reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gabryśka no to mamy ten sam problem... Strasznie mnie wkurza, że ona nie zje banana czy innego owocu, ale ze słoika to by zjadła! W postaci musu czy koktailu też spożyje, ale to nie to! Ja też jakoś specjalnie nie kocham owoców, ale widzi jak my jemy. Nie mam żadnego sposobu aby ją przekonać... Makaron też chętnie je, najlepiej suchy :/ Wkurza mnie strasznie moje dziecię z tym jedzeniem...
Może zapisz się na aerobik albo siłownię? Pływanie też jest dobre.

reklama
no kciuki możecie puścić, @ wstrętna przyszła, więc zapisuję się na koniec listy, a teraz ja zaciskam kciukasy za was

Vegas @ 9.10
Amelia @ 20.10
Samosia @ 20.10
Dorcia @ 23.10
Gabryska @ 24.10
Fuma_Foch @ 30.10
ianka @ 10.11

coś jest z tym suchym makaronem, moja mała jak ma bunt na jedzenie to suchy makaron bez niczego zjada aż się uszy trzepią.
Vegas ty chudzielcu,przytyć 4 kg w ciąży? jacie w 2 miesiące tyle miałam ,ogółem 20 ! pozazdrościć
Carla
to dobrze jak brzuszek opadł, dobry znak :)
Tesiak też jestem pomału na kupnie bucików dla małej, ale niestety tu i liczę się z tym że poniżej 200 zł nie dam, tak że ja nic tańszego nie mogę polecić. Powodzenia na wizycie

która ma jakiś pomysł na obiad bo cholera już mam dość wymyślania a tak nie mam weny, wrr idę zaparzyć sobie kawki

Carla, Gabryska a nie da rady przemycić warzywka w postaci zupy kremu ??? A owoce w koktajlach mixowanych ze słomką? ;] Dzieciaki lubią takie nowości.

Ianka buuuu wredna @ !!!

To teraz kciuki za Vegas!

Dorcia też nie lubie poniedziałków !!! Solidaryzuję się z Tobą !!! ;]

Carla co do stomatologa to mam nadzieje, że mnie przypilnujecie :> :P

Ianka nosz qrwa !!! Sorry musiałam przyklnąć !!! Co za wredna @ !!! No nie mogę !!! A tak mocno trzymałam kciuki że jeszcze pranie od piątku leży nie poskładane !!!
Oby ta małpica była ostatnią !!!

Carla Gabryska ja właśnie Młodemu robię koktajle (jak pisze Muffi )... soczki i różne cudeńka z owoców !!! Np. z winogron ostatnio robiliśmy robota...ile śmiechu było jak mu zjadł głowę z później ręce !!!
Moja córa potrafi zjeść kilogram jabłek na raz...ale obierać nie lubi. Więc trzeba jej podkładać pod noc takie obrane i bez gniazda...i jeszcze najlepiej posypane cynamonkiem !!!

Ianka
a na obiad to robię dzisiaj ... pieczona karkóweczka z ziemniaczkami...Knorr.Ale z powodzeniem zrobisz bez torebki chemii...rzucić karkówkę i ziemniaki do rękawa...doprawić ...ciutka oleju i w piekarnik !!!
Jutro chyba żurek z białą kiełbaską !!!

hehe Dorcia do prania to Ty mnie nie mieszaj :) Nie tym razem , mam nadzieję że kolejnym się uda, teraz trzymam za Was kciuki. A na obiad wyciągnęłam schaba ale nie panieruję wrzucę na patelnię z marchewką i papryką nie chce mi się dziś nic robić, mała śpi tak że nie mam jak iść teraz do sklepu po karkóweczkę , a zjadłabym :) potem się przejdę, ale powiem wam że mam dość myślenia co zrobić na obiad, wrr ja też nie lubię poniedziałków
Muffi spokojnie, masz czas do końca miesiąca i lecisz do stomatologa jak nie to Ci nie damy tu żyć :)

Carla - studiuję marketing , sama chętnie bym poszła no ale na razie nie ma jak , w tym tyg. wracam na angielski , póki co musi mi wystarczyć . Mini Mini rządzi :) , świetnie wyglądasz ! Ja nie mogę stać w kościele bo mi się słabo robi , ale jak siedzę jest ok

Ianka- co za @ !!!! wredna

Tesiak - ja już kupiłam kozaczki , udało mi się upolować geoxy za 150 zł , młodej się tak spodobały że nie chciała ściągnąć , przymierzała też Bartki ale źle się jej chodziło, drogie te buciki co wstawiłaś ..

To ja tylko taka dziwna jestem,ze lubie poniedzialki?:P jakos mi najszybciej mijają..Jedynym dniem kiedy mam kryzys to środa.
W sobote byłam w berlinie w Ikei (bo sie w szczecinie jeszcze pewnie długo nie dorobimy własnej) i kupiłam wyrko! :D najwazniejszy mebel w całym mieszkaniu :-D
17 pazdziernika przychodzi pan kłaść panele i mam nadzieję,że 19 sie juz wprowadzimy :)
Amelia-chodzisz na angielski?tak dla siebie sie uczysz czy w pracy wymagają? ja ciagle mysle czy sie nie zapisac na jakis jezyk.. wloski lub norweski.
Milego dnia kobitki:)

Dorcia - przez Ciebie muszę lecieć do sklepu po żurek ! ;)

Samosia - dopiero się zapisałam , odkąd mała się urodziła miałam przerwę i pewnie niewiele pamiętam :/ , raczej dla siebie bo nic nie wskazuje na to bym wróciła szybko do pracy :/ , nie myśl tylko się zapisuj !!

Amelia hahaha...mogłaś mówić dałabym Ci jeden...domowy !!! Sama kiszę !!! I do tego biała kiełbaska z "naszej" świnki !!! Ale nie ukrywam że do żurku i tak dodaję "torebkę" jakiś taki lepszy wtedy jest !!! I skwarki-rzecz oczywista !!! Jak się będę dziwić czemu gruba jestem to mi przypomnijcie te wszystkie szarlotki, karkówki i skwarki ...ok ???

Ianka
to zamiana...ja biorę schabik a dla Ciebie karkóweczka...priorytet polecony oczywiście !!!

Mówię Wam ile mam prania do składania...szok...i zero chęci !!!
Ale Ianka byłabyś dobrą koleżanką i wpadła pomóc składać ...co ??? I poprasować od razu ! I wymienimy się tym żarełkiem ??? W końcu to pranie to przez trzymanie kciuków za Ciebie !!!

Ja znam cztery języki ...polski , angielski, dziecięcy i koci ...hehehe
A tak serio to marzy mnie się opanować francuski ( mam psiapsiółkę we Fr) i chiński ( nie mam tam nikogo :-p)!!! Ale to tylko marzenie.

Coś mi się humorek poprawia...:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry