reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Beata, u Ciebie jest szansa na ciążę mnie nie ma, od października się zaczynam starac;) W lipcu nie bylo czasu na przytulanie:( i wyjazd nad morze gdzie nie byliśmy sami w namiocie, później wielkie przyjęcie na trzecie urodzinki synusia i tak minął nam lipiec:) 1 lipca robiłam test, bo w czerwcu były sstaranka wyszedł negatywny,5 dni przed @ robilam hcg i ujemne.Moj mąż chyba sam się nakręca, że z tych starań czerwcowych może coś wyszlo, gdyż w niedziele (mieliśmy jechać do Olsztyna) w Ostródzie tak się źle czułam i mdłości miałam, że szok.Fakt, ze było gorąco, ale nigdy nie działo sie tak, że ręce ślizgaly mi siępo drążku od zmiany biegów, po 5 min jazdy, mąż mnie zastąpił, bo nie byłam wstanie prowadzić myślałam, że "zarzygam wszystko i wszystkich" i w obie strony prowadził.
Pogoda płata różne figle, ale u Ciebie Beti to może być fasolka;)

Moniusia, nie grzej się z tymi testami, dopokad nie ma @ jest nadzieja!:) Uszy do gory:)

Dominika może zrób test lub betę dla pewności? Może dobrze Wam zrobi taka przerwa, może jak nie będziesz się napinać i będziesz stawiać dopiero na październik, to wcześniej zawitają do Was II kreseczki? :) Ja powiem Ci szczerze, że totalnie odpuściłam w tym cyklu, nie mierzyłam tepm., nie liczyłam dni, pojechaliśmy na wczasy i przytulaliśmy się kiedy mieliśmy ochotę :) Chyba coś w tym jest, że jeżeli się spinasz i cały czas o tym myślisz, to nic nie wychodzi.

grubson co u Ciebie?

butterflay a Ty już nas całkiem opuściłaś? Brak mi tu Ciebie. Jak zdróweczko, jak fasolka?

Majdaczju co ma byc to bedzie, ale trzymaj, trzymaj ;)

Domi zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie, albo na plus albo na minus ;) , a za Ciebie bede dalej trzymala kciukasy zeby od pazdziernika wszystko szybko u Was poszlo w wymarzonym kierunku :*

Ostatnia edycja:
Jussastar o pogode sie nie martw. Teraz jest 29 stooni i nie ma czym oddychac. Udanego urlopu. Tylko uwazaj na siebie. Nie siedz za duzo na slonku. I kup sobie cos ochronnego odpochwowego Provag w zelu i przed wejsciem do morza, basenu zastosuj.

Pozdrawiam wszystkie!

Majdaczku, źle mnie zrozumialas;) pierwsze i ostatnie starania o drugą dzidzie były w czerwcu.Nie naleze do osob, ktore mierza temp.wiec jej nie mierzylam ale bylam na bieżąco z dc i obserwowałam sluz to tyle;)W lipcu dostałam normalnie @, może trochę bardziej skapa niż zwykle.W lipcu nie bylo w ogóle przytulania, wiec nie ma po co robić betki ani testu.
A spinac to się nie spinac, bo gdyby tak było to dzialalabym juz, a nie czekała ze starankami od października ;)

Beti, przydadzą się kciukasy od pazdziernika:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dominika przepraszam Cię, po prostu zrozumiałam, że Twój mąż myśli, że może z tych czerwcowych przytulanek coś wyszło. Moja siostra miała @ przez 2 miesiące, a później okazało się, że jest w 3 miesiącu ciąży i dlatego to tak skojarzyłam. Jeszcze raz przepraszam. Powodzenia od października.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry