reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fuma przykro mi,że sue nie udało

Vegas witaj,śliczna córka, życzę Ci żebyś szybko zobaczyła dwie kreski
Aniolek pisałam na fb że zazdroszczę Ci męża, postarał sie chlopina, na swego też nie narzekam ale do sprzątania ma dwie lewe ręce, bałagan tworzy w mig, ostatnio zamienilismy sie samochodami na 1 dzień i zwrócił mi brudny i zaśmiecony

Vinga musi Cu być ciężko, mója pół roku starsza i ciągle chce na ręce,na spacerze mi ucieka, boję sie co będzie dalej. Czasami mysle sobie że mogłam jescze odczekać z 2 dzieckiem..... Ale dam sobie radę, nie ją pierwsza....

Ianka trzymam kciuki

Dobrze że już weekend....

reklama
o i dupa, jedna gruba krecha :( nawet cienia drugiej

no dupa jak fiks :(:(::(:( ale póki nie ma @ jest nadzieja.. &&&&&

Vinga - dobrze, że chociaż teściowa pomaga :) jeszcze trochę i urodzisz synka i wszystkie ciążowe dolegliwości miną.

Amelia - jakieś super jasnych włosów nie mam, jest to moim zdaniem średni blond :) zresztą tych odcieni jest masę, ale dobrze się czuje w tym kolorku.

Miłej soboty życzę.

Ianka ...spokojnie...poczekaj. Może akurat ten test ma mniejszą czułość ???
A co czujesz? Jak się czujesz ???

Vegas my tu mamy kilka ciężaróweczek...Carla , Vinga , Tesiak , Aniołek i Wasila będą mamuśkami !!! No i niedługo i my do nich dołączymy :tak:

Miłego weekendziku !!!!

Ostatnia edycja:
Witam się sobotnio. Sprzątam sobie, ale postanowiłam na chwilę ciapnąć na tyłeczku i zobaczyć co u Was. Pomału rozpoznaję już Was po nicku - jeszcze trochę i nikt nie będzie mi się mylił:-)

Ianka szkoda, ale faktycznie - nie ma @ jest nadzieja:tak: A mierzysz sobie temp.? Widzę, że masz malutką córę jeszcze. Kiedyś myślałam sobie, że dzieci z roczną lub dwuletnią różnicą między sobą to za mało a teraz.. teraz to ja żałuję, że tak późno zdecydowaliśmy się na drugie. No ale czasu się nie cofnie, trzeba działać:-)

Wasila widzę, że u Ciebie to początek. Jakie miałaś objawy nim dowiedziałaś się o ciąży? W ogóle jak się czujesz?

Mnie dość mocno bolą jajniki i czasem jak mam zamiar wstać i zbyt gwałtownie się ruszę to czuję jeden z nich bo zaboli. A tak to jak co miesiąc przed okresem. Temp. sobie mierzę od paru dni /wiem, że się powinno cały cykl, ale chodzi o ten spadek - jak spadnie to znak na @/ i mam ciągle taką samą. Jak spadnie mi 9ego to będę wiedziała, że @ tuż tuż. Kiedyś mierzyłam temp. starając się o Martynkę i spadek na okres był bardzo widoczny. Może i teraz mi temp. coś podpowie jak będę mierzyć do 9ego.
Dziś miałam sen, że urodziłam. Często mi się śnią albo II kreski albo I, już chyba ześwirowałam:-p Ale są to bardzo miłe sny:tak:

Ostatnia edycja:
Dorcia właśnie nic nie czuje, 2 dni temu w sklepie mi się niedobrze zrobiło, ale idę o zakład ze to psychika mi robiła figle migle, no nic cierpliwie poczekam na @ i w tym cyklu będziemy działać dalej
Vegas nie mierze temp, nigdy nie mierzyłam, z Roksanką zaszłam od razu bez żadnych testów owu itp i wcześniej poroniłam (puste jajo) i też wtedy zaszłam bez problemu tak że teraz głupia też tak myślałam. Co do różnicy między dziećmi ja chciałam małą, ale rodziłam przez cc i pasowało rok poczekać

Ianka ja o Martynkę starałam się 7 miesięcy, o drugą ciążę 4 miesiące, ale poroniłam niestety a teraz już 6y cykl leci, więc na to nie ma reguły, że jak się dawniej szybko zachodziło to tak będzie zawsze;-) Chociaż ja chyba sama się utwierdzam w przekonaniu, że ja jestem stworzona na czekanie dłuższe;-) Oczywiście życzę Ci fasoleczki teraz, nie ma @ jest nadzieja:-) Ja trochę się orientuję w mierzeniu temp. i w badaniu szyjki, śluzu, że czasem sobie tym pomagam, ale i tak do końca zawsze mam nadzieję;-) Ostatnio się wkurzyłam bo miałam termin na 13.09 z okresem i aż do 21.30 go nie miałam i miałam wielkie nadzieje, a potem klops, okres przyszedł:angry:

Uciekam z córą i pieskiem na spacer, miłego dnia:-)

Ianka może tak jak pisze Dorcia test był mniej czuły??? pamiętaj, puki nie ma @ jest nadzieja!!! także trzymamy dalej kciuki :)
Wasila masz rację, damy radę! a potem będziemy się cieszyć, że mamy dzieci z małą różnicą wieku :)
coraz bardziej się boję jak Nataniel zareaguje na maleństwo...

Vinga pewnie Nataniel będzie szczęśliwy, że ma się z kim bawić. Teraz może nie, ale za rok, dwa, same plusy:tak: Ja się cieszę, że Martynka ma kuzynki i kuzynów w bardzo zbliżonym wieku do jej i ma się z kim bawić. Tak samo ma koleżanki, które często do nas przychodzą;-)
Fajna jest mała różnica wieku między dziećmi. Szkoda, że kiedyś inaczej o tym myślałam, no ale cóż. Czasu nie cofnę.

reklama
Vegas czuje sie dobrze, miałam niedawno lekkie mdłości i bóle w krzyżu ale minely, poza sennoscia nie mam żadnych objawów:)

Moje dziecko ma gorączkę i nie wiem dlaczego eh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry