moi szefowie śpią smacznie, obiadek się gotuje więc mam czas trochę nadgonić forum

ale się rozpisałyście!
hej tak w ogóle
Ianka współczuję sytuacji z samochodem
Wasila mi też będąc w ciąży przychodziły myśli, że źle zrobiliśmy decydując się tak szybko na kolejne dziecko. ale teraz z ręką na sercu mówię ci, że to była najlepsza nasza decyzja

jak widzę jak Nataniel cieszy się z Gabrysia to aż serducho mi się śmieje

dziś podszedł do nas i przytulił się do malutkiego, jest taki delikatny że nawet się nie boję, że cokolwiek mu zrobi. a za kilka lat będą mieć ze sobą znakomity kontakt, prawie jak bliźnięta

uwierz mi, że nie jest źle z dwójką maluchów
Samosia na razie skupiamy się na remoncie, już pomalowane i panele położone

coraz bardziej przypomina to miejsce do mieszkania heh. a deweloper jak zwykle się opie.rdziela, akt własności mieliśmy mieć do końca grudnia, a teraz przesunęli nam termin do końca lutego! przez to mamy teraz kłopoty z bankiem, bo nie mogą nam hipoteki założyć skoro aktu nie ma :/
Fuma dziś mi się śniło, że ogłosiłaś nam, że w ciąży jesteś

mam nadzieję, że to proroczy sen
Amelia gratuluję wizyty, cieszę się, że wszystko na usg jest ok

a na płeć jest jeszcze czas
Aniołek śliczny brzuszek

chyba ani jednego rozstępu nie masz?
Dorcia cycyowanie idzie w porządku

nie dokarmiamy się, karmimy na zawołanie, czasem co 30mi, czasem co 4 godziny, zależy jak się księciuniowi zachce

Dorcia przytulam kochana :**, łzy często pomagają, a ból z czasem minie
Carla nie dziwię ci się, że duma cię rozpiera

ja już się nie mogę doczekać występów w przedszkolu heh. A z moim kroczem to nie za ciekawie ale to dalej napiszę
Tesiak Gabryś urodził się mniejszy od Nataniela ale to głównie dlatego, że i wcześniej się urodził, bo w skończonym całym 38tc.
dobra, nadrobiłam was a teraz przychodzi czas na narzelaknię
otóż byłam w piątek u gina i nic a nic z moim kroczem nie da się teraz zrobić. gin w ogóle był zdziwiony że w szpitalu ponownie mi to zszyli... w każdym razie jedynym sposobem jest plastyka krocza - tak mi Gabryś zafundował

... taka plastyka to koszt kilku tysięcy, także chyba muszę przyzwyczaić do myśli, że przyjemności i satysfakcji z seksu nie będę miała nigdy, bo po prostu jestem tam rozpruta! mój mąż pewnie też lekko nie będzie miał

teraz takie głupie myśli mi przychodzą na myśl, że w końcu znajdzie sobie inną, mniej zużytą (bo tak się czuję w tej chwili).. lekarz jeszcze wspomniał coś o wypadających narządach ale chyba to jeszcze do mnie nie dociera.... kazał ćwiczyć mięśnie Kegla żeby do tego nie doszło...