reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorcia ee tam metalówa :-) A koleżanki nie powiedziały Ci ile bierze od zęba ? A mojej czy ja wiem czy jej śmierdział pampek, jak weszłam i ona zobaczyła moje zdziwienie tak znieruchomiała hehe
Muffi teraz jak mam dłuższe to się tak nie kręcą, ale jak ścięłam to jeden baran ze mnie był
Aniołek przeglądam tego bloga, tam są metamorfozy pokazane, wow motywujące fotki

reklama
Dorcia - padłam :-D, dobra byłaś . Gienek jest boski , tylko coś o nim nie słychać ostatnio . u mnie cisza też jest podejrzana , już dziś zdążyła wyciągnąć wszystkie mokre chusteczki z paczki i wytrzeć nimi podłogę :/.

Aniołek - nie wiem ile zjadam , wydaje mi się że się nie obżeram:) , nie jem w ogóle smażonego i tłustego bo nie mogę , alkohol i słodycze raczej rzadko i wydawało by się że powinnam chudnąć a tu dupa , wiem że za późno jem śniadanie bo rano nic nie mogę przełknąć , za późno jem kolację i jem raczej nieregularnie , czyli ogólnie wiem co powinnam zmienić :)

Lotos - nic się nie martw , będzie wszystko ok , gratuluję :)
Aniołek , Muffi - co ja bym dała za kręcone włosy , moje są proste jak drut
Ianka -a to świnia haha :)ale mój tez tak robi , z tym że ja jakoś za słodyczami nie przepadam ale na sam widok jak ktoś je działa mi na nerwy :). No mam z czego , wstyd się przyznać ale nadal nie mieszczę się w żadne spodnie sprzed ciąży :zawstydzona/y:.

Lotos, gratulacje!!!

a ja wpadłam powiedzieć że mamy pozytywną decyzję !!! tak się cieszę. w środę jedziemy na podpisanie umowy :)
wpadnę wieczorem i poczytam co u was :)

Vinga super gratulki !!!

Amelia aż mnie trzepie jak czytam że Ty masz "zbędne" kilogramy do zrzucenia !!! Nie gadaj baboooo...taka figura to dla mnie marzenie nie do zdobycia !!! Więc ja Cię proszę...nie przesadzaj !!! Podłoga umyta do dupnymi chusteczkami ...też niezły pomysł !!! Ależ te nasze dzieciaki pomysłowe...same się zabawią a na dodatek jeszcze posprzątają !!!
Gienek to typ niepokorny jest...ja byłam w szoku że zdecydował się na ten program...on ich tam nieźle poustawiał !!! Wiem to od Michała Szpaka...też miałam okazję go poznać na wakacjach w Sielpii :-D
Gienek był na mojej osiemnastce !!!

Vinga - super wiadomość Gratulacje :)
Dorcia - kurcze w ale towarzystwie się obracasz :) Gienek Dał czadu, tylko faktycznie coś o nim ucichło.
Ianka - widziałam te metamorfozy:) pewnie są dla niektórych niezłą motywacją, też nawet kiedyś myślałam, żeby tam swoje zdjecie posłać, ale moje marne 13 kg by tamtych spadkach to pikuś :) więc się nie ośmieszałam :) ale i tak uwielbiam tą babkę, podziwiam za poświęcony czas temu wszystkiemu:)
A ja zrobiłam sobie 2 godzinną drzemkę, dalej mnie mdli niesamowicie, i te migdały to chyba ***** pomagają.

Aniołek migdały to bardziej na nadkwasotę a na mdłości to cola ??? Ale może się mylę ???

Gienek nie lubi rozgłosu...on jest strasznym indywidualistą...jak się związał ze swoją małżonką też byłam w szoku bo on zawsze był na "nie".

Aniołek, migdały na zgagę, mięta i cola na mdłości... tylko jak napijesz się tego lub tego to większą zgagę spowodują :-p taki niefart ;) mi na mdłości pomagały bake rollsy - te sucharki :) teraz mdłości nie miewam, od razu lecę do kibelka ...

Vinga- gratuluję :)

Dorcia - ja wiem że są inni , którzy mają więcej kg do zrzucenia ale tak naprawdę każda z nas ma swoje kompleksy i to że mi ktoś mówi że przesadzam i że nie mam co zrzucać to nie zmienia postrzegania własnej osoby, nic na to nie poradzę :) Podobno wszystko jest możliwe :) . Ale Ty masz znajomości , ja chyba nie znam nikogo " sławnego ", dawno w Sielpi nie byłam , idealne miejsce dla dzieci :)

Aniołek - ja miałam potworną zgagę , zimne mleko pomagało trochę , podobno można brać renne (czy jakoś tak )ale ja się bałam więc się męczyłam

reklama
Ja czasem się ratuje renie podobno w ciaży jest bezpieczne :) na ulotce pisze nie przekraczać dzienniej dawki 10 tabl/doba a ja może wezme jedną na 3 dni więc tyle co nic, ale mi pomaga, najbardziej zgaga mnie męczy wieczorami więc z reguły przed snem brałam, dzisiaj o dziwo zgagi nie mam może za sprawą migdałów,
Dorcia - tak jak Amelia mówi, każda z nas ma swoje kompleksy i zawsze znajdzie coś co chciałaby poprawić :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry