AniolekBB
Fanka BB :)
Witam 
A ja przed chwilą wróciłam do domciu, byłam dzisiaj na ploteczkach u przyjaciółki z licealnych lat no i załapałam się na szarlotkę, a tak za mną chodziła
ale miałyście dzisiaj pyszności na obiad... u mnie tylko rosołek, z wczoraj bo zawsze gotuje na dwa dni... tzn mąż gotował 
Ianka - co za wredna @ noooooo kurcze ale mam nerwa... następnym razem już musi się udać...
Samosia - gratuluję zakupu łoża
no i fajnie, że przeprowadzka tuż tuż
czekam na fotki waszego gniazdka 
Amelia - fajnie, że szlifujesz język
ja do języków obcych zawsze byłam noga.... ale za to łacinką obracam jak się da 
Dorcia - też nienawidzę poniedziałków... także łącze się z Tobą w bólu ale jeszcze tylko 4 razy wstać i znowu weekend
Vegas - Ty chudzinoooooo........ zazdroszczę.... ja mam nadzieje, że po porodzie szybko uporam się z nadprogramowymi kilogramami....
miłego wieczorku....
A ja przed chwilą wróciłam do domciu, byłam dzisiaj na ploteczkach u przyjaciółki z licealnych lat no i załapałam się na szarlotkę, a tak za mną chodziła
Ianka - co za wredna @ noooooo kurcze ale mam nerwa... następnym razem już musi się udać...
Samosia - gratuluję zakupu łoża
Amelia - fajnie, że szlifujesz język
Dorcia - też nienawidzę poniedziałków... także łącze się z Tobą w bólu ale jeszcze tylko 4 razy wstać i znowu weekend
Vegas - Ty chudzinoooooo........ zazdroszczę.... ja mam nadzieje, że po porodzie szybko uporam się z nadprogramowymi kilogramami....
miłego wieczorku....
Niezbyt dobrze czuję się ze swoim brzuchem, ale zaś nie powinno się odchudzać starając się o bobaska, więc jakoś przeboleję i będę super sexy i super chuda po urodzeniu drugiego Bąbla:-)
Będę po ciąży super sexy bo w czasie staranek niewskazane jest odchudzanie