reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
heloł laseczki :)
mi już powoli przechodzi ale za to Nataniela zaraziłam :(
co do tych "późnych" kresek na teście ciążowym to może się pojawić np. po 10 nim druga kreska ale kobieta w ciąży nie jest. ja byłam tego przykładem i tylko niemiło się rozczarowałam. jeśli kreska się pojawia po czasie napisanym w ulotce to oznacza ciążę ale najczęściej jest napisane też, żeby nie odczytywać wyniku po 5 min, bo na teście ciągle zachodzą reakcje chemiczne i ta kreska może się pojawić (kobieta zawsze ma jakieś stężenie hcg w moczu). teraz pokazała się kreska też nie od razu ale po jakiejś minucie-dwóch, mieściło się w czasie podanym przez producenta i jednak w ciąży jestem ;) Ianka ja bym poczekała i jeszcze raz zrobiła test, z całego serca życzę, żeby to była ciąża!!!

reklama
Aniołek ja sama bym sobie farbowała, ale za dużo mam kłaków, boję się że nie ogarnęłabym tematu. Ja farbowałam u fryzjerki, co 6 tygodni zostawiałam w salonie jakoś 110-120 zł :/
Porządki to zostaw mężowi :) Mój to gada że mam leżeć i nic nie robić, a jak już każę mu sprzątać to fochy strzela że przecież czysto. Teraz dzwonił i pyta, co robię bo zasapana jestem. Ja mowię, że sprzątam, a on że mam odpoczywać, on wraca szybko z pracy i będzie sprzątał. Tiiaaaa zobaczymy...
Fuma Foch ciemne włosy przefarbowane na blond to słaby pomysł ;)
Vinga sto lat dla synka!! I zdrówka Wam zyczę, mi choroba na szczęście przeszła.

Ale porządki w szafie musze m. in. zrobić, a A się do tego nie nadaje, w ciuchach mi nie poukłada, nie wie co wyrzucić, a mam plan zrobić porządne czystki i wywalić połowe szafy na śmieci bo tylko to zagraca a i tak tego na sobie nie miałam kupe czasu :), mięjsce na dzidziusiowe ciuszki będzie jak znalazł :)

No fakt, w szafie też sama robię porządki i mężowi nie pozwoliłabym jemu tego robić :) Ale biedak dziś leci ostro z kuchnią, jutro z łazienką.

Czekam i czekam aż coś się zacznie dziać, a tu cisza, żadnych symptomów poza sztywniejącym brzuchem. Delikatniutko mnie ćmi w krzyżu i tyle...

Wczoraj wycofali kolejną serię szczepionki, ciekawe czy powiedzą o tym w wiadomościach...??

Wasila co do żłobka to pewnie też bym małą zostawiła w domu, zawsze to oszczędność kasy a do szkoły się jeszcze nachodzi, ale wasza decyzja
Dorcia żyjesz? jak się czujesz?
Fuma 9 godz w szkole w piątek to jest jakaś zemsta ! biedny. Powiem wam że w Danii w piątki ludzie pracują krócej min o godz, nawet żłobki zamiast do 17 są do 16
Vinga zdrówka i sto lat dla synka !! Powiem Ci że już się łudziłam że to ciąża (oby),dziś nie uległam pokusie i nie zrobiłam testu, jutro z rana zrobię i po minionym czasie wyrzucę i nie będę patrzeć na niego. dziś jest 32 dc, owu miałam jakieś 2 tygodnie temu, ehh czekam do jutro
Carla ja zawsze u kuzynki farbuję za 50 zł :) ale to 3 razy do roku nie częściej. Twój bierze urlop tacierzyński po porodzie?
Aniołek ja jak zrobiłam czystki w szafie miesiąc temu tak zostawiłam 2 pary jeansów z czego jedne nadają się tylko po domu, i nie wiedziałam czy kupować, bo łudziłam się że będę tyć już nie długo a po ciąży to nie wiadomo jaki mi rozmiar potrzebny, no ale wybrałam się wczoraj po spodnie i lipa same rurki! a na moje masywne uda to by nie weszły, ja chcę zwykłe proste spodnie

Ostatnia edycja:
Ianka a jaka czułośc tych teściorów ??? Każdy innej firmy ??? Mnie się wydaje że to ciążą kochanieńka !!! Ale daj znać jak tylko jutro zrobisz kolejny !!! A jak samopoczucie ?????

Carla...oj już niedługo,niedługo !!! Co do kłótni z krupnikiem to ja się też ostatnio z moim o niego pożarłam,bo też nie lubi...cholerny krupnik no !!!

Ja żyję kochane...już humorek lepszy dzisiaj...pęcherz działa odpowiednio. Ja już kiedyś tu pisałam że jak wsatnę rano i nic mnie nie boli-to oznacza że umarłam !!! Taki ze mnie typ !!!!!

Skrobnę coś więcej wieczorkiem...idę z kociakiem na spacerek !!!

haha ten Typ tak ma, mój też nie lubi krupniku, a dziwne, bo zupę jarzynową je i kasze też lubi,
A ja wróciłam do domku, ogródek posprzątany, meble, huśtawka, pochowane - czekają na wiosnę, okna na dole pomyte (jeszcze tylko poddasze zostało) a teraz jeszcze obiad gotuje, normalnie mój Chłop dzisiaj przeszedł samego siebie :-):-):-):-) od razu człowiekowi lepiej na serduszku, jak może być tak fajnie :) wiem, że robi to dla mnie i dla dzidziusia a co lepsze :) ustawił nową tapete na pulpicie :) bez tytułu.jpg

hehe :)
miłego popołudnia.

Załączniki

• bez tytułu.jpg
    bez tytułu.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 45
Witam. Czy mogę dołączyć do Waszego grona?:-)
W maju poroniłam niestety, ale że oczyściłam się sama to mieliśmy prawie od razu zielone światełko w staraniach. Staramy się o rodzeństwo dla naszej prawie 4 letniej córeczki. I tak sobie czekamy bo jakoś się nie udaje. Jeśli liczyć z majem to leci nam 6ty cykl starań. O córkę staraliśmy się 7 cykli, więc może jestem stworzona do czekania na Dzidziusia, a może to jakaś blokada? Bo jak się tak mocno chce to może coś się blokuje wtedy.
Miło byłoby z kimś czekać na ten ważny dzień. 9ego mam NIEdostać @ i fajnie by było jakby nie przyszła;-) Cykle mam regularne, 26 dniowe.
Niby dałam od pary cykli na luz i nie wyszukuję w sobie objawów, ale sama nie wiem czy się nie oszukuję z tym bo jak piersi mocniej zabolą to już w głowie lampeczka 'oho, może to TO?'. Może wiecie jak to jest.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry