reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej :)
Ja w ogóle nie farbuję włosów :)

Ianka - dalej trzymam kciuki :)

Vinga - zdrówka dla Nataniela i najlepsze życzenia z okazji roczku :)

Aniołek - mój mąż przy Twoim wychodzi blado , naprawdę zazdroszczę że tak z sam z siebie coś zrobi , mój okien chyba nigdy w życiu nie mył :/ , no chyba że w samochodzie :) , tam może sprzątać codziennie , nawet potrafi mnie opieprzyć że syf mam ...., szkoda że bałagan w domu mu nie przeszkadza tak jak mnie

Vegas - witaj :) , pewnie że wiem jak to jest , co miesiąc wydaje mi się że w ciąży jestem :) , śliczna córcia :)

Fuma :( szkoda

Gabryśka - ja też mam nadzieję że się z mężem stykniemy jakoś w czasie owulki , ale chyba ciężko będzie :(

Aniołek - a mi się wydaje że masz ciemne włosy ??? źle widzę ;)??

reklama
Vegas witamy !!! :)
Ianka to czekamy na wieści i moooocno trzymamy kciuki :)

uff młody już usnął, chyba postanowił świętować swój roczek nieśpiąc ogóle w dzień. a ja muszę się wziąć za sprzątanie i jeszcze udka obtoczyć w przyprawie bo jutro chrzestny Nata przyjeżdża (na głównych urodzinach nie mógł być). co prawda mężasty miał to zrobić ale przyjeżdża do domu o 23, najlepiej mieć wszystko w d... a żona znów rwy dostanie od stania w garach i sprzątania :no:

Vegas...no córcie masz wyjątkowo słodką !!! Śliczna Martynka !!!
Ja tu na forum wiekiem jestem chyba najstarsza ...mam 30 lat. O drugiego dzidziusia staramy się 9 cykl. Udzielam się też na "jak zaplanować płeć ..." ponieważ biorę suplementy "na synusia" choć tak szczerze to chcę dzidziusia, małego słodkiego różowego i zdrowego bobaska.

Fuma kurde miałaś kopnąć tą @ w doopę żeby już do Ciebie nie przyłaziła !!! I co...słabego masz kopa !!! Teraz niech Twój mąż ją kopnie...raz a dobrze !!!

Gabryska nie przegapicie owulki...jak tylko będzie możliwość to działajcie...trzymam &&&:happy2:

Jeśli chodzi o farbowanie kłaczków to ja farbuję Syoss'em czekoladowym brązem...ale wychodzi baaardzo ciemny więc czekam aż się wypłuka i nałożę średni brąz. Muszę farbować bo mam rodzinnie piękne siwe pasemka :baffled:

Ianka @ 4.10 ??? trzymamy mooocno kciuki !!!
Vegas @ 9.10
Amelia @ 20.10
Samosia @ 20.10
Dorcia @ 23.10
Gabryska @ 24.10
Fuma_Foch @ 30.10

Choć Fuma nie ukrywam że wolałabym dopisać II !!!

Ostatnia edycja:
VINGA o, roczek, wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla Twojego synusia:-) Oj kiedy to było jak moja miała roczek, zaraz 4 latka kończy:-)
DORCIA 30 lat to Młoda Laska:-) Jeszcze dwójkę możesz zdziałać, córcia się pewnie nie obrazi:-p A jak się nazywa Wasza Pociecha? Duża już. 3 klasa, 4?

No nic, czas na kolację:-)

Ostatnia edycja:
Vegas Młoda ma na imię Oliwia...miała być Liwia ale jakoś to O samo się dopisało :-D
Chodzi do IV klasy...jest już taką troszkę nastolatką ale często się jeszcze bawi np. Pet Shops'ami albo lalkami. Baaaardzo chce mieć rodzeństwo...baaardzo. Dotychczas nie staraliśmy się o dzidzię bo moje zdrowie na to nie pozwalało...dostałam zielone światło od urologa i ginekologa w lutym i od tego czasu zaliczam comiesięczne załamki ;-) Teraz też non stop choruję ...ale się nie poddaję !!! Co będzie to będzie ...obym szybko spełniła marzenie córci !!!

Vinga fajnie że się lepiej już czujesz...ile to zostało do rozwiązania...3 miesiące ???

VINGA Ty jesteś w ciąży?:szok: Wow! Wybacz, nie zauważyłam:-) Super! Doczytałam, że czekacie na synusia:-)
DORCIA Oliwia ładnie:tak: Trzymam więc kciuki za Ciebie, jak i za resztę Kobitek, na pewno się uda wkrótce:tak: Mam koleżankę, która ma córcię w wieku Twojej i jakbym o niej czytała z tymi lalkami i Pet Shop'ami:-) Ale ja też długo bawiłam się lalkami, a zwłaszcza niemowlakiem, miałam takiego dużego niemowlaka 74cm jak dobrze pamiętam /porównywałam go jak Martynka miała 74cm i był takiej samej wielkości:-D mam nawet zdjęcie:-D komiczny widok:-)/.

vegas witaj :) Ty mi nie mów o smaku na piwo bo jak widzę jak mój otwiera piwo to ja z jęzorem na wierzchu, ale mimo to mam nadzieję że przez co najmniej 1,5 roku nie będę mogła go pić. I fakt naskrobałaś postów :-D a że lecę na film zaraz tak pewnie rano was doczytam
Dorcia nie wiem jaką mają czułość testy, pisze tylko że od dnia spodziewanej @ można testować, a moja droga mi 30 też walnie w grudniu więc z nie jesteś sama
vinga a to Twój tak długo pracuje ? czy remontuje mieszkanie? ehh powinnaś więcej odpoczywać, teściowa Ci nie może pomóc rano posprzątać?

Vegas hehe no tak, jutro zaczynam 26tc :)
Dorcia jeszcze troszkę ponad 3 miesiące ale pewnie szybko zlecą, z resztą jak cała ciąża :)
Ianka mąż pracuje do 15 lub 17 (zależy na którą pójdzie do pracy) ale po pracy jeszcze dorabia "na czarno" dlatego tak późno wraca. nie powiem, bo teściowa ostatnio często przychodzi pomóc przy Nacie, pewnie widzi że z tą rwą mi bardzo ciężko

Ianka pamiętam że jesteś "mój rocznik" ale i tak jestem starsza...buuu
Nie ma co gdybać...czekamy do jutra...kto jak kto ..ale Ty to chyba ostoją spokoju jesteś !!?? ja to bym chyba już na betę leciała !!!
Dasz od razu znać...prawda ???
A masz jakiegoś sikacza w domu ??? Czy rano musisz pójść kupić ???

reklama
Dorcia beta? nie ma szans tu , w Polsce bym już dawno zrobiła, mam 2 sikacze. W ogóle jak będę w ciąży nie mam co liczyć przed 8 tygodniem na usg :( hehe i ostoją spokoju nie jestem, już 4 testy zrobiłam i mnie kusi 2 razy dziennie robić
ok lecę na film napiszę rano co i jak , miłego wieczoru

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry