Tesiak
Fanka BB :)
Helouuu
ogłaszam wszem i wobec że synuś w końcu poradził sobie z kupcią
Vegas o tym sposobie z termometrem słyszałam ale nigdy nie próbowałam. Czytałam też trochę o tym i specjaliści raczej odradzają bo można uszkodzić delikatny nabłonek i można zakłucić prawidłową pracę jelit.
Kciuki nadal zaciśnięte
Venna a może będziesz tą szczęściarą i będziesz się świetnie czuć...? Oby...
Ku mojemu zdziwieniu (z moimi doświadczeniami) bardzo dużo przyszłych mam pracuje niemal do końca ciąży.
Amelia, Dorcia dzięki za radę
Naatępnym razem pierwsze co zrobię to polecę do sklepu po słoiczek
ianka no tak, bo mojemu chłopcu szkoda czasu na spanie
Od kilku dni nie mogę go zagonić nawet na popołudniową drzemkę. Ale jest też tego pozytyw bo wstaje ok 8-9.
To widzę że nie tylko my mamy czasem kłopoty z kupą...Biedne maluchy;(
Zmykam Babeczki. Jedziemy z mężastym na zakupy bo na wieczór goście się zapowiedzieli. Planuję zrobić tą zaległa lasegne. No i oczywięscie w takim dniu, kiedy mam kupę roboty to coś mimusi dokuczać. W nocy obudziłam się z mega bólem gardła:/ No i oczywiście nie bardzo mogę cokolwiek na to wziąć
Miłego dnia
ogłaszam wszem i wobec że synuś w końcu poradził sobie z kupcią
Vegas o tym sposobie z termometrem słyszałam ale nigdy nie próbowałam. Czytałam też trochę o tym i specjaliści raczej odradzają bo można uszkodzić delikatny nabłonek i można zakłucić prawidłową pracę jelit.
Kciuki nadal zaciśnięte
Venna a może będziesz tą szczęściarą i będziesz się świetnie czuć...? Oby...
Amelia, Dorcia dzięki za radę
ianka no tak, bo mojemu chłopcu szkoda czasu na spanie
To widzę że nie tylko my mamy czasem kłopoty z kupą...Biedne maluchy;(
Zmykam Babeczki. Jedziemy z mężastym na zakupy bo na wieczór goście się zapowiedzieli. Planuję zrobić tą zaległa lasegne. No i oczywięscie w takim dniu, kiedy mam kupę roboty to coś mimusi dokuczać. W nocy obudziłam się z mega bólem gardła:/ No i oczywiście nie bardzo mogę cokolwiek na to wziąć
Miłego dnia
I najlepiej po 2 dniach kolejną to zobaczysz czy prawidłowo przyrasta