reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Doliores &&& za wyniki ;)

Moniusia ja chyba wolalabym domek do remontu, bo mozna zrobic 1 pokoj, kuchnie i lazienke, a reszte po malutku juz mieszkajac ;)

Kasiu nie wazna ilosc pamietaj ze czasem z jednego serduszkowania sa bobaski :)

Ja troszke ogarnelam i chyba czas na pol godzinki opalanka ;) , zajrze do Was pozniej :)

reklama
Doliores, jest to myśl, tak jak lubię :tak: Tylko już słyszę co zaraz mężuś powie "po co Ty już to robisz, jeszcze nie mamy nic swojego" :tak:
beata1313, no właśnie też tak myslę, choć budowę też można zrobić sobie jeden pokój kuchnię, łazienkę.. nie wieeem . Nie można podjąć żadnego kroku konkretnego, bo nikt oprócz mnie nie chce zacząć konkretnych rozmów :-p Wydaję mi się, że jakby była już jakaś kruszynka to by temat się zaczął realnie w końcu ;-)

Ale Ja dzisiaj jestem miła dla klientów, co Ja piszę przemiła :-D aż sama siebie nie poznaję :-) I jak pracodawcy mogą nie dać nam urlopów, jak na samą myśl o nim od razu człowiekowi lepiej się pracuje :-D:-D:-D:-D:-D

moniusia lepsze to niż myślenie co będzie, naprawdę, albo weź nakupuj drewniane deski do krojenia i baw sie decoupage :-) potem możesz obdarowywac innych :-)

Lisica
no ba 2008! ;-)

Hejka ;)

Ja juz po opalanku i obiadku, teraz czas na kawusie ;)
Cos od wczoraj zaczynaja sie odzywac jajniki, czyli lada dzien bedzie owu :O no i zobaczymy czy tym razem cos nam uda sie zmajstrowac :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry