Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
beata dziękuję Ci bardzo, mam nadzieję, że będzie owocny, choć powiem Ci szczerze, że bardziej myślę teraz, żeby odpocząć i spędzić trochę czasu z moją rodzinką, niż o tym, że musi się udać.
Własnie w radiu leci piosenka "To już jest koniec..." jak dla mnie bardzo na czasie
shawty naprawdę nie myślę o tym, bo nie chcę się nakręcać. Chcę tylko odpocząć od tej okropnej pracy i pobyć trochę z rodzinką, bo tak mamy teraz mało czasu dla siebie :-(
shawty tam gdzie się będziemy noclegować, podobno jest WiFi, więc jak znajdę wolna chwilkę to zaglądnę, przecież muszę być na bieżąco z wszystkimi wiadomościami, a szczególnie z tymi najcudowniejszymi-II kreseczki
Majdaczku i wlasnie o to chodzi zeby sie zelaksowac, wyluzowac i nie myslec o starankach , a wlasnie wtedy kruszynka sie moze pojawic , take zycze blogiej nieswiadomosci