reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuję moja Grupo Wsparcia :D
Muffi, u mnie pewnie na jednej wizycie sie nie skonczy wiec może nastepnym razem ustalimy wspolny termin :P
Amelia-ja wiem az za dobrze o co chodzi :P mogabym napisac magisterke o wewnetrzym nerwie :P
Aniolek-trzymaj sie kochana!:*

reklama
hej kochane :)
Samosia gratulacje hehe
ja też już zapisana do dentysty na 30 :P idę z moim P, śmieję się, że za rękę będzie mnie trzymał jak przy porodzie :-p (on idzie ze swoimi zębami oczywiście, nie po to żeby mnie za rękę trzymać :P:P )
Carla ale jazdy z tym twoim pseudo ojcem :no: współczuję ci kochana takich przeżyć i to jeszcze w tym stanie. a widziałam, że u was na wątku już rozpakowywanie się idzie ;)
Dorcia ja też przesyłam chłopczykowe fluidki ;)
Amelia mój na szczęście śpi jeszcze 2 razy dziennie :) i mam nadzieję, że jeszcze tak zostanie

Hehe właśnie Samosia teraz przez Ciebie mam wyrzuty sumienia, że jeszcze się nie ogarnęłam w tym temacie !!! :D Ale teraz mam większe zmartwienie... nie obronie się w tym terminie, będę się bronić w listopadzie... miesiąc więcej czasu...

Właśnie Aniołek w pracy już wiedzą ???

Samosia idź idź, może w końcu Muffi się zmobilizuje :)
Vinga już jest piątka dzieci, z czego dwójka to bliźniaczki :) Już jakiś czas temu jedna dziewczyna urodziła, ale chłopiec umarł...
Muffi a jaki masz temat pracy? Szukasz pracy czy dałaś sobie spokój?

Carla piszę pracę na temat wprowadzenia systemu Personal Rapid Transit w Trójmieście, no i właśnie zostało mi dużo rzeczy do zrobienia, przeanalizować badania, modelowanie w programie i to wszystko opisać. A pracy szukam, narazie bez ciśnienia, ale rozglądam się.

Aniołek Ahhhh jutro już twoja wizyta :) SUPER !!! Może lekarz zobaczy już płeć ??? ;] Wolisz syna czy córkę ? ;]

Ostatnia edycja:
Samosia będzie dobrze !!! Mówię Ci...zrób porządek w klawiaturce i będziesz miała spokój !!!

Muffi Ty mi się tu nie tłumacz tylko dawaj do dentysty !!!
Ja byłam w poniedziałek...ale porażka...niby 3 ząbki zaplombowane ...150 zł mniej w kieszeni ale zero higieny...gość starszy, lampa przedpotopowa-fotel jeszcze starszy, zero rękawic, ssaka czy "śliniaczków". Pod brodą miałam ręcznik, wypluwałam co kilka minut....SZOK !!! Ale o dziwo duża dziura była a mnie nic nie bolało...nic !!! Albo źle wyczyścił,albo gość jest czarodziejem !!! Się okaże za jakiś czas !!!

Carla...jaja z tym dowodem !!! A jakbys zgłosiła na policję że Ci ukradziono w autobusie...że poczułaś szarpnięcie...i nie wiesz co kto i gdzie !!! ??? Tak sobie myślę że przecież musi być jakiś hak na cwela...musi !!!

Amelia
chyba każda z nas zna to uczucie "nerwa " ...niestety !!! @ koniec więc i dobry humor powróci !!!

Aniołek tulę..może szybko przejdzie złe samopoczucie !!!???

Vinga , Carla fluidy połapałam...schowałam i mają się przydać !!! Chłopaczkowe oczywiście !!!

Aniołek...wiesz z pierwszym dzieciątkiem to "chcenie" konkretnej płci jest mniejsze, choć u niektórych mocne. Ale jak się już ma jedną pociechę to parcie na konkretną płeć wzrasta ... dziewczyny na "jak zaplanować płeć..." są niesamowite !!! Dietą suplementami i innymi cudami dążą do dzidzi konkretnej płci...jak na razie udało się to wszystkim. Ja nie jestem w stanie utrzymywać diety "siusiakowej" ani łykać tych wszystkich suplementów ze względu na chore nerki. Teraz po 9 miesiącach porażki pragnienie dziecka mam co raz mocniejsze !!!
I jak się czujesz...lepiej ???

Będąc w ciąży z Młodą chciałam chłopca ( bo mama nagadała mi że łatwiej się chowają itp.) ale jak dowiedziałam się że będzie córa to oszalałam. Teraz wiem że jak Bóg da drugie dziecko to będę mieć dużą pomoc z Młodej strony !!!

reklama
Mi mama też mówiła, że chłopiec mniej obsługowy i tańszy w utrzymaniu, ale póki co jest mi to obojętne,
czuje się w miarę, jestem dzisiaj strasznie słaba i senna no i czasem mnie mdli, zjadam właśnie duzego twixa i mam obiad z głowy, przyjade do domu to chyba się położę.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry