Witam
Amelia - no to zrobienie testu to już chyba tylko formalność - Problemy niech sobie idą w siną dal, teraz masz się spokojnie cieszyć swoim stanem
Gabryska - dobrze, że choróbsko odeszło, ja też muszę się umówić do dentysty do kontroli, a co do męża to ja mojemu przeczytałam, że Ty swojego też wyganiasz na kanape

hehehe zdziwił się, że nie jest on jeden jedyny... mój nawet jak jest zdrowy to charczy(głośno oddycha i chrapie) poprzednią noc spędził na dole w salonie, tą już spał ze mną...
Vegas - Trzymam kciuki za środową wizyte

będzie wszytsko ok

faktycznie szybko ten czas leci... wczoraj też pisałam z kuzynką przecież ona "wczoraj urodziła" a za 5 dni minie miesiąc jak jej córcia jest na swiecie.... Mi zostało Tylko 4 mc-e i też pewnie przeleci.
Dorcia - Ja sie na tych tkaninach nie znam, wypoczynek mam w ciemnym brązie, jedynie co to mam w jadalni krzesła obite kremowym kolorem, ale to eko skóra więc wystarczy przetrzeć szmatką...
Tesiak - super te bombki

zazdroszczę talentu a przede wszytskim cierpliwości do takich ręcznych robótek...
Fuma - i jak tam... infekcja zwalczona?? kiedy możecie zacząć się starać..? Bo nie wiem czy musi być jakaś przerwa po tym HSG..?
Muffi - no to fajnie, że w pracy atmosfera sympatyczna - od razu człowiekowi się lepiej pracuje....
U mnie po staremu, dużo odpoczywam. w weekend tylko wyskoczyliśmy z moim na zakupy, obiecałam sobie w tym roku nową choinkę więc obietnica dotrzymana

zaszaleliśmy też na zakupach ciuszkowych, więc na zimę jesteśmy przygotowani. w piątek byliśmy oglądać wózek fotelik i łóżeczko, bierzemy wszystko, część rzeczy mam już w domu a część jeszcze A przywiezie, jak tamta dziewczyna wypierze spacerówkę i złoży łóżeczko, dostaliśmy gratis wanienkę ze stelażem, nocnik i kojec, jeszcze będe musiała dokupić komodę ale to pewnie odwiedzimy Ikee. No i kołyskę, póki co szukam na Tablicy, ale tak swirują z cenami, że za te same pieniądze mam nową z Allegro.
A więc wózek Tako Warrior -
Wózek Tako Warrior 2w1 Step To The Future zielony | MaluszekSklep.pl ten kolor zielony,
fotelik cybex aton kolor eclipse
No to chyba na tyle...
Pozdrawiam i miłego dnia