reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Carla no ja słyszałam że przez zęby można mieć naprawdę problemy, ja póki co narazie mam wyleczone, kontrol pewnie w grudniu jak będziemy w Polsce
Aniołek to super że tak Twój skacze, tak powinno być !:) co do ciuchów ja mam dużo po siostrzenicy rok starszej od mojej, ale teraz powoli się zrównują rozmiarami więc już kupuję, ale używane z reguły :) czasem ulegnę pokusie, dlatego nie lubię wchodzić w działy dziecięce bo zawsze muszę coś wsiąść mimo że nie potrzebuję
Dorcia współczuję bólu zęba, jejku do poniedziałku kupa czasu, ale dasz radę. A mnie też czasem tak nosi że szok, ale to przed @ mam ochotę walić głową w ścianę.
Vinga też może kiedyś pomyśle o chuście jak już będę w ciąży, fajnie babeczki noszą dzieciaczki w tym.Co do kołderki to też posłucham porad, bo ja mojej niuni jeszcze nie zmieniłam :zawstydzona/y:
Wasila ja już jestem świeżo po @ i się już w tym cyklu staramy, ale się nie nakręcam,nie mierze temp, nie patrze na śluz po prostu baraszki co 2 dni :) tak że i ja przyjmę te fluidki :)
Muffi żadnej sepsy nie masz, ale w trakcie pisania pracy zapisz się wreszcie na tą wizytę! i to raz!

Ja moim tez się pochwalę , po porodzie cc dziecko dali nam od razu na salę i to mój robił wszystko przy małej, byłam sama zaskoczona jego zachowaniem, nie musiałam prosić, po prostu to robił,mimo że pieluszki nie miał wcześniej w rękach :) wiedział że ja się ledwo na łóżku przekręcam
pisałyście o włosach, ja po ślubie ścięłam na króciutko! a że mi się kręcą tak miałam barana na głowie i dopóki jeszcze była taka długość było ok, ale potem ten okres przejściowy to był horror, nigdy się nei bałam eksperymentów na włosach ale tak krótko to nie zetnę. Zawsze chciałam mieć dredy :) ale to nie dla mnie już :)

Dorcia - niestety nie słyszałam nic o tej Pani , to szukasz jakiegoś innego lekarza ?
Samosia - możesz dodać kilka kropel soku z cytryny , ja wcieram w skóre głowy , nie daje dużo bo później ciężko zmyć
Aniołek - 1000kcal , chyba bym z głodu umarła ;) i tak bez ćwiczeń ?
Carla - właśnie zmotywowałaś mnie do pójścia do dentysty
Vinga - też się zastanawiam nad większą kołderką , jak kupię to pewnie do normalnego łóżka już , tylko znów do łóżeczka będzie za duża ? ,sama nie wiem
Muffi - na pewno nie jest tak źle , najgorzej umówić się na pierwszą wizytę , później już jakoś leci

Ianka Amelia tak zrobię !!! do 30 września muszę wszystko złożyć w dziekanacie, jak to zrobię to odrazu umawiam się na bój z dentystami / ortodontami. Muszę wyrwać jednego zęba - górnego, a że miałam zawsze ścisk w górnej szczęce i niektóre zęby mam krzywe, to chcę zrobić sobie aparat na stałe, żeby zmniejszyć dziurę po tamtym zębie, i wyprostować pozostałe, jeżeli oczywiście będzie to możliwe do zrobienia. A czy któraś z Was miała kiedyś aparat ??

Amelia piękne fotki !!! Niezła laska jesteś ;] A Twoja malutka prześliczna !!!

Amelia nie nie...mój urolog mi ją poleca bo to koleżanka jego i mieliby stały kontakt ze sobą...ale ja na razie zostaję przy tym Nowym ginku choć terminy ma masakryczne !!!

Wasila DZIĘKUJĘ !!!
Vinga ...złapane ...dziękuję !!!

Vinga Amelia
ja przy młodej miałam ten większy rozmiar kołderki do łóżeczka ( teraz służy jako łóżeczko dla lalek) i później przeskoczyła już na "dorosłą" którą w łóżeczku zakładałam tak że Młoda na połówce spała a resztą ją przykrywałam...i miała cieplusio...dopóki się nie przelała :-p

Piszecie o mężach ... mój po porodzie się zakochał i wszystko robił przy Młodej...kąpał ją po tygodniu,podawał do karmienia i w zabawach z nią był meeeega...ja nigdy nie miałam takich pomysłów jak on !!!

Co do włosów...hmmm..temat rzeka
Ja miałam i dready ( na orenżadzie)
I byłam łysa ( tak tak byłam ogolona zwykłą męską maszynką)
Miałam też warkoczyki
I irokeza.....i masę różnych kolorów

Włosów mam całą masę...dużo i grube
Po Młodej wypadały mi garściami...po pół roku przestały

Teraz nakładam sobie farbę co miesiąc bo mam ...SIWE KŁAKI !!!
Ale i tak wiedząc ile przeszły mogę powiedzieć że mam rewelacyjne włosy !!!

Zmykam kochanieńkie...Fluidki połapane...idę złapać chłopa mego !!! Chrapie jak diabli...ciekawe czy uda mi się go obudzić...hihihi
DOBREJ NOCKI !!!

Ianka - stare foty hmmmm...nie mam. Jakoś nikt wtedy nie wpadł na robienie fotek !!! Ale jak sobie przypomnę dready i później ścięcie ich i łysą łepetynę to aż mnie trzepie...wiecie jak mnie głowa swędziała...szok !!! I później to odrastanie włosów też koszmar....ale było-minęło. Długo miałam krótkie włosy...stawiane na żelu !!!

Idę się zdrzemnąć bo pogoda "pod psem" :wściekła/y:

Hahah Dorcia niezły hardcore z tymi włosami, podziwiam, że się tak odważyłaś eksperymentować. Mam nadzieje, że dobudziłaś swojego i wieczór nie należy do straconych :)
Amelia - Te 1000 kcal to wcale nie tak mało, głodna nie chodziłam, a potem po diecie wcale nie zjadałam więcej kalorii myślę, że max 1500, no i schudłam bez ćwiczeń, dopiero jak spadło 10 kg to przez 2 mc-e chodziłam na fitness ale to bardziej dla ruchu niż dla chudnięcia, a waga wtedy stała w miejscu, dopiero na wiosnę spadły kolejne 3 kg. Ślicznie wyglądasz, a córa równie piękna po mamusi :)
Ianka - no to masz pociechę z meża, mam nadzieje, że i mój będzie robił wszystko przy maluszku :) Powodzenia w staraniach :)
Muffi - No idź już w końcu do tego "sadysty" będziesz miała z głowy, co do aparatu to zawsze mi się marzył taki na stałe, bo moje zęby do najprostszych nie należą, (ale zawsze finanse mnie nie puszczały) jak mi to ortodonta mówił, za duże zęba za mała buzia i nie miały się jak pomieścić, ale i tak je trochę wyprostowałam za nastolatki takim aparatem na noc.
miłego dnia :)

Aniołek ale mój w ciąży jak byłam nie dbał o mnie tak jak Twój, fakt ciąże super przeszłam, ale nie narzekam, w sumie i tak nieraz słyszę że pomorze mi w tym czy w tym przy niuni, a ja go poprawiam za każdym razem że to jego dziecko o ile pamiętam więc taki sam obowiązek.
ja przed ślubem 6 lat temu byłam na 1200 kcal, wcale to nie tak mało, bo porcję obiadowe nie były małe, schaba zamiast usmażyć w panierce, zrobić bez panierki, ziemniaczki nie maścić bardzo, zamienić chleb na ciemny o i takie tam.... też mi parę kg ubyło, bez ćwiczeń i bez jedzenia po 18, ale co z tego potem odpuściłam, teraz mam za dużo pare kg co będzie w ciąży ehh, ale biorę się za siebie, dość obrzarstwa i jedzenia wieczorami przed tv! o takie postanowienie. A mój wie jaka jestem paskudna i czasem mi przyniesie coś, a ja mu mówię żeby tego nie robił a on "no ale lubisz" wrrr no lubię cholera i w tym problem he

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry