reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Helouuu:)

ogłaszam wszem i wobec że synuś w końcu poradził sobie z kupcią:D

Vegas o tym sposobie z termometrem słyszałam ale nigdy nie próbowałam. Czytałam też trochę o tym i specjaliści raczej odradzają bo można uszkodzić delikatny nabłonek i można zakłucić prawidłową pracę jelit.
Kciuki nadal zaciśnięte;)

Venna a może będziesz tą szczęściarą i będziesz się świetnie czuć...? Oby...:) Ku mojemu zdziwieniu (z moimi doświadczeniami) bardzo dużo przyszłych mam pracuje niemal do końca ciąży.

Amelia, Dorcia dzięki za radę;) Naatępnym razem pierwsze co zrobię to polecę do sklepu po słoiczek:)

ianka no tak, bo mojemu chłopcu szkoda czasu na spanie;) Od kilku dni nie mogę go zagonić nawet na popołudniową drzemkę. Ale jest też tego pozytyw bo wstaje ok 8-9.
To widzę że nie tylko my mamy czasem kłopoty z kupą...Biedne maluchy;(

Zmykam Babeczki. Jedziemy z mężastym na zakupy bo na wieczór goście się zapowiedzieli. Planuję zrobić tą zaległa lasegne. No i oczywięscie w takim dniu, kiedy mam kupę roboty to coś mimusi dokuczać. W nocy obudziłam się z mega bólem gardła:/ No i oczywiście nie bardzo mogę cokolwiek na to wziąć:(

Miłego dnia:)

reklama
Hey laski !!!

Mnie chyba bierze jakas choroba ;( Wczoraj strasznie się czułam i 37,1 stopni, czyli stan podgorączkowy... Ehhh kurcze !!!

Tesiak dobrze, że Franio sobie poradził !!!

Vegas 3mam kciuki !!

Muffi stan podgorączkowy to 37,1 ??? Ja mam zawsze taką tempkę po owulacji !!!
Może to tylko tak chwilowo ???
A kiedy masz przewidywany termin @ ???

Tesiak
to super że Franio zrobił kupsztala...bez bólu i płaczu ???

Hej, melduję że żyję. Jestem po wizycie, synusiowi nie śpieszy się na drugą stronę brzucha :( Wszystko pozamykane, wysoko, ktg też w porządku. Ale na takim etapie wszystko może się zacząć w każdej chwili, więc czekam dalej... Lekarz mówi że trzeba często współżyć, ja na to "to nie działa", więc przynajmniej trochę wesoło na wizycie było :)

Dorcia napisałam jak obiecałam, dziękuję :)
Venna gratuluję! Ja w pierwszej ciąży nie miałam mdłości, wymiotów, jedynie zgaga mnie pod koniec męczyła i rwa kulszowa dopadła, za to teraz miałam mdłości i czuję się od jakiegoś czasu beznadziejnie, ledwo chodzę... Oby Twoja ciąża była spokojna i zdrowa :)

Carla nie uwierzysz...miałam właśnie pisać do Ciebie !!! Telepatia ???
Hmmm...co za twardziel...dobrze mu w brzuszku u mamusi !!! Z jednej strony super...nabierze ciałka a z drugiej ...już mógłby wyjść !!! Trzymam &&& za szybkie rozwiązanie !!! A lekarz ma rację...choć tak naprawdę to orgazm wywołuje skurcze i podnosi endorfiny !!! Więc orgazmuj się ile wlezie !!!

Muffi hmmm wiesz tak naprawdę to ja myślę i życzę Ci tego żeby to była fasolka a nie przeziębienie ... jest szansa na fasolkę ???

Ja w nocy miałam owulację ( ból , testy owu, tempka to potwierdziły)
Więc ten posmak to nie fasolinka...ale nadal go mam !!! Wczoraj myłam tak często zęby ( żeby pozbyć się tego posmaku) że aż mi dziąsła krwawiły !!!

Dzisiaj mąż obiecał "odzyskać" nasze foty z zeszłorocznych wakacji ...może wstawię jakąś fotkę...o ile mi jej nie zeżre !!!

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki. Ja nadal nie mam @ i jak zatestuję pod wieczór to dam znać. No i w wypadku II kresek pochwalę się fotką:-) Ciągle się boję, że dostanę bo coś śluzu nie mam żadnego, ale zaś wcale nie pamiętam jak z nim było przy ciążach poprzednich to może nie powinnam się nim tak bardzo kierować, może jeszcze przylezie odpowiedni śluz? Męża skusiłam na szybki numerek bo seks często okres przyspiesza o ile ma być okres no to zobaczę jeszcze. Kusi mnie mężowi powiedzieć, że mi się spóźnia, ale biedak bardziej to przeżywa potem niż ja a jakby @ przyszła to bym się wkurzyła, że mu nadziei narobiłam.

DORCIA no to działajcie:-)
VENNA nie wszyscy robią betę po pozytywnych testach;-) Ważne, że są II kreski a betę jak zrobisz to się dodatkowo uspokoisz:tak: I najlepiej po 2 dniach kolejną to zobaczysz czy prawidłowo przyrasta:tak:
TESIAK super, że problem z kupką jest już za Wami:tak:
CARLA to miętol sutki:tak: Może coś to pomoże:-p
MUFFI no właśnie, jest u Ciebie szansa na dzidziolka?

Vegas bądź dobrą koleżanką i zrób test teraz ...proszę !!! Te kilka godzin już nic nie zmieni a ja siedzę dzisiaj jak na szpilkach !!! Jesteś naprawdę twarda ...ja zawsze testuję od 10 dpo !!! Twardzielka !!!

Carla, no to Tomuś sobie jeszcze posiedzi w brzuszku ;) Uparciuch!

Dorcia Vegas, nie ma szans na bejbi, zabezpieczamy się ;)

Ale jestem styrana !!! Sprzątałam 4h ;/ Odkurzanie, scieranie kurzy, zmiana poscieli, segregacja rzeczy w szafie, kuchnia ogarnieta i nie mam sily ;/ Zdycham! Łazienke zostawiłam mężowi, niech ma chłopina hahaha ;] Włączyłam 2 prania, teraz idę pod prysznic, potem obiad i jeszcze jedno pranie wstawie ;/ Ehhhhh masakrens !!

Aaaaa i powiem Wam, że mój zielnik pięknie się przyjął !!! Rośnie jak szalony mam: bazylie, oregano, rozmaryn, estragon i tymianek

reklama
Muffi ja się kilka razy zbierałam do zrobienia zielnika i...stanęło na zakupie ślicznej donicy ! Buuuu ja myślałam że może jednak ...oj Ty niedobra !!! Tyle plemniczków zmarnowanych !!!

Vegas i jak z tym teściorem ??????????????????????????

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry