reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Aniołek Martynkę rodziłam w szpitalu w Tychach:-) Bardzo sobie chwaliłam opiekę w tym szpitalu:tak:

Myślę, że nie ma reguły z tymi mdłościami, ja ich nie miałam w pierwszej ciąży a miałam zdrową ciążą, wzorową. Ale po poronieniu na pewno byłabym spokojniejsza gdybym miała więcej objawów ciążowych aniżeli mniej:tak:

Aniołek jakie miałaś pierwsze objawy zanim dowiedziałaś się, że jesteś w ciąży?:-)
Ja w pierwszej ciąży miałam tylko bolące sutki a w drugiej całe piersi mnie bardzo bolały i były takie fajne, pełniejsze i patrzyły wyżej:-) Więc tylko piersiowe objawy miałam. Prócz tego, że w każdym z tych razów byłam pewna, że zaraz @ dostanę bo czułam się jak na @.

Ale mam smaka na piwko. Normalnie grzeszę w myślach! Już tyle miesięcy nie piłam (ale to brzmi:-p). Ale oczywiście nie zamierzam bo wiem, że w drugiej połowie cyklu powinno się nie pić albo ograniczyć - ja wolę pierwszą opcję:tak: Ale jak dostanę @ to się z wkurzenia i żalu napiję:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
pierwsze objawy to dużo białego śluzu i piekące piersi, a potem brak okresu... praktycznie już na kilka dni przed terminem @ czułam się inaczej niż zwykle

Aniołek a Ty gdzie chciałabyś rodzić? Wybrałaś już miejsce? I masz już przeczucia co do płci?;-) Przeczytałam, że masz 26 lat, prawie równolatki jesteśmy;-)

Ja będe rodzić w Bielsku na Wyspiańskiego, przeczucia co do płci nie mam, ale większość wróży mi chłopca, mąż też jest przekonany, że będzie synek, ale tłumacze mu, żeby się nie nakręcał bo będzie przykro jak się rozczaruje.
A Ty który rocznik jestes?

Ja 88. Dokładnie to marzec.
Mój mąż był pewien, że mam synka w brzuszku i się zdziwił jak w 19tc pani doktor powiedziała nam, że to na 100 córeczka:-) I potem kolejne usg, oraz 3d potwierdzały płeć:tak: Marzyłam zawsze o córeczce i mam swoją małą Księżniczkę:-) A teraz mógłby być synuś:tak: Bardziej ze względu na męża. Martynka to by chciała siostrę:-p A mi to wszystko jedno - ma być zdrowe i już.

Ja jestem z czerwca :)
ja bym chciała na tej wizycie w 17 tc już dowiedzieć się kogo noszę w brzuszku i zacząć powoli kompletować wyprawkę, bo nie mam kompletnie nic...... ojjj lista zakupów będzie długa.

Widziałam, że chwaliłyście się swoimi Pociechami (co prawda w styczniu..), więc i ja pokażę Wam moją córeczkę:-) (ups, wiem, strasznie dużo piszę, będzie na mnie:-p że tyle nadrabiania)

tu w wersji z wąsikiem:-) z soczku

Aniołek ten szał zakupów dla dzidziusia jest cudowny:-) Zresztą mi do dziś nie minęło i jestem uzależniona od ubrankowych zakupów dla córy:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry