reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
beata dziękuję Ci bardzo, mam nadzieję, że będzie owocny, choć powiem Ci szczerze, że bardziej myślę teraz, żeby odpocząć i spędzić trochę czasu z moją rodzinką, niż o tym, że musi się udać.

Własnie w radiu leci piosenka "To już jest koniec..." jak dla mnie bardzo na czasie :-D

shawty naprawdę nie myślę o tym, bo nie chcę się nakręcać. Chcę tylko odpocząć od tej okropnej pracy i pobyć trochę z rodzinką, bo tak mamy teraz mało czasu dla siebie :-(

No to miejmy nadzieje, że się coś z tego wyjazdu wykluje, ale przede wszystkim odpocznij :) Będziesz do nas zaglądać?

Jak byłam u dentysty w radiu leciało "Zamknij na chwilę oczy, Nie myśl o tym, czy boisz się czy nie...' Idealne <3 :)

shawty tam gdzie się będziemy noclegować, podobno jest WiFi, więc jak znajdę wolna chwilkę to zaglądnę, przecież muszę być na bieżąco z wszystkimi wiadomościami, a szczególnie z tymi najcudowniejszymi-II kreseczki :)

Majdaczku i wlasnie o to chodzi zeby sie zelaksowac, wyluzowac i nie myslec o starankach ;) , a wlasnie wtedy kruszynka sie moze pojawic :) , take zycze blogiej nieswiadomosci ;)

hej Kobietki
z rana byłam na badaniach z krwi, wyniki jutro... niestety nie spytałam o hpv. kuźwa :/

shawty hej :-) co Ty tak z rana ;-)
beata hej :-)

aschlle gratki za egzamin :-)

majdaczek, Kasia udanych urlopów :D przywieźcie 2 kreseczki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry