reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Vegas ...witaj...rozgość się !!! Z nami na pewno raźniej !!! To trzymamy kciuki żeby @ nie przyszła !!! Pozwoliłam sobie dopisać Cię do listy :)

Ianka @ 4.10 ??? trzymamy mooocno kciuki !!!
Fuma_Foch @ 06.10
Vegas @ 9.10
Amelia @ 20.10
Samosia @ 20.10
Dorcia @ 23.10
Gabryska @ 24.10

I oby żadna z tych @ nie przylazła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Vegas ...witaj...rozgość się !!! Z nami na pewno raźniej !!! To trzymamy kciuki żeby @ nie przyszła !!! Pozwoliłam sobie dopisać Cię do listy :)

Ianka @ 4.10 ??? trzymamy mooocno kciuki !!!
Fuma_Foch @ 06.10
Vegas @ 9.10
Amelia @ 20.10
Samosia @ 20.10
Dorcia @ 23.10
Gabryska @ 24.10

I oby żadna z tych @ nie przylazła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no niestety do mnie malpica wlasnie przylazla.
DORCIA- mozesz mnie przesunac na koniec listy? i zmienic mi date na 30.10.2013? Bo mi na tym moim tablecie by to sto lat zajelo.

VEGAS-witaj.Ja mam podobnie,niby na luzie ale objawow sie zawsze doszukuje.

IANKA-trzymam kciuki.

Dziękuję Dziewczyny. Właśnie sobie przeglądam od początku ten wątek, naszło mnie:-) Nie wiem czy nadal udziela się tu ninex, ale ma imię córy takie jakie ja chciałabym dla drugiej ewentualnej córy, czyli Zosieńka:-) Teraz mamy Martynkę:-) Mąż marzy o synu, więc może akurat w razie ciąży uda się mieć małego Oskarka:-)

Aniołek oo to blisko:-) Jaki ten świat mały:-)
Dorcia to super, fajna taka lista:tak: Widzę dziś termin NIEdostania @ przez jedną z Forumowiczek, ciekawe co tam u niej;-) Pewnie jak jeszcze poczytam dalej to forum to będę wiedziała coś więcej o niektórych:-)
Fuma_Foch przykro mi:-( Paskudne uczucie, wiem..

Helol,

Vegas- witaj u nas, mam nadzieje, ze @ sie nie pojawi

Aniolek- wow, taki chlop to skarb :)

Fuma- qrcze, przykro mi..

Ja wlosy farbuje od dawna castingiem loreala na braz, zadowolona jestem

Dzisiaj jakas taka wypluta jestem, glowa mnie boli caly dzien:(
Moj M. wczoraj na targi wyjechal i do czwartku go nie ma, mam nadzieje, ze nie przegapimy w tym cyklu owu

Milego wieczorku dla wszystkich

Ja 2x w swoim życiu zafarbowałam włosy i nigdy w życiu już:-p Z natury miałam ciemny blond przez 24 lata (teraz mam 25). Zamarzyło mi się rok temu mieć platynowe włosy i się pofarbowałam. 6tyg były super a potem ciemne odrosty na jaśniutkich włosach, masakra. Płukanką traktowałam włosy, specjalnym szamponem, odrosty pomalowałam potem u fryzjerki a po pół roku powiedziałam DOŚĆ. Poszłam i zafarbowałam na kasztanowy. I od marca nie byłam u fryzjera. Kolor mi zszedł i mam swoje blond prawie jak naturalne i problem z głowy. Teraz stwierdzam, że lepiej się żyje bez odrostów:-)

Gabryska - ja kilka razy używałam Castinga, jasny brąz albo mroźne mochacino, ale doszłam do wniosku, że za ciemne te włosy no i przerzuciłam się na blond z garniera, bo blondy castinga jakoś mi nie pasowały na opakowaniu,
Vegas - niefarbowanie włosów jest fajne, do momentu aż nie pojawią się siwe, a ja takowe już niestety posiadam :( więc jestem zmuszona farbować, ale mam tak obrany kolorek, że mój naturalny jest minimalnie ciemniejszy od farbowanych więc się nie rzuca w oczy :)

Aniołek a no to w sumie nie męczysz się z odrostami, fajnie tak:tak: Ja czasem żałuję, że się zdecydowałam na farbowanie, ale jak się to mówi - nie spróbujesz to nie będziesz wiedziała. No i spróbowałam i chociaż wiem, że już nie chcę farbować a tak to by mnie pewnie ciągle korciło. Korciło mnie 3 lata bo jak byłam w 7 miesiącu ciąży z Martynką to wymyśliłam sobie, że ta platyna mi się marzy i 3 lata mnie nosiło aż w końcu musiało to się ziścić:-)
Widzę, że zaczęłaś 15tc. Jak się czujesz?

Ostatnio samopoczucie dobre, nawet czasem bardzo dobre :) najgorzej było między 6-11 tc non stop mdłości i wymioty, brak apetytu, nieraz przez cały dzien potrafiłam zjeść tylko bułkę z masłem, a teraz o niebo lepiej, przynajmniej zaczynam się cieszyć tą ciażą :) brzuszek rośnie wiec chyba wszystko jest na dobrej drodze :)

reklama
Ja pierwszą ciążę miałam wręcz idealną dla mnie. Czasem tylko zabolała głowa a tak to było wszystko super:-) Zero mdłości, wymiotowałam chyba 2x na całą ciążę jak dobrze pamiętam, nieźle, co?:-) A teraz mam nadzieję, że jak zajdę w ciążę to będę wymiotować jak kot:tak: Po poronieniu się boję:blink: A tak to jakbym miała mdłości to bym miała większą pewność, że jest OK. No a poza tym jak wyjdą mi II kreski to pójdę później na betę ze 2x sprawdzić czy prawidłowo przyrasta:tak:

Właśnie wyczytałam z początków wątku o tym co brałyście i Wasi mężowie. Ja zanim zaszłam w ciążę z Martynką to brałam prócz kwasu foliowego Wiesiołka, Tran a mąż Salfazin i kwas foliowy. A teraz przed tą ciążą to ja tylko łykam kwas foliowy i mam nadzieję, że nic więcej nie trzeba będzie wprowadzać;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry