reklama

Starania od wiosny/lata 2014

buttterflay jak tam poranne mdłości?

Dominika co u Ciebie, jak urlopik?

jussastar, grubson a u Was co słychać? Gdzie się podziewacie?

Doliores pewnie, że wyjdzie, kiedyś musi :) Ja też mam taką cichą nadzieję, bo ostatnio to wszystko pod górkę mamy...

reklama
shawty ??? nie wierz w sny, wyrzuć sennik...

majdaczek chyba tak dużo lat z tym samym chłopem oto prosta przyczyna, na szczeście jest już dobrze ;-)

ja się teraz wzięłam za robienie ptasiego mleczka a co! :P

Dziewczyn udanych i przy okazji właśnie owocnych urlopów ;-)
Mi się strasznie dłuży czas do tych dni i w ogóle do testowania, próbuję się wyluzować, ale cały czas myśli naływają i napływają :/
Próbuję zająć się myślami o domie. Zastanawiamy się czy kupować nasze 2 pokoiki (pól domu) i działkę gdzieś 5 arów z boku jako ogród, czy kupić do remontu jakis fajny domek czy budować się. Tego ostatniego najbardziej boi się mój mąż, jego mama budowała wielki dom za kupę kasy i on ma w myślach ,że to trzeba wydać mega kasy, jego ojciec chce wziąć kredyt dla nas i spłacać go na pół z moją mamą. A ten nie chce korzystać brrrrrrrrrrrrrr

moniusia trudna decyzja, ja chyba wolałabym kupić gotowy dom do wykończenia ewentualnego, wiem ile to roboty bo 4 lata temu moi rodzice kupili do i dalej jest w opłakanym stanie a robili go od nowa praktycznie
co do kredytu to nie doradzę to Wasza decyzja przypuszczam, że mąż chce SAM ..męskie ego eh.. :sorry2:

Doliores, taaa moja mama też mieszkanie kupili do remontu, to też 4 lata dziubali ;-) No wydaje mi się, że on chce skorzystać z okazji, ale mówi, że na poczatek chciałby te 2 pokoje, ale wydaje mi się, że to się nie kalkuluję, bo to też jest trochę do remontu..

Mi tylko chodzi o to, żebym zajęła się czymś innym niż myslami o dzidzi, bo jjuż nie mogę wytrzymać :tak: jestem wielką fanką ogródów (chyba w zeszłym życiu byłam jakąś projektantką :-p) ale narazie wynajmując nie mogę nic działać na większą skalę, jedynie mam warzywnik, ale to i tak nie to co bym chciała ;-) już mam odłożoną kasę na mój wymarzony ogróóóód ;-)

KasiaJ82,
no to już za tydzień , powodzenia ;-)!!!!!

reklama
KasiaJ powodzenia! testujesz w moją rocznice ślubu ;-)

moniusia nakupuj desek, surowych, skrzynek, pudełek bejce białą lub jaką chcesz, szliufuj, skręcaj, maluj , lakieru zrob doniczki :-) w stylu rustykalnym

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry