reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Dominika, Beata – dziękuję, mam nadzieję, ze taka będzie.
Jak na razie nie mam żadnych objawów. Boli mnie głowa i może jakoś mam mniej sił, ale w życiu bym nie powiedziała, że to od ciąży… Powiedzcie mi czy kawa jest dopuszczalna w ciąży, czy absolutnie? Bo nie będę łykać tabletek i zrobiłam sobie kawę rozpuszczalną, może pomoże na ból.
Fuma - trzymam kciuki i mam nadzieję, że z Tobą będzie tak jak ze mną.
Lisica – to dobry znak. Ale gin się śmiał, bo pytał mnie czy bolą mnie piersi, ja-nie. Czy częściej sikam , ja-nie. Czy mam nudności , ja-nie. Więc żadnych objawów zauważalnych, a ciąża jest.
Happymum – dziękuję i wysyłam pozytywne fluidki.
Jak tam Majdaczek i Grubson?

Fuma zycze powodzenia i wracaj tutaj szybko i najlepiej od razu z dwiema kreseczkami :)

Jesli chodzi o kawe to chyba nie jest kategorycznie zakazana, ale lepiej ja ograniczyc ;)

Ostatnia edycja:
Moniusia, trzymam kciuki, powtórz test i będzie wiadomo ;) A w którym jesteś dc?

Jussastar, e no, elegancka beta!! W takim razie oficjalnie gratuluję!!!! :) A ja bety nie robię :P Za to krechy ciemnieją więc jest ok ;) Wizyta 19 więc teraz 2 tygodnie czekania...

Fuma, czasami taka przerwa dobrze robi, u mnie tak było :D Trzymam za Ciebie kciuki z całych sił!

Majdaczek
, no jest zdecydowanie w normie, a te są baardzo szerokie dla początku ciąży, także Tobie też oficjalnie gratuluję :):)

Majdaczku, wg mnie piękny wynik:)

Ja tam w ogóle kawy nie pijam, alkoholu nie spożywam i nie pale papierosow także problemów nie mam.
Może zrezygnuj z kawy albo zbożowe pij albo może gorąca czekolada? :D

reklama
jussastar super gratuluję !!!!!!!!!!!!:tak:

majdaczek jak najbardziej, gratuluję :tak:

grubsonku to dobrze!! niech ciemnieją kreseczki!

Fajny wam się termin trafił -- wiosna:-D będziecie śmigać brykami :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry