reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Dzień dobry w ten piękny poranek :)
Jussastar &&&&& za rozmowę i czekamy na rozwój sytuacji, bo niekiedy testy wychodzą nawet po tygodniu od terminu @ ;) może zatestuj jeszcze za dwa dni i coś się jednak ukarze ;)
Majdaczek może po urlopie jakoś się sytuacja rozjaśni, bo po wypoczynku lepsze pomysły na rozwiązywanie problemów ;) GŁOWA DO GÓRY !!!
Fuma_Foch jak sytuacja ?? ;)
Butterfly, Lisica, Grubson, Enidka, Majdaczej &&&&&& za testowania w tym tygodniu :)
Aschlee, a może idź na betę :\ jeśli dobrze kojarze miałaś skierowanie ;) , dalej masz wysoką temp ??
A przede mną kolejny zwariowany dzień ;)
Miłego dnia laseczki :***

Beata tak mam skierowanie ale robilam testy i wychodzily negatywne wiec kochana nie ludze sie ;-) temperature nie wiem jaka mam bo w zlosci wyrzucilam termometr bo stwierdzilam ze ta temperatura sie nie sprawdza:-D przynajmniej nie u mnie:wściekła/y:

Witajcie..
u mnie niestety źle:-(:-(gorączka ponad 38, poszłam do lekarza, mam antybiotyk i zwolnienie.. i jak ja mam być w ciąży :angry: jak non stop choruję..
Mam antybiotyk, który można też w ciąży brać...wolałam uprzedzić lekarza..

Trzymam za Was kciuki, bo widzę, że dużo z was testuje na dniach:tak: myślę, że mi przejdzie i do was tu szybko wrócę:tak:
jussastar napisz jak poszło na rozmowie? a co do test to różnie bywa, niekiedy później wychodzi;-)
Majdaczku nie smuć się, choć i ja mam dzisiaj taki nastrój .. ale niedługo urlopik:tak:kiedy jedziecie, my od 19.07;-)

Kurcze Aschlee bo to na prawde dziwne pamiętam, że miałaś temp pow. 37 , a do tego masz super wyniki, no dziwne, dziwne, ale byłby numer jak pojdziesz pod konic lipca do gin i Ci powie, że to fasolek hihi ;), trzymam kciuki żeby wszystko szybko się unormowało i wyjaśniło :)
Kasiu zdrowiej kochana !!!

Ostatnia edycja:
Beata kochana temperatura u mnie to byla do 37,6 ale tak jak mowie testy wyszly negatywne wiec w zlosci termometr polecial na smietnik;-) bo skoro to sie u mnie nie sprawdza to po co mam sie nakrecac...bylam pewna ze test to tylko tak robie a tu zonk:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry