reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no niestety tak to jest z tym lidlem..robia super promocje i rzucają na sklep dosłownie po pare sztuk,i ludzie beda przychodzic po te rzeczy a jak sie okaze ze juz nie ma to i tak cos kupia skoro juz tam są..
Buuuuuu zapłacze się..zaplanowalam z siostra,ze pojedziemy na koncert Bruno Marsa do Berlina i mialysmy popoludniu bilety kupic a dziś już brak ;( ;(

reklama
A ja właśnie patrzę jak moj synek oddycha :) Brzuch mi w rytm jego oddechu się rusza, czuję pod ręką że albo klatką, albo pleckami jest przytulony do mojego brzucha. Na dodatek ma biedak czkawkę :) Ale czad, czegoś takiego jeszcze nie czułam!

Samosia ale lipa z tymi biletami, może coś się jeszcze zwolni?

Carla - szkoda że ja nie mam kogo wysłać:) , ale za to mogę kupić te rzeczy na bazarku obok lidla za podwójną cenę :) .Majka miała często czkawkę , fajne uczucie .

Samosia - może ktoś będzie chciał odsprzedać , np na fb ?

Ianka to super, że z mężem już lepiej !!! Wg mnie twój test oznacza ciążę. Nawet jak blada kreska pojawia się po 10min, to jest w organiźmie beta hcg, tylko na razie w małym stężeniu, dlatego tak późno się pojawia i taka blada. 3mam kciuki !!!

Carla brak mi słów na tego twojego "ojca"
Tak wogóle musisz od jednej z nas wziąć nr telefonu, bo zbliża się twój termin porodu, żebyś mogła nam szybko dać znać jak urodzisz ;) Ciotki z BB muszą być na bieżąco !!! ;]
Ja też idę do fryzjera, ale we wtorek ;)

Wasila no tak to zawsze oszczędność kasy... no i córcia będzie szczęśliwa, że może być z mamą w domku ;)

Hhehehe dokładnie w tych sklepach czasami jak za komuny !!! Ludzie rzucają się na promocje, jakby przynajmniej za darmo dawali... ;]

Samosia nie martw się, może uda Ci się je jeszcze gdzieś dostać!!

Witam, ale skrobiecie tych postów i skrobiecie, aż trudno wbić się w dyskusję, u mnie bez zmian, mdłości praktycznie odpuściły, czasem tylko zgaga dokucza i zmęczenie, apetyt nieco lepszy, także lada chwila i zaczniemy rosnąć, wczoraj byłam u fryzjera podciąć włoski, bo końcówki już się o to prosiły :) co do zwierząt to ja jestem zdecydowanie za pieskiem, jakbym miała teraz kupować to na pewno jakiegoś małego i z włosiem, żeby się nie lenił :) kiedyś miałam kundelka - suczkę, kochana była ale strasznie się leniła, niestety jak skończyła 10 lat zaczęła bardzo chorować no i niestety uratować się jej już nie dało. :(
Carla - no to widzę, że do porodu jesteś przygotowana :) hehe, życzę szybkiego i bezbolesnego rozwiązania :)
Ianka - mi na początku też wychodziły bladziochy dopiero po 5-10 minutach, tak więc moim zdaniem test wskazuje na ciąże.

Co do zakupów w lidlu, to bardzo rzadko jeżdżę, wkurza mnie właśnie to, że jak są te gazetki z ubraniami butami to rzucą kilka na krzyż i zaraz się wszystko wyprzeda, a po drugie mają dużą rozmiarówkę, że nawet w "s" się topię.

Wybaczcie, że tak ogólnie i krótko, ale jakoś ostatnio mi weny brak... trzymam kciuki &&&& za wszystkie testujące w najbliższym czasie :)
Pozdrawiam i trzymajcie się ciepło.

Hej dziewczeta,

siedze wlasnie z farba na glowie i mam chwilke aby skrobnac posta :)

Dorcia- kurcze przykro mi ze ciebie ciagle sie imaja te chorobska, zdrowka

Ianka- poczekaj kilka dni i zatestuj znowu, trzymam kciuki, zeby to byla ciaza :tak: i ciesze sie, ze u Was w zwiazku juz dobrze

Carla- nigdy nie slyszalam ze nie mozna miec pomalowanych paznokci do porodu :szok: czlowiek codziennie sie czegos uczy i glupi umiera :-D btw. ja mialam pomalowane na bordowo i nic mi nikt nie powiedzial

Co do LIDLA to wiecie u nas te rzeczy z promocyjnej alejki to leza i leza, jakos nie ma jakiegos mega popytu na to.

Samosia- znalazlam stronke gdzie jeszcze sa do sprzedania bilety na koncert Bruno Mars, nie wiem jak cenowo sie to przedstawia ale jak chcesz to zajrzyj sobie:
Tickets für Bruno Mars O2 World Berlin Berlin | Montag, 28. Oktober 2013 - viagogo

Gabryska-dzieki wielkie:):) kurcze bilety sa juz 2xdrozsze niz byly ale mozna sie bylo tego spodziewac:( A jaka farbe masz na wlosach?
Ja juz od paru miesiecy nie farbuje..rodzina myslala ze wymieknę i nie wytrzymam bez farbowania dluzej niz 2 miesiace ale daje rade:) nie powiem tesknie za blondem ale jak sobie przypomne jakie mialam siano przez te farby to mi ta tesknota przechodzi :P

Amelia mnie czkawka wkurza, a ma ją najczęściej jak idziemy spać. Wtedy ani ja, ani M. nie możemy zasnąć.
Muffi ja Wam tu napiszę jak się zacznie, więc spoko :)
Aniołek fajnie że lepiej z Tobą. U Ciebie już 15 tydzień się zaczął, ale leci :) Mam nadzieję że na następnym usg maluch pokaże co ma między nogami :)
Gabryśka no nie wolno, nawet jak na operację sie idzie to nie wolno. Anestezjolog patrzy na paznokcie czy nie sinieją czy coś takiego. Może w DE te rzeczy w Lidlu nie robią szału, ale jak u nas za 45 zł można dziecku kupić świetne buty to ludzie szaleją. Mój mąż za grosze skompletował sobie ubrania do biegania na lato i chlodniejsze dni.
Samosia ja ostatnią farbę nakładałam jakoś miesiąc przed porodem, później przestałam bo szkoda mi było kasy. Teraz mam swój naturalny kolor, ale marzy mi się zrobienie jakiegoś kolorku. Szkoda mi kasy, bo włosy po farbie miałam bardzo ladne.

Samosia - faktycznie drogie te bilety, ale sama bym się przejechała na Bruno Marsa :), może uda Wam się jeszcze znaleźć jakieś.
Carla - też bym sie chciała dowiedzieć na kolejnej wizycie co ma dzidziuś między nóżkami, i powoli zacząć kupować ciuszki, itp. ja w sobotę robiłam farbę, od jakiegoś czasu jestem wierna garnierowi kupuje odcień 7 blond, tym razem robiłam tą bez amioniaku do 28 myć i jestem mega zadowolona:) nawet fryzjerka powiedziała, że mam super kolorek, a ja mówię, że to tylko farba za 10 zł :)

dobrze, że już dzisiaj piąteczek, jakoś zmęczona jestem po całym tygodniu, musze w koncu wziaśc się za jakieś porządki w domu.
Miłego dzionka :)

Ostatnia edycja:
reklama
helou

Chyba jednak @ dostane bo juz mnie boli ze szok.

GABRYSKA- Jaki masz kolorek farby?

ANIOLEK-biedny Moj ma dzisiaj 9 lekcji.Entuzjazm z jakim wychodzil rano do pracy byl powalajacy.Tez czekamy na weekend.Ajak samopoczucie? Mdlosci juz ustapily?

SAMOSIA-ja zawsze marzylam o blond wlosach ale fryzjerka mi odradzila.Jak mozesz zobzczyc na zdjeciu ,naturalne mam ciemne i nizbyt by to wygladalo.Ala czesto sobie henne nakladam.

VINGA,DORCIA ,WASILA-Jak sie czujecie?

TESIAK-co tam u Ciebie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry