reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
hej :-)
a co tu taka cisza? :-)

odebrałam wyniki wczoraj, sa takie..ekhm..zaczęłam czytać i wyszły takie herezje, że mam wszystko co nie trzeba, więc wyłączyłam to w cholere
:/

póki co jedziemy nad wode

beata no to kciuki ;D

Dziewczyny, szczególnie te które już mają dzieciaczki, potrzebuję porady.
Nie wiem który fotelik wziąć ze sobą :-/ mamy dwa - zwykłą podstawkę bez oparcia i fotelik z oparciem do 36 kg. Ten z oparciem jest oczywiście bezpieczniejszy, ale wydaje mi się że zwykła podstawka byłaby lepsza - Daniel mógłby się "położyć" na moich kolanach z wciąż zapiętymi pasami. I nie wiem co robić... Jak wy jeździcie z dziećmi w dalsze trasy?

Doliores a co za badania konkretnie robiłaś?

Ostatnia edycja:
Lisica tylko fotelik jeśli chodzi o długie trasy. Moja córka ma 5,5 lat a dalej w fotelikach jeździ.

My już się urlopujemy,pozdrawiam z pięknych Tatr i gorących,jest 30 dzisiaj :-)

reklama
Witam!
Majdaczku, dziękuję ze o mnie pytasz.Mimo, ze przez 2 dni padało to było super, Olek zadowolony to najwazniejsze:) Jesteśmy czekoladowi od slonca:P jutro wyprawiam Olusiowi urodziny i nie mam czasu zaglądać. Robie ciasto, bawię się z synkiem i tak na przemian, później biorę się za tort.Jest tak goraco, ze siedzimy w domu, wieczorkiem pojdziemy na spacer:) Nie wiem komu udalo się, ale gratuluje, u nas nie będzie || kreseczek, bo dzieci z powietrza nie powstają:D nawet nie wiem który mam dzień cyklu:P zero staranek było. Nie wiem czy uda mi się nadrobić Was.
Aschlee, Lisica, Majdaczku co u Was?
Lisica, uwazam ze fotelik jest bezpieczniejszy i wygodniejszy-my mamy taki rozkladany do pozycji pol leżącej.
Sorki, że tylko tak o sobie, ale nie mam czasu:P
Zycze udanych urlopow i wymarzonych dwoch kreseczek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry