reklama

Starania od wiosny/lata 2014

No dobra, zatestuję w piątek. Ale i tak dalej myślę że to skutki luteiny :tak:
Ja mam jeszcze 15 dni do urlopu i już się doczekać nie mogę :-p ale jak pomyślę o drodze to mnie ciarki przechodzą :-/

reklama
Jejjj jaka duchota :O
wrociłam od dentysty z nową plombą oby dłużej posiedziała od ostatniej :P
Aschlee wyjeżdżamy, aż pod holenderską granicę ;)
Kasiu niestety to prawda coraz tu ciężej stąd taka nasza decyzja, wszystko z myślą o dzieciach żeby to chociaż im żyło się lepiej :)
Majdaczku niestety często sprawdza się powiedzenie, że "z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu" :( przykre ale prawdziwe :(
Lisico testu, testuj a może to nie wina luteiny ;) trzymam &&&&&

Jussastar, może jeszcze za wczesnie, oby @ nie przyszła!

Niemartwsie, dokładnie, najlepiej się nastawić źle, dzisiaj się o tym przekonałam..

Butterfly, mleko działa na chwilę, w konsekwencji jest jeszcze gorzej bo nasila wydzielanie kwasu żołądkowego także ja bym nie polecała ;)

Ależ ja mam wyczucie czasu... zrobiłam sobie rano test, mówię - co mi tam, jak ma wyjśc to wyjdzie ( w poprzedniej ciąży miałam cień już w 21 dc, a dzisiaj 23).
Oczywiście negatywny. I co za chwilę? Plamienie! Także jutro albo pojutrze @ się rozkręci i zacznie się oficjalnie 4 cykl starań................
Ale nie łamię się, wiedziałam, ze tak będzie. ;) I objawy typu bolące cycki, ich mrowienie czy szczypanie, kłucie w podbrzuszu, bóle miesiączkowe i inne bardzo subiektywne można sobie wsadzić głęboko w dupala, bo jak widać tak samo świadczą o nadchodzącej @ jak o ciąży :P:P
Najgorsze, że wychodzi mi faza lutealna ok 8-9 dni... :/ Jak nic czeka mnie dupek albo luteina.

No, to mnie się nie udało, reszcie z Was po prostu musi! :P:P

Aschlee wyjazd już w ten wekkend :D na razie tylko mężuś pracuje, a ja hmm zobaczymy jak będzie ;) jeśli przez wakcje nie wyjdzie nam dzidzia to chyba na jesień coś będę szukała ;)
Dzięki za kciukaski :) na pewno się przydadzą :D

Dziewczynki przepraszam że nie klikam przy Waszych postach "dziękuję" ale piszę przez tel i tu chyba nie ma takiej opcji :P

Ostatnia edycja:
Beata, nie no, błagam, bez takich... :P Przecież napisałam, ze nie ma nawet cienia cienia a to test o czułości 10 ;)

Nie znoszę takiej na siłę podsycanej, nie mającej żadnych podstaw, głupiej nadziei i wmawiania sobie, że czarne nie jest czarne :P

Lisica, wpisz mnie na 4.08 z terminem @, proszę :)

Beata:) trochę Wam zazdroszczę;)
Grubson, poczekamy zobaczymy, jeszcze @ się nie rozkręciła i może się nie rozkręci?:) To moze faktycznie nie będę eksperymentować z tym mlekiem...:D
Kurcze znów zgaga powróciła...:/
Lisica testuj testuj:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry