reklama

Starania od wiosny/lata 2014

No to pewnie nie załamuj się, tym bardziej, że już masz pociechę czyli wiesz, że wszystko z Tobą ok :) a jeśli takie długie to moze faktycznie jeszcze poczekaj.. Jejku swoją drogą cały czas byłam pewna przez lata, że jak zacznę się starać to wystarczy raz i już będzie, a tu nicc :(

reklama
Moniusia-nie tak do końca bo przed zajściem w ciążę z synkiem podejrzewali niedroznosc jajowodow, poza tym raz poronilam ale bardzo młodo:(
Trzymam kciuki za jutrzejszy test! &&&&&&

Moniusia, trzymam kciuki za jutrzejszy test, ale jak nie wyjdzie to i tak jeszcze zdecydowanie za wcześnie na załamywanie się!! ;)

Happy, kobieto, ogarnij się!! To chyba by musiały być bliźniaki żeby na TAK wczesnym etapie wyszedł chociaż bladzioch... Luzuj gacie i poczekaj ze 2 dni do kolejnego sikania! :)

Grubson-u mnie bliźniaki bardzo możliwe:) od mojej strony są 3razy a od narzeczonego raz:) a tak poważnie to wiem ze głupieje :p juz nie będę sikac bo testów nie mam a mój ukochany powiedział ze kupimy fopiero jak @ nie przyjdzie :p

Witam, dziewczyny czy któraś dzisiaj testuje?
3mam kciuki :P

Grubson, robisz betkę?

A u mnie dalej, ani widu ani słychu @...

Dziewczyny, wiem że to łatwo mówić jak się nie testuje, ale ogarnąć się trzeba i poczekać do bliższego terminu @, nie każdemu wychodzą od razu II kreseczki.

reklama
Witam dziewczyny w ten pochmurny, ale piękny dzień :)
Ja dalej nie mogę w to uwierzyć, cały czas wydaje mi się, że to nieprawda, albo, że coś się stanie złego. Chyba dopiero jak pójdę na pierwszą wizytę i lekarz potwierdzi, to do mnie dotrze.

grubson rób betę :)

Miłego dnia życzę :)

Dominika a może to przez to, że zmieniłaś tryb życia, dieta i ćwiczenia też mogą wpłynąć na cykl.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry