Carla.
Fanka BB :)
No to chyba zapomniałam napisać, że w szpitalu była ze mną na sali dziewczyna z niewyleczonymi zębami, przez co miała stan zapalny organizmu. Podawali jej antybiotyki i była obawa, że dziecko urodzi się z zapaleniem płuc. A mój stary pracował z gościem, ktorego babka urodziła jakoś w 26 tc, poród przedwczesny przez stan zapalny od zepsutych zębów, dziewczynka umarła. No, to szorować do stomatologów!!!
Fuma Foch no to musicie szukać innego lokum
A ta wasza telepatia... Mmm słodko... Mój mąż jest czuły jak druciak, więc ja o takich sytuacjach mogę pomarzyć.
Wasila nad tyciem nie zapanujesz
Ja tyję systematycznie, do końca ciąży jeszcze z 5 kg pewnie mi przybędzie 
Aniołek pamiętaj żeby siusiu do badania oddawać prawidłowo- myjesz się, osuszasz ręcznikiem papierowym, pierwszą "porcję" moczu puszczasz, do pojemnika pobierasz z tego środkowego strumienia, i końcówkę siku tez puszczasz
Wtedy jak nie ma bakterii w moczu to wynik będzie prawidłowy, ja o tym nie wiedziałam i w poprzedniej ciąży sikałam od razu i bakterie wychodziły. Teraz lekarz mnie wyczulił i jest dobrze 
Vinga Nela do 3 lat spała pod małą kołdrą, 120x90, jak zmieniliśmy jej łóżko to dostala kołdrę 140x200 cm. Dla Tomka moja mama kupiła większy rozmiar, 135x100. Czegoś pomiędzy nie znajdziesz raczej, więc albo kup taką jak ja mam dla młodego, albo musisz kupić już taką "dorosłą", z tym że do łózeczka ona nie wejdzie...
Ja nie mam ręki do lumpeksów
Ostatnio kupiłam sobie sukienkę w lumpku, ale nową, jest to moja motywacja żeby na urodziny Neli się w nią wbić
Muffi żadnej sepsy nie masz, ale mam nadzieję że napiszesz za jakiś czas o wizycie u stomatologa
Ja miałam aparat taki na noc, i stały też mialam.
Ten na noc nic mi nie dał, bo nie pilnowałam żeby go zakładać i jak kiedyś mi wypadł, to go zdeptałam. Stały nosiłam długo, bo z 2,5 roku. Niestety zęby trochę się wykrzywiły, zwłaszcza te dolne, ale to przez 8 które wyszły.
Chętnie bym sobie jeszcze założyła, ale kasa za ten interes jest nieziemska...
ianka kręcone włosy mogą być problemowe. Ja mam proste, ale kiedyś byłam ścięta jak chłop, bo fryzjerka nie słuchała co jej mowiłam, i cięła od tyłu, a jak obcięła mi włosy przy twarzy to dopiero skumałam, że będę miała z 5 cm włosów!!!!! Miałam doła jak stąd do Księżyca.
Amelia ja nie mam mocy żeby tak dbać o włosy, myję i nakładać odżywkę co 2 dni i tyle...
Dorcia łooo matko, ale hardcore z włosami!! Mój mąż też się fajnie bawi z Nelą, ja nie mam pomysłów na takie wygłupy.
Fuma Foch no to musicie szukać innego lokum
Wasila nad tyciem nie zapanujesz
Aniołek pamiętaj żeby siusiu do badania oddawać prawidłowo- myjesz się, osuszasz ręcznikiem papierowym, pierwszą "porcję" moczu puszczasz, do pojemnika pobierasz z tego środkowego strumienia, i końcówkę siku tez puszczasz
Vinga Nela do 3 lat spała pod małą kołdrą, 120x90, jak zmieniliśmy jej łóżko to dostala kołdrę 140x200 cm. Dla Tomka moja mama kupiła większy rozmiar, 135x100. Czegoś pomiędzy nie znajdziesz raczej, więc albo kup taką jak ja mam dla młodego, albo musisz kupić już taką "dorosłą", z tym że do łózeczka ona nie wejdzie...
Ja nie mam ręki do lumpeksów
Muffi żadnej sepsy nie masz, ale mam nadzieję że napiszesz za jakiś czas o wizycie u stomatologa
Ja miałam aparat taki na noc, i stały też mialam.
Ten na noc nic mi nie dał, bo nie pilnowałam żeby go zakładać i jak kiedyś mi wypadł, to go zdeptałam. Stały nosiłam długo, bo z 2,5 roku. Niestety zęby trochę się wykrzywiły, zwłaszcza te dolne, ale to przez 8 które wyszły.
Chętnie bym sobie jeszcze założyła, ale kasa za ten interes jest nieziemska...
ianka kręcone włosy mogą być problemowe. Ja mam proste, ale kiedyś byłam ścięta jak chłop, bo fryzjerka nie słuchała co jej mowiłam, i cięła od tyłu, a jak obcięła mi włosy przy twarzy to dopiero skumałam, że będę miała z 5 cm włosów!!!!! Miałam doła jak stąd do Księżyca.
Amelia ja nie mam mocy żeby tak dbać o włosy, myję i nakładać odżywkę co 2 dni i tyle...
Dorcia łooo matko, ale hardcore z włosami!! Mój mąż też się fajnie bawi z Nelą, ja nie mam pomysłów na takie wygłupy.

) Moja niunia jak tak ostatnio siedziała cicho w łóżeczku po drzemce to dopadła pampersa z kupą ! ( oj zapomniałam zabrać i zostawiłam w zasięgu jej ręki)