reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
majdaczku, oby to był dobry znak :)
Dziś też widziałam bociana, ale ja w ten swój cykl już kompletnie nie wierzę. Dziś mój 14 dc i test owu nadal negatywny :( wczoraj i dziś pokazał bardzo bladą drugą krechę, ale nie nastawiam się, bo kilka dni temu też tak było :/

Witajcie :)
Troszkę się nie odzywałam bo jak to zwykle bywa naplanowałam i znów wypadła choroba małej. tym razem zapalenie krtani, ale już jest ok. Jutro idzie do żłobka , a ja muszę podgonić zaległości w pracy i mam nadzieję że w środę ruszymy na nasz upragniony urlop. Wszystko wskazuje na to że rozpocznę go z @. Zostało 5 dni do terminu i nie zanosi się aby miała nie przyjść bo objawów ciążowych brak ;/
Widocznie zgodnie z planami mojego gina nie prędzej niż na wrzesień... chyba wykrakał ;-)
Życzę Wam miłego wieczorku :)
Sorki , że tylko o sobie ale nie miałam kiedy doczytać - obiecuję poprawę :)

Dzien doberek, ja dzis jako pierwsza ;)

Martaha zdrowka dla corci zeby juz nie chorowala tylko super sie bawila na wakacjach i zeby jednak ten cykl nie byl stracony :) , udanego urlopu :)

A u mnie dzis lekki skok tempki :\ oby to byla owulacja ;) , dzis mam19dc a ostatnimi czasy owu byla 18-tego i 17-go dc, zobaczymy jak bedzie tym razem ;)

Slonecznego dzionka zycze :***

Witam o poranku :)
beata no niestety cykl jednak stracony, ale nie przejmuję się! Wkrótce wakacje odpoczynek... a zresztą w tym cyklu brałam antybiotyk więc mogło być różnie. Po wizycie ostatniej u gina zdaje mi się że będzie tak jak on poradził - czyli od września, chociaż nie ukrywam że próbujemy:)
Miłego dnia :)

Dzien dobry. U mnie dolek powolimija.Mam nadzieje ze szybko juz sie nie pojawi.
U mnie od rana burze a dzis od 12 znow zabiegany dzien:baffled:My z mezulem rozmawialismy zeby gdzies pojechac i sam wybral Czechy pod warunkiem ze ja bede wszystko zalatwiac bo on sie nie dogada
KFCPTuoQQsLKKCAypVh4EBIPhowUdATPnCCSDvteHPFEpBe4Q0PZ9AxjwarHJSEExV1KhErhg4UEAA7
mnie na Czechy latwo namowic bo uwielbiam ten kraj.Wiec po egzaminie zaczynam zalatwiac
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
bo potem juz pewnie dluuugo nie bedzie okazji nigdzie jechac

Ostatnia edycja:
Witam, witam się z pracy kawą zbożową :tak:
majdaczek14, ja tam w boćki trochę wierzę, więc oby był zwiastunem ;-) Zazdroszczę tego morza!!!!!!!!!!!!!!! :-) Wypoczywaj ;-)
Ostatnio przeleciał nad moim teściowej samochodem, ale jako, że ona już nie może, mniemam, iż ten znak odnosi się do mojej osoby :-p

U mnie w porządku, @ nastał koniec, zupełnie inaczej już się psychicznie czuję :tak: Od dziś startujemy, u mnie różnie bywa, więc wolę zacząć już i do końca lipca, codziennie:-p Oglądaliśmy wczoraj 3 razy płytę z naszego wesela, bo w końcu się pojawiła, poryczałam się oczywiście, bo połowy rzeczy nie pamiętałam i jeszcze taka oprawa ;-) Jakoś taka jestem spokojna po oglądnięciu tego filmu... ;-) Wszyscy życzyli nam w wywiadach dzieciaczków ;-)

Eh, gorąco...............

reklama
Hej dziewuszki:) od czwartku miałam zjazd rodzinny i nie było kiedy zerknac...
Majdaczek, u mnie raz mdłości sa, raz ich nie ma... Ogólnie czuje się bardzo dobrze, tylko ten bol piersi...
Udanego wypoczynku Ci życzę i wracaj do nas z dwiema kreseczkami:p
Martaha, zdrowka dla malej:*
Doliores, tez zdrowia dla młodego:**
Moniusia, no to trzymam kciuki za starania &&& ;)))
Aschlee super pomysł na wyjazd, tez bym się wybrała w tamte strony:)))
Beata, trzymam kciuki żeby to była owu:) no i do roboty:D
Niemartwsie, wyrzuca testy i działaj!!!!;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry