reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Amelia- najpierw zapytaj lekarza czy nie ma przeciwwskazań do ćwiczeń. Ja korzystam z youtube- lubię ćwiczenia Angeliki Pióro.Ale jest też sporo innych propozycji dla kobiet w ciąży, zwłaszcza z piłką. Może poszukaj zajęć na mieście. Tylko pewnie będziesz miała ten sam problem co ja- co zrobić z dzieckiem. Pozostają więc ćwiczenia w domu. Przede wszystkim musisz się lepiej poczuć. Myślę, że niedługo będzie lepiej.

Mufi-
miedzy ciążami ćwiczyłam z Chodakowską - mój ulubiony skalpel i MelB - wszystko znajdziesz na youtube. Polecam też zumbę na poczatek:) A kiedyś po prostu kupowałam karnet na fitness i to mnie mnie motywowało. twistera nie miałam, ale na pewno działa zwłaszcza na mięśnie brzucha.

Dorcia- kusisz tą lodówką. Uważaj, bo jeszcze wszystkie przyjedziemy i ją opróżnimy:-) Co do Twojego stanu- jest to naturalne,. że będziesz czuła żal. Na pewno czas zagoi rany. Jakbyś chciała się wygadać to my Cię wysłuchamy. Jesteś bardzo silną kobietą.

Aniołek- Oprócz tego spacery codziennie i opieka nad dzieckiem:) Ostatnio energia mnie rozpiera.

Kolorowych snów dla wszystkich!

Muffi - twistera nie mam , ale polecam Ci jak Wasila Mel B Mel B 10 minutowy trening nóg - YouTube, Jillian Michaels Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube i Tiffany Tiffany rothe 10min booty shaking! - YouTube tak na początek :)

Tesiak - a daleko masz do Bielska ?

Dorcia - to normalne , że czujesz żal , z czasem na pewno będzie mniej boleć , tulę :••

Aniołek - jak to jakie długie , szczupłe :) , a z brzucha to mi na razie tłuszcz zwisa :) jak coś urośnie to się pokarzę :)

Fuma - galaretka z truskawkami …zjadłabym

Wasila - ja mam problem czasem by do sklepu wyjść a co dopiero na ćwiczenia :) , też myślałam o piłce ale to jeszcze nie teraz , na samą myśl o skakaniu wszystko podchodzi mi do gardła :)

Mmmmmm booty shaking, brzmi dobrze :D Mój M. będzie zadowolony :D

Muffi booty shaking jest ok ale gwarantuje,że M bardziej byłby zadowolony z tego:-D :
Carmen Electra Disc 1 Advanced Aerobic Striptease - Full Movie - YouTube

ja od paru dni ćwiczę z Chodakowską.Tzn ćwiczę to za dużo powiedziane bo po około 12 minutach odpadam ale za to sukcesem jest,że przeszłam na zdrową dietę i namówiłam też męża :)
Dorciu-ja się Tobie wcale nie dziwię.że się rozkleiłas.Dla mnie i tak jesteś the best.tak ciepła i pozytywna,że wierzę mocno w to,że wszystko Ci sie niedługo poukłada tak jak tego chcesz!:*
Aniołek-ciąża Ci służy,wygladasz super!!:)
Fuma-wypoczywaj i wygrzej się u rodziców!:)

Wasila - czekam na strzał Carli a potem pochwalę się na grupie :)

Amelia - Majka daje czadu, bez dwóch zdań, znów się uśmiałam :D
Ale laski podziwiam Was, powtarzam się wiem, ale przy Was to ja mam sielankę chyba a jeszcze narzekam !!!

Muffi - z tymi truskawkami to widzę, że nie tylko mi Aniołek dowaliła .... wrrrrr. Muffi a kiedy dostaniesz tą umowę, nie da się tego przyśpieszyć ? Czy wolisz cierpliwie poczekać ?

Tesiak - to jak podobny to chopok ;)) pochwal się swoim domkiem. Jak tam Wasze sprawy mieszkaniowe ?

nie no a Dorcia mi tu całą listę wypisała co ma - zaraz muszę obczaić kiedy jestem u siory w Krk :D
Dorcia - nie wymagaj od siebie tyle !!! Musisz sobie to jakoś ułożyć, wpleść w swoje życie, nie wiem nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale tego chyba nie da się pozbyć z dnia na dzień, jak najbardziej wolno Ci płakać, wyć, ryczeć nawet i przez cały dzień a meliska nigdy nie zaszkodzi ! A poza tym uważam wręcz przeciwnie - nie wiem czy byłabym tak silna jak Ty :(

a co z Vegas, wiecie może ?

Dla całej reszty :*

Fuma, Gabryska czekam za 2 max dwa tygodnie na dwie kreski!
Gabryska spóźnione życzenia urodzinowe
Fuma hehe u mnie w tej gigantycznej (1,5-2 m ) łazience nie ma ogrzewania i bardzo Cię rozumiem!
Amelia cieszę się że wizyta ok.ja na moim nic nie dostałam :( teraz kolejne usg mam 19 lutego i też mam nadzieję że obojnak nie wyjdzie :) A auta, no cóż jak się wie gdzie jechać to i złom przejdzie przegląd, mam nadzieję że dziś mój zdąży podjechać na warsztat i zobaczy ile kasy potrzeba. Niech już Ci dadzą spokój te mdłości
Kurczak miło Cię zobaczyć,śliczna rodzinka:) i piękności ten Twój brzusiu. Co do spania, ja się budzę ok 4 i się kręcę dobre pół godz zanim usnę :(
Dorcia jak pozostałe dziewczyny zasadzam Ci kopa! narzekasz na siebie a tu proszę jaka laseczka! Ja tak nie na te Twoje truskawki i malinki jak na te ogórasy bym wpadła :) Kochana miałam tak samo po jakimś tygodniu dwóch doszło do mnie że nie ma fasolki i wtedy był najgorszy okres, smutny to był czas, chyba się ogarnęłam jak zobaczyłam jak mój siedzi na balkonie i łezka mu leci, i Aniołek dobrze pisze że jak zajdziesz w ciąże będziesz inaczej na to patrzeć, ja bym nie miała teraz Roksanki gdybym wtedy była w ciąży. Trzymaj się
Aniołek ale Ty masz świetną figurę!
Tesiak ja już teraz życzę bezkonfliktowego i bezbolesnego porodu.
Carla przeoczyłam urodziny Twojej niuni! Niech Wam się zdrowo chowa, wszystkiego najlepszego dla niej
Wasila ja w 1 ciąży też ćwiczyłam , a teraz tak się nie mogę zabrać za siebie. Muszę się ogarnąć zanim przytyję znowu 20 kg

dziewczyny wyszła mi jakaś wysypka trochę na brzuchu i szczególnie na górze ud :( nie wiem czemu cholera, niby przeszłam teraz na smarowanie się oliwką ale czy to mógłby być powód? bo ja już głupia wmawiam sobie jakieś różyczki itp badziewia

na temat rozstępów się nie wypowiadam, nienawidzę ich!

moi szefowie śpią smacznie, obiadek się gotuje więc mam czas trochę nadgonić forum :) ale się rozpisałyście!
hej tak w ogóle ;)
Ianka współczuję sytuacji z samochodem :(
Wasila mi też będąc w ciąży przychodziły myśli, że źle zrobiliśmy decydując się tak szybko na kolejne dziecko. ale teraz z ręką na sercu mówię ci, że to była najlepsza nasza decyzja :) jak widzę jak Nataniel cieszy się z Gabrysia to aż serducho mi się śmieje :) dziś podszedł do nas i przytulił się do malutkiego, jest taki delikatny że nawet się nie boję, że cokolwiek mu zrobi. a za kilka lat będą mieć ze sobą znakomity kontakt, prawie jak bliźnięta :) uwierz mi, że nie jest źle z dwójką maluchów :)
Samosia na razie skupiamy się na remoncie, już pomalowane i panele położone :) coraz bardziej przypomina to miejsce do mieszkania heh. a deweloper jak zwykle się opie.rdziela, akt własności mieliśmy mieć do końca grudnia, a teraz przesunęli nam termin do końca lutego! przez to mamy teraz kłopoty z bankiem, bo nie mogą nam hipoteki założyć skoro aktu nie ma :/
Fuma dziś mi się śniło, że ogłosiłaś nam, że w ciąży jesteś :) mam nadzieję, że to proroczy sen :)
Amelia gratuluję wizyty, cieszę się, że wszystko na usg jest ok :) a na płeć jest jeszcze czas
Aniołek śliczny brzuszek :) chyba ani jednego rozstępu nie masz?
Dorcia cycyowanie idzie w porządku :) nie dokarmiamy się, karmimy na zawołanie, czasem co 30mi, czasem co 4 godziny, zależy jak się księciuniowi zachce ;) Dorcia przytulam kochana :**, łzy często pomagają, a ból z czasem minie :(
Carla nie dziwię ci się, że duma cię rozpiera :) ja już się nie mogę doczekać występów w przedszkolu heh. A z moim kroczem to nie za ciekawie ale to dalej napiszę
Tesiak Gabryś urodził się mniejszy od Nataniela ale to głównie dlatego, że i wcześniej się urodził, bo w skończonym całym 38tc.
dobra, nadrobiłam was a teraz przychodzi czas na narzelaknię

otóż byłam w piątek u gina i nic a nic z moim kroczem nie da się teraz zrobić. gin w ogóle był zdziwiony że w szpitalu ponownie mi to zszyli... w każdym razie jedynym sposobem jest plastyka krocza - tak mi Gabryś zafundował :(... taka plastyka to koszt kilku tysięcy, także chyba muszę przyzwyczaić do myśli, że przyjemności i satysfakcji z seksu nie będę miała nigdy, bo po prostu jestem tam rozpruta! mój mąż pewnie też lekko nie będzie miał :( teraz takie głupie myśli mi przychodzą na myśl, że w końcu znajdzie sobie inną, mniej zużytą (bo tak się czuję w tej chwili).. lekarz jeszcze wspomniał coś o wypadających narządach ale chyba to jeszcze do mnie nie dociera.... kazał ćwiczyć mięśnie Kegla żeby do tego nie doszło...

Ianka - kurcze no to ciekawe co za dziadostwo sie przyplątało... a co za oliwkę używasz?? może faktycznie Cię coś uczuliło.

Vinga - kurcze z tym twoim kroczem to faktycznie nie ciekawie, ale może potrzeba czasu, żeby to się wszytsko tam zagoiło itp, mam nadzieje, że mnie takie niespodzianki ominą po porodzie :) Super, że tak z synusiami się fajnie układa :)

Samosia - musiałaś mi tą Carmen pokazać - ta to ma ciałko...... wow...

Amelia - no tak ty dopiero 13 tydzień a ja się o brzuch pytam :D:D:D poczekam jeszcze z 10 tygodni :)

a ja jakaś niewyspana dzisiaj jestem, humor do d.... no i byle do wieczora...
Miłego dnia.

reklama
pisze z telefonu więc tylko do Vingi- dziewczyno to idz do sądu! ! załóż sprawę szpitalowi za okaleczenie i błąd w sztuce lekarskiej, przeciez tak nie może być!! jestem na prokuraturze to zapytam w jakim sądzie taką sprawę założyć. przecież to chodzi o Twoje zdrowie, oni to zepsuli to niech płacą za plastyke!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry