reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Vegas - ale nas trzymasz w niepewności, w ogóle jak Ty sama wytrzymujesz w tej niewiedzy ??
Muffi - Ja już nie raz robiłam zielniki, kończyło się na tym, że wywalałam ziemie z doniczki do kosza i tyle z tego było, w marcu posadziłam mięte..... i do tej pory urosła jakieś 1 cm.... jak będzie rosła w takim tempie to jeszcze z kilka lat sobie poczekam :) no to niezłe sprzątanko sobie zafundowałaś, męczące... ale jaka później satysfakcja, że jest ładnie posprzątane :)
Tesiak - no to dobrze, że problem z kupką Frania macie za sobą :)
Carla - jeszcze troszkę i urodzisz :) też słyszałam, że masaż sutków może przyspieszyć poród :)
Wasila - współczuje atmosfery w pracy, takiego szefa to bym kopnęła w dupe i niech spada na drzewo... teraz masz dbać o siebie i o dzidzi :)

A ja dzisiaj zaczęłam 16 tydzień, Boziu jak ten czas leci.... korzonki mnie łupią niemiłosiernie, wczoraj mnie tak chwyciło jak sprzątałam po obiedzie, że nie mogłam się wyprostować, męzu wysmarował mnie maścią końską i dzisiaj troszkę lepiej, mam tylko nadzieje, że to nie szkodzi dzidziusiowi, brzusio się powiększył, stał się bardziej widoczny no i co za tym idzie, w pracy ci co żyją w niewiedzy dziwnie na mnie spoglądają hehehe :)
Ale ogólnie czuję się dobrze, apetyt w miarę dobry, ostatnio nawet zjadłam parówkę na kolację (wiem najgorsze świństwo) ale smakowała mi :) dzisiaj powiedziałam mojemu, żeby kupił jakąś szyneczke, może w końcu znowu zacznę jeść wędlinę jak dawniej :)
Pozdrawiam i miłego wieczorku.

reklama
A ja sobie zafundowałam spacer po tesco i teraz zdycham, ałaaaa moje podwozie :( Dzisiaj chyba nie dam rady zmolestować męża.

Moja mama dostała dziś kolejny pozew- o bezpodstawne wzbogacenie się :) Ponoć masa papieru, jutro idę do niej na kawę to sobie poczytam te bzdety. Kurcze, ile ten człowiek ze swoją durną babą mają w sobie zawzięcia, żeby nam tak zycie zatruwać i wymyślać coraz to nowe powody do spraw sądowych??!!

Aniołek ja miałam bazylię i pietruszkę w lecie, ślicznie mi wyrosły. Parówką sobie nie rób wyrzutów, ja jem takie śmieci że lepiej nie pisać :) Nigdy nie byłam fanką zdrowego jedzenia, ciąża tego niestety nie zmieniła. A w pracy to sie nie bój, ploty na pewno chodzą ;)
Dorcia ja tam wolę drobne dziecko, ciekawe czy za 2 tygodnie na kolejnej wizycie (o ile dotrzymam) zrobi mi usg i czy dowiem się, ile waży. W sumie to okaże się po porodzie, mam nadzieję że więcej niż do 3200 g nie dobije. Ja wykorzystuję męża ile mogę, ale to nic nie daje :)
Vegas nie lubię miętolenia sutków :/ Ale może spróbuję, chociaż przy cieknącym mleku to tym bardziej nie jest fajne. Daj znać jak tam test wyszedł.
Muffi zmęczyłam się tym Twoim sprzątaniem jak o nim przeczytałam, ja już mam problem żeby zmywarkę rozpakować...

Carla już niedługo !!! Idź poczytać te idioctwa jakie ten pseudo - człowiek napisał ! Jaja normalnie !!! Może jak się wkurzysz to urodzisz ???
Lubisz ciuszki z Tesco ,dla dzieci ???
ja tez nienawidzę miętolenia ani sutków ani piersi...mnie to boli...choć nie mam wielkich (.)(.).Ale też słyszałam że ich "stymulacja" może wywołać poród !

Aniołek miło czytać że apetyt wraca !!! A parówki ...hmmm...no cóż...bardzo często jadam,ale staram się kupować te z największą zawartością mięska.

Vegas ale nas trzymasz....nooooo...toż to ja jajo zaraz zniosę !!!

Ostatnia edycja:
Uwielbiam ubranka z tesco!! Uważam, że żadna firma nie robi tak pięknych ubrań jak f&f, szkoda że nawet w promocji są dość drogie. Jak Nela była malutka to promocja to była promocja, ale ja ubrań dla młodego kupować nie muszę.

My Neli kupujemy ubrania z f&f, bardzo fajne są. dla młodego kupiłam ubrania od koleżanki za 5 zł za sztukę :) coś tam kupiłam, coś dostałam i tym sposobem ubrań mam na okolo
pół roku :)

Vegas cholercia daj znać co wyszło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kobito ja już osiwiałam !!!!!!!!!!!!!!!

Carla...hehehe ja tez lubię F&F !!!
A co do cen to w Krakowie ostatnio była meeega wyprzedaż...kupiłam za 100 zł znajomej całą pakę ...to co pamiętam to trzypak pajacyków kolorowych był za 29 zł !!! ZA DARMO POPROSTU !!!
Uwielbiam cieszyć oczy takimi perełkami !!!
A Młodej ostatnio kupiłam tuniczki z Disneya po 19 zł za szt !!!
A że sama noszę rozmiar duuuży to i dla mnie mają fajne ciuszki !!!

Dorcia ja też czasem coś sobie kupię z f&f, fajne ubranka mają, a i dostaję kupony za punkty club card, więc dodatkowe zniżki są :)

Mnie tak nawala spojenie i całe podwozie że nie mogę wytrzymać!! Mam też ciągle nacisk jakbym musiała się załatwić, nie jest to fajne :/ Rozebrać się, ubrać, chodzić to dla mnie problem... Poproszę może męża żeby mi sutki pomiętolił, może coś się ruszy ;)

Carla nie ukrywam że pamiętam jak to jest jak się dziecko pcha !!! ALe tak czy siak Ci zazdroszczę !!!
A F&F ma ciuchy ciążowe...jakoś nigdy nie widziałam :baffled:

Vegas ???????????????????????

reklama
Vegas czekamy!!!!!!!

Carla z tymi sutkami to prawda, mi w szpitalu polozna powiedziała, że mam spróbować bo już dość miałam tego lezenia na patologii, skurcze zaczęły sie po 6 godzinach od tego masażu, teraz przed porodem też wyprobuje, co mi tam hehe
Ty to masz sie z tymi czubami,nawet spokojnie kobiecie urodzić nie dają

Też byłam dziś w tesco, ale za bardzo nie szalalam, skusilam sie na czapkę dla małej

Muffi zazdroszczę zielnika, ja ręki do niczego co zielone nie mam. Na działce mam tylko trawnik i porzeczki

Moja córka jux prawie zdrowa, teraz wzmacniamy nasze organizmy przed zimą..ale mój maz skręcił staw skokowy i teraz oboje nie powinniśmy dźwigać....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry