Vegas ...witaj...rozgość się !!! Z nami na pewno raźniej !!! To trzymamy kciuki żeby @ nie przyszła !!! Pozwoliłam sobie dopisać Cię do listy 
Ianka @ 4.10 ??? trzymamy mooocno kciuki !!!
Fuma_Foch @ 06.10
Vegas @ 9.10
Amelia @ 20.10
Samosia @ 20.10
Dorcia @ 23.10
Gabryska @ 24.10
I oby żadna z tych @ nie przylazła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ianka @ 4.10 ??? trzymamy mooocno kciuki !!!
Fuma_Foch @ 06.10
Vegas @ 9.10
Amelia @ 20.10
Samosia @ 20.10
Dorcia @ 23.10
Gabryska @ 24.10
I oby żadna z tych @ nie przylazła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Widzę dziś termin NIEdostania @ przez jedną z Forumowiczek, ciekawe co tam u niej;-) Pewnie jak jeszcze poczytam dalej to forum to będę wiedziała coś więcej o niektórych:-)
Z natury miałam ciemny blond przez 24 lata (teraz mam 25). Zamarzyło mi się rok temu mieć platynowe włosy i się pofarbowałam. 6tyg były super a potem ciemne odrosty na jaśniutkich włosach, masakra. Płukanką traktowałam włosy, specjalnym szamponem, odrosty pomalowałam potem u fryzjerki a po pół roku powiedziałam DOŚĆ. Poszłam i zafarbowałam na kasztanowy. I od marca nie byłam u fryzjera. Kolor mi zszedł i mam swoje blond prawie jak naturalne i problem z głowy. Teraz stwierdzam, że lepiej się żyje bez odrostów:-)
A tak to jakbym miała mdłości to bym miała większą pewność, że jest OK. No a poza tym jak wyjdą mi II kreski to pójdę później na betę ze 2x sprawdzić czy prawidłowo przyrasta