłości, zrób sobie herbatkę z imbiru i cytryny, podobno pomaga :) po prostu zalej imbir i cytrynę ciepłą wodą

vinga- gratulacje kochana, w koncu będziecie na swoim!!!!!!

Dorcia - mój mąz uwielbiał Gienka, Ty to masz znajomości:) jak starania?

Amelia- z czego Ty się chcesz odchudzać?

Aniołek- z tym oddawaniem moczu to jest tak jak Carla pisała. Jak będzie za dużo bakterii lekarz będzie kazał zrobic posiew

lotos gratuluje, idziemy łeb w łeb:)

Miałam dzis bardzo stresujący dzień w pracy, szef szowinista na mnie nawrzeszczał niesłusznie, wiec jak pod wpływem emocji powiedziałam mu o swoim stanie i ze nie zycze sobie takiego traktowania. Troche mi lżej bo mam to z głowy ale nie mam ochoty iść juitro do pracy. Atmosfera okropna. mam nadzieje, że nie odbije się to na maleństwie, bo brzuch mnie boli bardzo......

Wasila Ty kobieto idź jak najszybciej możesz na L4...odpoczniesz i bezstresowo poczekasz na narodziny maluszka !!! Czy możesz mi przypomnieć w którym dniu cyklu zaczęłaś "czuć" że w ciąży jesteś ???
Starania...kochamy się jak mamy ochotkę ...:)

Ostatnia edycja:
Amelia- dla mnie te z masz super figure! Ale ja tez tak mam,że niby wszyscy mowia ze jestem szczupla a mi ciagle cos we mnie nie pasuje..:)
Dorcia- można pozazdroscic znajomosci :) Młody nic nie zbroił? :P
Vinga-super wiadomość,gartulacje wielkie! pewnie Ci ulżyło że juz jest decycja :)
Wasila-wspolczuje szefa dupka..a jak zareagowal na wiadomość o ciązy?

Vinga noooo wreszcie!!! Gratulacje! :)

Aniołek słyszałam, że napar ze świeżego imbiru bardzo pomaga, może spróbuj...

Wasila nie możesz się denerwować!!! Idź na L4 i tyle!

Wiadomo każda nawet najpiękniejsza laska ma swoje kompleksy. Zawsze jest coś do poprawienia :P

vinga super, gratuję decyzji
Aniołek spróbuj jak dziewczyny piszą z imbirem, ja zaparzałam wrzątkiem
Dorcia zdrówka dla córki, oby choróbsko się nie przypelętało jednak
Wasila ja miałam taką szefową, niby dobra kobieta ! ale jak coś szło nie tak to się mi obrywało, pracowałam w cateringu tylko z nią, czasem ktoś do pomocy, gotowanie dla 100-200 osób czasem tylko dla 20 i wtedy luzik, ale wszystko musiało być na czas, jechanie z tym jedzenie, w ogóle teraz prawie dla lata później jak sobie przypomnę to mi ciśnienie skacze, ok praca pod presją rozumiem, ale nei to jej wydzieranie się na mnie gdzie to nie ja zawiniłam, ostatecznie w dniu zrobienia testu pokłóciłam się z nią i wyszłam jak stałam,a o ciąży nie chciałam jej jeszce mówić, niby się zwolniłam ale tak wyszło że byłam na chorobowym przez 3 miesiące (tu z powodu stresu to bez problemu ale z powodu ciąży za nic). ale całe te trzy miesiące to jechałam na melisie, bo tak się denerwowałam tym babsztylem. Mam nadzieję że już ochłonęłaś, i spokojnie bez nerwów, trzymam kciuki

witam :)
ale miałam koszmarną noc :( Nataniel budził się co pół godziny, do tego miałam okropne koszmary. właśnie robię sobie kawę bo nie dam rady funkcjonować. oby do 10 przetrwać i położę się z małym na drzemkę...
ale już rano znalazłam winowajców tego że nie mogłam sobie pospać, małemu wychodzą górne kły :no: i do tego dolna dwójka (ale o niej wiedziałam)

Samosia oj tak, odetchnęłam wreszcie z ulgą. niby pani w banku mówiła że na 99% mamy już ten kredyt to i tak się strasznie bałam.
teraz można przystąpić do prawdziwych remontów :)

Wsaila - no to niezła jazda z szefem, ale nie denerwuj się, bo nerwy to ostatnia rzecz jaki Ci jest teraz potrzebna, z jednej strony fajnie, że mu powiedziałaś o ciąży masz to już za sobą, mnie to czeka za dwa tygodnie aż się boje jak zareagują szefowie :) Piękny suwaczek :) Ja dzisiaj zaczęłam 12 tydzień, wow ale ten czas zapier....
Ze świeżym imbirem nie próbowałam, ale mam herbate imbirowa trochę pomaga ale mi nie podchodzi za bardzo, kurcze, ja już mam dośc wyszukiwania tych sposobów na mdłości, chce żeby sobie już po prostu poszły.
A ja dzisiaj jadę chyba do mojej kuzynki na ploty :) Ona już jest w 7 mcu ciąży :) mam milion pytań bo ona bardziej doświadczona hehe :)
Miłego dzionka :)

reklama
Aniołku ale pomyśl sobie, że mdłości podobno świadczą o dużym stężeniu hormonów ciążowych, a to dobrze :) trzeba to jakoś przetrwać..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry